GK Kurtoa/Gomes
DEF Klajn/Lindelof/Sedrik/Holbeas/Megvajer
MID Ozil/Vajnaldum/Mata/Kabaj/Nokert (bem li ga, valjda se tako cita

)
FW Benteke/Ljorente/Mama Diuf
Generalno sam zadovoljan, ako se iole ponovi prosla sezona - mislim da cu biti bar u gornjem delu tabele
Golmani - ne treba trositi reci, ne verujem da sam mogao bolju kombinaciju (vrzmali se Minjole i Batlend, ali sam cini mi se tad birao odbranu)
Odbrana - Klajn/Sedrik/Holebas - dobri asistenti, sasvim fino...Lindelof ako bude standardan u Mancesteru - smesi se prilican broj clean sheet-ova, mada moze i bust da ispadne - vidjecemo...Megvaier popunjava rupe...zao mi sto ne pokupih nekog iz Celsija, Rudiger i Mozes su bili pred nosem, ali nisam siguran ko ce od njih biti starter, a ko rotacija
Sredina - Ozil/Vajnaldum - super...Mata je pod znakom pitanja, ali mi deluje da ce opet biti najubojitiji kod Crvenih Djavola
Kabaj ima asistencije, dobar iz slobodnjaka, neretko sutira i penale...mislim da ce kod De bura dobiti sansu, voli on takve igrace, mada moze i da fasuje klupu...ovaj iz Brajtona, Francuz krilo je godinama najbolji tamo, davao po 10+ golova...sad ocekujem bar 5-6 golova i 5-6 asistencija = puna kapa
Napad - Bentekea sam odmah prizeljkivao, mislim da mora biti bolji ove sezone, ali kao sto rekoh - De Bur ce gajiti ofanzivan fudbal, on je zacementiran kao target man = mirise na plodonosnu sezonu...Ljorente je razbio prosle godine...nek ponovi priblizno - bice dobro...verovatno zajeb sa Mama Dijufom, uzeh ga posto imaju solidan raspored na pocetku (dvoumih se izmedju njega i Vouksa)...ako bude ostao u engleskom fudbalu i iole dobijao sansu - puna kapa za treceg napadaca
7,5/10, vrlo dobar draft, al je moglo bolje