nolinjo wrote:Bane wrote:Sta mislite, koliko ce opasti cena Batumu? Razmisljam da umesto njega kupim Navara i nekog kc/c.
ako sam dobro sracunao cena 104
ako ima 29 prosek puta 4 plus 14 podeljeno sa 5 ...izgleda da je doslo vreme za rastanak

Pa već mu je sračunata cena, 112.08...
Bez obzira što nije kraj kola, par sati po završetku mečeva ubace podatke i odrede cenu za novo kolo igračima koji su odigrali svoje mečeve u sredu. Ulogujte se i proverite...
Što se Batuma tiče, 3/6 sa slobodnih, samo da je ubacio sva slobodna bacanja imao bi fin indeks 20, a i baš juče ga je trener ostavio na klupi u poslednjih 6 minuta, prvi put od početka sezone da nije igrao svih 40 minuta...
Nenormalno smešno suđenje na Fener-Kantu je sprečilo Taba da ima indeks preko 20. Od pet načinjenih, tri presmešna faula su mu dosuđena, naročito ona banana Lunenu u kontri kada mu je skinuo čistu loptu, tu se Kantu i vratio u meč, jer je nakon burnih protesta zbog te odluke klupa Fenera popila tehničku...
Takođe, ono što me nervira je što ga vrli plejmejkeri preskaču kada se otvori za prijem i ima situaciju 1 na 1, bitno je da i Kurta a pogotovu Ukić bezidejno drndaju loptu 20 sekundi u svakom napadu. I što se Taba još tiče, statistika ne pokazuje dovoljno njegov učinak u odbrani. Sinoć je u tri četiri situacije svojim iskakanjima naveo igrače Kantua na pasove u prvi red tribina, a odbrana koju igra na protivničkim četvorkama(iako je trojka, Spahija ga često koristi na 4) treba da se prikazuje na košarkaškim klinikama, bukvalno u svakom napadu se u borbi za poziciju podvlači ispred protivnika, i ne dozvoljava mu ni da primi loptu. Lučić bi mogao iz toga puno da nauči.
Taj Loson opet ne gleda koš, Kasun korektno, Kruno preko očekivanja, verovao sam u njegovih petnaestak indeksnih poena bez bonusa, a on 27.5, taman mi je nadoknadio Batumov kiks...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.