Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

ABA liga (fantasy.abaliga.com)

Re: ABA liga (fantaziranje.com)

Postby DachoRsf » 26 Oct 2013, 23:55

Ko je admin, mene moze slobodno izbaciti iz lige, ne igram vise. Fokusiran sam samo na EL i ACB. Ovo sto su uradili ne moze se ispraviti nikako do kraja sezone, tako da je za mene ABA zavrsena. Poz i kuckamo se na temi EL :)
DachoRsf

Postby Zappa » 27 Oct 2013, 00:09

Moj učinak.
79 bodova + 4 igrača.

Imam dva problema u ekipi.
Balmazovića ubacih nisam imao para za boljeg,a pred ovo kolo ''talenta'' Krstića.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby MilosRS » 27 Oct 2013, 14:32

Shvata li jos neko ozbiljno ovu igru?
Hocete li nastaviti igrati?
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby lockdown » 27 Oct 2013, 15:36

lockdown wrote:
Edit: Nevermind, ustedicu sa Muricem i Gordicem :biggrin:

Kakav jackpot .. Ali sta mi vredi kad ostale nisam ubo :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby DachoRsf » 27 Oct 2013, 17:53

MilosRS wrote:Shvata li jos neko ozbiljno ovu igru?

Ja sam odustao od igre. Admin me moze slobodno izbaciti iz lige. Nema svrhe igrati sa 5 igraca ( 5 igraca mi jos nije ulazilo u igru ove sezone, oni mi ih ubacili posle treceg kola i oduzeli kredite, tako da ne mogu nista da mijenjam), bar ja to tako vidim. Danas sam vidio da u ekipi imam 9 igraca, sinoc bilo 10. Bruka sta rade. Admine, izbaci moj tim iz lige.
DachoRsf

Postby СрбинПодгорица » 27 Oct 2013, 19:13

102 плус Лорант, ја сам ово схватио као зезање немојте одустајати. Ресетовали су коло и ја сам оштећен али за мене је ово забава.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hezonja » 27 Oct 2013, 19:24

Srbin iz Crne Gore wrote:

Ja sam odustao od igre. Admin me moze slobodno izbaciti iz lige. Nema svrhe igrati sa 5 igraca ( 5 igraca mi jos nije ulazilo u igru ove sezone, oni mi ih ubacili posle treceg kola i oduzeli kredite, tako da ne mogu nista da mijenjam), bar ja to tako vidim. Danas sam vidio da u ekipi imam 9 igraca, sinoc bilo10. Bruka sta rade. Admine, izbaci moj tim iz lige.

Dovoljno je da jednom kazes.
Hezonja

Postby DachoRsf » 27 Oct 2013, 20:54

Hezonja wrote:

Ja sam odustao od igre. Admin me moze slobodno izbaciti iz lige. Nema svrhe igrati sa 5 igraca ( 5 igraca mi jos nije ulazilo u igru ove sezone, oni mi ih ubacili posle treceg kola i oduzeli kredite, tako da ne mogu nista da mijenjam), bar ja to tako vidim. Danas sam vidio da u ekipi imam 9 igraca, sinoc bilo10. Bruka sta rade. Admine, izbaci moj tim iz lige.

Kazem, ali niko ne preduzima nista :krsti: :pop: :jupi: A imam neki osjecaj da bih se i sa 5 igraca dostojno nosio sa vecinom :) ali ........... :stani:
DachoRsf

Postby Hezonja » 27 Oct 2013, 21:04

Hezonja wrote:

A imam neki osjecaj da bih se i sa 5 igraca dostojno nosio sa vecinom :) ali ........... :stani:

Bravo
Hezonja

Postby DachoRsf » 27 Oct 2013, 22:56

Hezonja wrote:
Hezonja wrote:

A imam neki osjecaj da bih se i sa 5 igraca dostojno nosio sa vecinom :) ali ........... :stani:

Bravo

:biggrin:
DachoRsf

Postby Ćoba » 27 Oct 2013, 23:48

Stvarno nije mi jasno ovo kukanja,kome se ne igra nek ne igra i cao,ne mora svima ovde najvljivat svoje odustajanje.Ako neko misli da je toliko dobar igrac dva kola mu nece biti problem da izdominira do kraja.
Ćoba

Postby DachoRsf » 28 Oct 2013, 01:03

coba17 wrote:Stvarno nije mi jasno ovo kukanja,kome se ne igra nek ne igra i cao,ne mora svima ovde najvljivat svoje odustajanje.Ako neko misli da je toliko dobar igrac dva kola mu nece biti problem da izdominira do kraja.

Prijatelju, mozes li Ti ovaj tim dovesti u normalu nakon ogromnih gresaka administracije fantaziranja a da se u tom timu nalaze sledeci igraci:

1. Marineli, Prostran
2. Buva, Bosnjak
3. Silb, Babic
4. Lovernj, Radovic
5. Rejnolds, Stepanson

Boldovani su oni igraci koje su mi nakon drugog kola admini fantaziranja na svoju ruku ubacili.

Ne bih ja "kukao" oko sitnica, ali sto je mnogo - mnogo je. Pri tom uzeli su mi 90 kredita, tako da ne mogu da izvrsim ni jednu jedinu izmjenu.

Ako Ti mozes do kraja sezone ovaj tim da dovedes u neko funkcionalno stanje, Ja ti skidam kapu i vodim te na veceru u koji god restoran pozelis :jupi: i da te ozenim ako treba i finansiram svadbu :biggrin:
Last edited by DachoRsf on 28 Oct 2013, 02:02, edited 3 times in total.
DachoRsf

Postby Zlaja » 28 Oct 2013, 01:11

Bolji su ti ovi boldovani, meni se cini da su oni zeleli malo da ti pomognu, nije fer prema ostalima, ali opet lepo sa njihove strane.
Zlaja

Postby DachoRsf » 28 Oct 2013, 01:17

Zlaja wrote:Bolji su ti ovi boldovani, meni se cini da su oni zeleli malo da ti pomognu, nije fer prema ostalima, ali opet lepo sa njihove strane.

Bolji pa da recimo umjesto njih posle drugog kola nisam imao na kecu Capina, na dvojci Sehovica, na trojci Popovica, na cetvorci Jokica i na petici Jarua. Sada su bolji, kad ne mogu vratiti ove koje sam imao :biggrin: Nego nebitno skroz, vidim da niko nece da se solidarise sa mnom :roll:
DachoRsf

Postby Crazy Soul » 28 Oct 2013, 23:19

Ako sam lepo sracunala, imam u ovom kolu 115 poena Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Fantasy igre