by Mate_Kokicar » 24 Apr 2014, 10:06
Zna li se možda, imenom i prezimenom, tko je ova bagra koja je "vodila" igru ove godine?
Negdje sam nešto bio pročitao, ne znam da li ovde ili na nakom drugom forumu, da su im likovi koji su do ove godine vodili prodali prava. Onda se očito zna tko su. Ili barem ti koji su im prodali znaju, pa ih treba pitati.
Sramotno je ovo što su napravili. Da su u tako kratkom vremenu upropastili jedan ovako sjajan projekt. I onda su sve one koji su nastavili igrati, unatoč velikim neregularnostima, zavaravali do zadnjeg kola, a sad su zašutili i više se nikad neće nikome javiti.
Ima li ABA liga ikakve veze s ovim? Pa da je probati njih kontaktirati.
Ako nema, to je samo još jedna od poražavajućih činjenica za samu ligu. Da nisu niti u stanju pokušati organizirati jedan jebeni fantasy, i na taj način dodatno popularizirati ligu.
No pretpostavljam da se nije niti za čuditi...
Sve u svemu - sramota! I šteta pogotovo. I s njihove strane, a pogotovo od ovih nesposobnjakovića i kukavica koji su preuzeli projekt.
Vjerojatno su našli neki svoj interes u tome, a nas igrače ko jebe. Krasno...
Ne znam, možda barem mi korisnici možemo nešto (pokušati) promijeniti, pokucati na koja vrata...
Treba pokušati.
Vjerujem da bi bilo i ljudi s ovog foruma koji bi pristali pomoći, editirati, ažurirati i što već.
Ali netko treba pitati i ponuditi.
Ne mogu vjerovati (ako je zaista tako) da sama liga nema nikakvog interesa za ovakvu igru. lol
Skupljam NBA dresove, a u posljednje se vrijeme zanimam i za dresove europskih klubova.
Ako bi željeli prodati/kupiti/mijenjati neki dres, javite mi se!
Prodajem nekoliko novih NBA dresova i 2 nove košarkaške lopte:
http://www.njuskalo.hr/korisnik/bjede