Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

ABA liga (fantasy.abaliga.com)

Re: ABA liga (fantaziranje.com)

Postby AirBall » 11 Oct 2013, 13:44

Hezonja wrote:Napravio sam veliki problem u Avangarda ekipi...Izbacio sam Murica, Kalinica i Ramljaka, a ubacio Bosnjaka i Bakica i ne znam koga treceg...Fali mi jedan indeks za SIlba...

POstavio sam ciljeve u ovoj sezoni :D Da sa svim timovima udjem u TOP 1000 i da u Avangarda ligi budem u 20.

Uzmi Aleksu Popovica, cena mu je odlicna, a preostace ti i za Schilba...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baron » 11 Oct 2013, 14:23

Meni je tim iz Avangarda lige ocajan, ovo kolo 96..bekovi ni u jednoj ekipi nista...drugi tim mi je na solidnih 136...prosle godine sam sabio pocetak, pa kiksao na kraju, kao voljeni mi tim, ove godine cu kao KKP, polako da krenem, pa da meljem na kraju :D
Baron

Postby СрбинПодгорица » 11 Oct 2013, 15:34

После почетних 32 сад 98 је предобро. Нажалост имам проблема са кредитима само ми Миљеновић подигао цијену осталима пали. Избацио сам најлошије из прошлог кола, Букер и Салина, убацио Рамљака из Цедевите и Петера Лоранта из Солнока.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby kondor » 11 Oct 2013, 16:17

Ako ne koriguju, ili ne mogu korigovati bug sa kreditima, igricu mogu ponistiti jer su narusene osnove regularnosti.

Kaludz, moderator si tamo, imas li kontakt sa nekim iz vlasti da ih pitas sta mogu uraditi po tom pitanju?
kondor

Postby BlackOwl » 11 Oct 2013, 16:24

Je l' se vraća Tomas ovo kolo, vidim da je igrao prošlo nekih 3 minuta.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby hehule » 11 Oct 2013, 18:23

Image
25 Najboljih posle dva odigrana kola.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Hezonja » 11 Oct 2013, 19:25

AirBall wrote:
Hezonja wrote:Napravio sam veliki problem u Avangarda ekipi...Izbacio sam Murica, Kalinica i Ramljaka, a ubacio Bosnjaka i Bakica i ne znam koga treceg...Fali mi jedan indeks za SIlba...

POstavio sam ciljeve u ovoj sezoni :D Da sa svim timovima udjem u TOP 1000 i da u Avangarda ligi budem u 20.

Uzmi Aleksu Popovica, cena mu je odlicna, a preostace ti i za Schilba...

MA kakvi...Imao je indeks 17, a sutirao je 6/6 ili tako nesto...Ne ne..
Hezonja

Postby yobara » 11 Oct 2013, 22:14

Malo losije kolo nego prethodno, 125+122 (i to me Bosnjak otera u minus, a ja se nadao skormnom indeksu 5-6) - dovoljno za trece mesto u Avangarda ligi i 149. sve ukupno

A po vasoj prici, kolko skontah - ovaj dvojac ispred mene su majstori fantaziranja, tako da je ovo najvise sto cu izgurati :biggrin:

Treba nastaviti kontinuitet, al mislim da ce morati dve mudre izmene da se izvrse, nemoguce da isti tim bije tolike poene svaki put(samo jednu izmenu sam izvrsio za sad i to Bosnjak u stetocina modu, mada mislim da cu da ga ostavim za ovo kolo)...sutra ujutru pada detaljna analiza :biggrin:
yobara

Postby kaLudZ » 11 Oct 2013, 23:27

kondor wrote:Ako ne koriguju, ili ne mogu korigovati bug sa kreditima, igricu mogu ponistiti jer su narusene osnove regularnosti.

Kaludz, moderator si tamo, imas li kontakt sa nekim iz vlasti da ih pitas sta mogu uraditi po tom pitanju?

Kontakt je skoro nikakav, svim moderatorima su ukinute ovlasti jos prosle sezone (zbog problema sa serverom, navodno) i ja sam im vise puta ukazao na to i iako su mi rekli da ce problem biti popravljen, nije i dalje. Admin se na forum javlja rijetko. Imam ja isti problem s jednom ekipom i na srecu ne nalazi se u privatnim ligama. Ali bug i dalje stoji... Imam preko 900 kredita u rezervi u jednoj ekipi i nisam uspio to ispraviti ponistavanjem zamjena.
kaLudZ

Postby Mister No » 12 Oct 2013, 00:41

yobara wrote:Malo losije kolo nego prethodno, 125+122 (i to me Bosnjak otera u minus, a ja se nadao skormnom indeksu 5-6) - dovoljno za trece mesto u Avangarda ligi i 149. sve ukupno

A po vasoj prici, kolko skontah - ovaj dvojac ispred mene su majstori fantaziranja, tako da je ovo najvise sto cu izgurati :biggrin:

Treba nastaviti kontinuitet, al mislim da ce morati dve mudre izmene da se izvrse, nemoguce da isti tim bije tolike poene svaki put(samo jednu izmenu sam izvrsio za sad i to Bosnjak u stetocina modu, mada mislim da cu da ga ostavim za ovo kolo)...sutra ujutru pada detaljna analiza :biggrin:

Ovaj prvi nije nikakav majstor,običan debitant(to jest ja :hatman: :okk: ),malo smo se zaigrali i ispalo dobro :jupi: kaLudZ je majstor definitivno :okk: !!!! A li sve je ovo igra zato samo opusteno!!!
Mister No

Postby Mister No » 12 Oct 2013, 00:43

PS:potpuno isti tim mi je bio i prvo i drugo kolo ;)
Mister No

Postby manes » 12 Oct 2013, 00:50

Jos uvek nisam odlucio koga da ubacim umesto Stojanovskog...da li Stroberija ili mozda Kinsija...tek sutra cu razmisliti malo bolje...znam da Buvu moram ubaciti umesto Bosnjaka :biggrin:
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby AirBall » 12 Oct 2013, 00:52

Jedini problem po Buvu je sto deli minutazu na poziciji 4 sa Baracem, a ako potonjeg krene nece se naigrati...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Mister No » 12 Oct 2013, 01:01

manes wrote:Jos uvek nisam odlucio koga da ubacim umesto Stojanovskog...da li Stroberija ili mozda Kinsija...tek sutra cu razmisliti malo bolje...znam da Buvu moram ubaciti umesto Bosnjaka :biggrin:

Cade Davis,Gailius ili Dangubic umjesto Stojanovskog ... (ja sam ga zamijenio s Dangubicem i Davisom jos jutros dok nisam znao da je povrijedjen) nesto mi se javlja da ce bit bolji i od Stobirija i od Kinsija!!! Vrijeme je da Bogdan odigra tako sumnjam da ce bit indexa za Kinsija,a Stoberija ce razbit Voren,bar ja tako mislim!!A Dangubic ako ne napuni index protiv ovih slepaca iz R.S.( mojih zemljaka :puke: ) neće nikad!!!!
Mister No

Postby jovanho » 12 Oct 2013, 10:17

Sta mislite, Zo ili Lorant?
jovanho

PreviousNext

Return to Fantasy igre