Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 12:20

Bane wrote:Sta mislite, koliko ce opasti cena Batumu? Razmisljam da umesto njega kupim Navara i nekog kc/c.

ako sam dobro sracunao cena 104 :manikir:

ako ima 29 prosek puta 4 plus 14 podeljeno sa 5 ...izgleda da je doslo vreme za rastanak :crybaby:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 17 Nov 2011, 12:23

nolinjo wrote:
Bane wrote:Sta mislite, koliko ce opasti cena Batumu? Razmisljam da umesto njega kupim Navara i nekog kc/c.

ako ima 29 prosek puta 4 plus 14 podeljeno sa 5 ...izgleda da je doslo vreme za rastanak :crybaby:

Bilo je lepo dok je trajalo, ali nesposobnost unutrasnje linije i obavezn minus (makar) jednog od 4 igraca sg/sf je presudila.
Bane

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 12:26

u svakom slucaju doneo nam je jednog igraca besplatno :) a...a razmisljah sad da ga izbacim i reko necu dudasi ne igraju odbranu i zakaze batum brat rodjeni :(
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 17 Nov 2011, 12:30

nolinjo wrote:u svakom slucaju doneo nam je jednog igraca besplatno :) a...a razmisljah sad da ga izbacim i reko necu dudasi ne igraju odbranu i zakaze batum brat rodjeni :(

zakazali i oleson (mada sam njega stavio kao faktor iznenadjenja) a posebno loson mrcina. Nema veze, ocekujem da vec od ovog ili sledeceg kola Ibaka pocne sa dominacijom, a i Rakoc sa ubacivanjem 15+ poena.
Bane

Postby CRNO BELI SVET » 17 Nov 2011, 14:28

nolinjo wrote:

Pa već mu je sračunata cena, 112.08...
Bez obzira što nije kraj kola, par sati po završetku mečeva ubace podatke i odrede cenu za novo kolo igračima koji su odigrali svoje mečeve u sredu. Ulogujte se i proverite...

Što se Batuma tiče, 3/6 sa slobodnih, samo da je ubacio sva slobodna bacanja imao bi fin indeks 20, a i baš juče ga je trener ostavio na klupi u poslednjih 6 minuta, prvi put od početka sezone da nije igrao svih 40 minuta...

Nenormalno smešno suđenje na Fener-Kantu je sprečilo Taba da ima indeks preko 20. Od pet načinjenih, tri presmešna faula su mu dosuđena, naročito ona banana Lunenu u kontri kada mu je skinuo čistu loptu, tu se Kantu i vratio u meč, jer je nakon burnih protesta zbog te odluke klupa Fenera popila tehničku...
Takođe, ono što me nervira je što ga vrli plejmejkeri preskaču kada se otvori za prijem i ima situaciju 1 na 1, bitno je da i Kurta a pogotovu Ukić bezidejno drndaju loptu 20 sekundi u svakom napadu. I što se Taba još tiče, statistika ne pokazuje dovoljno njegov učinak u odbrani. Sinoć je u tri četiri situacije svojim iskakanjima naveo igrače Kantua na pasove u prvi red tribina, a odbrana koju igra na protivničkim četvorkama(iako je trojka, Spahija ga često koristi na 4) treba da se prikazuje na košarkaškim klinikama, bukvalno u svakom napadu se u borbi za poziciju podvlači ispred protivnika, i ne dozvoljava mu ni da primi loptu. Lučić bi mogao iz toga puno da nauči.

Taj Loson opet ne gleda koš, Kasun korektno, Kruno preko očekivanja, verovao sam u njegovih petnaestak indeksnih poena bez bonusa, a on 27.5, taman mi je nadoknadio Batumov kiks...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 14:38

da se pridodam na cbs-ov komentar ...sto su dzabe dovodili ty kad ga ne koriste u napadu :(

tad nije bila sracunata :P ...a i mene zaebe taj trener nansija za tiket -(videti u kladionicarski tiketi)

tabo je dobar igrac i za nba a kamoli za evropu ...moj brat (videti avatar)

e da kad sam vec tu mislim da je ...shermadini odradio svoje iako je do pre 2 kola imao sut iz igre neverovatnih 83% mislim da kako je poceo da promasiva dobivati sve manju minutazu ...npr kao sinoc
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby belpH #77 » 17 Nov 2011, 17:36

ja napravio i drugi tim...

juce mi Teodosic(17), Mirza(27), Ribas(3) i Moerman(22) napravili lep skor...a danas mi Lyday ubija prvo poluvreme....za 17min za sad 21 index

imam jos Sofoa, Stounruka, Satoa, Smita i Vujacica...

mislim da ce to biti lep skor....
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby belpH #77 » 17 Nov 2011, 18:31

Lyday index 30 :blue: sto mu dodje 33 na fantasy :)

al sam ga ubo! :)
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Bane » 17 Nov 2011, 19:10

Aldemir vec -5, svaka mu cast :hatman:
Bane

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 19:13

belpH #77 wrote:Lyday index 30 :blue: sto mu dodje 33 na fantasy :)

al sam ga ubo! :)

:bravo:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Bane » 17 Nov 2011, 23:03

Treba ozbiljna rekonstrukcija tima da se napravi. Ibaka samo 8 minuta :crybaby: Onaj slepac Laso nije svestan kakvu zver ima u timu (mada jes' da su dobili 20 razlike), Pekovic solidan ostali ako su imali zbirno 10 dobro je.
Bane

Postby bekrinjo » 17 Nov 2011, 23:12

Mene unistise Nikolas,Batist i Antic zbirno 2 poena.
Inace imam Lafajeta od samog pocetka,bas sam ga obo :triprsta:
Ukupno 134,6
bekrinjo

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 23:24

ideeeeeeeeeeeem da se ubijem mog brata moteljonisa ni prezime mu ne znam izbacim on zabije 29 poena a sve mu je do sad cena rasla :( aaaaaaaaaaaa

MARIC 11 solida

brat andersen 17
al dzabe kad ne mogu da prezalim 29 poena vec navedenog

22 pekovic izvuce na kraju ...kolko imam ne znam al znam da mi je puls 1200 -1400
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby belpH #77 » 17 Nov 2011, 23:25

Ekipa1: Renegades - 80.7
Ekipa2: Renegades II - 138.6
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 17 Nov 2011, 23:57

158.5
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Fantasy igre