Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Fratelo » 27 Jun 2025, 05:11

Da obelezimo Vidovdan

: nece smeti pesmu "Vidovdan" da puste citav dan, da im se "saborci" ne naljute:

:D

Jupole, opet standarsno uporedjujes neuporedivo, ne zelim da budem sa ljudima sa kojima nemam nista zajednicko ( cak se i ne rusi Vucic zbog istih motiva...). Imali su 7 dana da se operu od glupe price, niti jedna osoba nije izasla i sta sad, teras me da stojim pored takve osobe. Necu nema sanse, pa neka sam glup,tvrdoglav, retardiran 1000x.
Fratelo

Postby Mikisha » 27 Jun 2025, 06:39

Sta znam, bicu u bliskom okruzenju ljudi koje volim i koje zelim oko sebe, ostale koje ne volim necu primecivati i bicu ispunjem mrznjom prema onima zbog kojih sam dosao…
Nikakav problem, nikakva nauka, bar meni posle 20+ godina i 40+ podela i raznih manjih taborovanja i sukoba na tribini.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby BlackOwl » 27 Jun 2025, 06:40

https://www.instagram.com/reel/DLUK6I2o ... ZvNjM0bg==
Dobro je, opet histerisu, mozda nas bude ipak vise nego sto ocekujem
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby soniko » 27 Jun 2025, 07:29

Zanimljivo kako ovi silni komentatori koji su se prodali za posao ili funkciju ne mogu da podnesu studente jer su svjesni da su oni sve ono sto su ovi trebali biti ali su se prodali za kintu.
Jednostavno su im studenti srusili narativ da je put kojim su isli jedino moguc "zavrsi fakultet, uclani se u stranku, izvuci licni benefit, progutaj i svari gadosti koje iznosis radi licnog interesa"
I sad se pojave mlade osobe koje to razbiju u paramparcad, svojim postupcima su potpuno razgolicuju silne "strucne saradnike raznih instituta"
soniko

Postby Nikola » 27 Jun 2025, 08:10

I obavezno sledi prica: "Lako je njima neradnicima da zevaju po ulici, roditelji im placaju skolovanje."

Milion puta sam to cuo poslednjih meseci.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Niksicanin » 27 Jun 2025, 08:12

Gledao sam komentare marve liberaške koja je pljuvala ono dijete koje je bilo u majici sa krstom kad su ga puštili iz pritvora.
Mrtva trka ko je odvratniji oni ili Psiho. Srećom, na protestima su dosad ekspresno dobijali nogobulj ovi sa eu zastavama.
Daće Gospod ovoj djeci i mudrosti i hrabrosti.
Niksicanin

Postby Stefanm992 » 27 Jun 2025, 08:25

soniko wrote:Zanimljivo kako ovi silni komentatori koji su se prodali za posao ili funkciju ne mogu da podnesu studente jer su svjesni da su oni sve ono sto su ovi trebali biti ali su se prodali za kintu.
Jednostavno su im studenti srusili narativ da je put kojim su isli jedino moguc "zavrsi fakultet, uclani se u stranku, izvuci licni benefit, progutaj i svari gadosti koje iznosis radi licnog interesa"
I sad se pojave mlade osobe koje to razbiju u paramparcad, svojim postupcima su potpuno razgolicuju silne "strucne saradnike raznih instituta"

to je ona gomila o kojoj se prica da je kicma svakom rezimu , taj narativ nije srusen i taj narativ je deo identiteta ovog naroda ali je mozda okrnjen

mozda ce ga studenti slomiti i to bi bila najveca pobeda u ovom veku , samo sto nije problem samo stranacko zaposljavanje nego i kumovsko zemljacko rodjacko ali otom potom
Stefanm992

Postby enbidzi » 27 Jun 2025, 08:38

Mikisha wrote:Sta znam, bicu u bliskom okruzenju ljudi koje volim i koje zelim oko sebe, ostale koje ne volim necu primecivati i bicu ispunjem mrznjom prema onima zbog kojih sam dosao…
Nikakav problem, nikakva nauka, bar meni posle 20+ godina i 40+ podela i raznih manjih taborovanja i sukoba na tribini.

U sustini to je to
enbidzi

Postby soniko » 27 Jun 2025, 08:40

Bice srusen kad zaglave robiju za sirenje lazi i oni i buljuk voditelja koji lazu na tone.
I to da im se sudi za svaku laz ponaosob, slusam jutros curku na nekoj TV "zasto blokaderima smeta uredno prijavljen skup studenata koji zele da uce", da je neko pita "odakle ti ideja da je uredno prijavljen skup, novinar si, da li si provjerila to sto pricas ili namjerno siris neistine?
Znam da mastam, ali samo tako se moze sprijeciti ovo zlo.
soniko

Postby Mikisha » 27 Jun 2025, 08:55

enbidzi wrote:
Mikisha wrote:Sta znam, bicu u bliskom okruzenju ljudi koje volim i koje zelim oko sebe, ostale koje ne volim necu primecivati i bicu ispunjem mrznjom prema onima zbog kojih sam dosao…

U sustini to je to

Pa zamisli da tamo nekad nisam voleo nekog iz npr Skele, smatrao ga za agenta/derpea/drukaru i imam priliku bilo kad da se obracunam sa njim, ali ja ne, necu se obracunati sa njim nego cu se povuci u neki bojkot zbog njega i necu doci da vredjam cigane.
Em sam na neki nacin porazen, em me sputa u onome sto najvise volim.
Bar ja tako to vidim.

Imate liberale i pedere u gradovim, krajevima, zgradama, niko se ne obracunava sa njima, niko ne pravi nikakve akcije da nacionalno orijentise mlade i stare(tj nazalost rade vacic i bihali da Bog im deca u krug isla), sto onda kukate.
Niko vas ne sprecava.

Sutra idem da dodolam al ne kisi nego kanceru za razne lobanjice.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Woodoo » 27 Jun 2025, 10:01

Woodoo

Postby Old school » 27 Jun 2025, 10:03

Mikiša ima li neki info sa lokala iz ZR spremaju li opet batinaše kao 15.03.?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Angus Young » 27 Jun 2025, 10:08

Woodoo wrote:

kamo srece da je ovo tacno, ali ozbiljno sumnjam u verodostojnost milovanovic3313 naloga :biggrin:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Mikisha » 27 Jun 2025, 10:15

Drug zandar kaze da imaju u cacilendu dnevnice sutra 300e, sad ne znam koliko je tacno.
Pouzdano znam da je jedan nas lokalni diler koji je ovako fizicki nesposoban da bije, imao 3 dana po 700evra u cacilendu ali je imao neki zadatak da popisuje ne znam sta.

Video sam tog jednog bivseg drugara koji mora da uci zbog xy godina koje ga cekaju, tumara po gradu i u kesu je, tako da ce sigurno biti tamo.

Vudu, svaki protest panduri otkazuju poslusnost i svaki put budu cvrsci nego prethodni, jebo im ja mater vise im nista ne verujem.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Stefanm992 » 27 Jun 2025, 10:29

penzosi nemaju za ceo mesec sto neki slepac ima za dan , doktori za mesec dana jebanja sa dezurstvima i pre toga deceniju ucenja imaju kao krimos za 2 dana tumaranja po parku , jebem ti drzavu vise
Stefanm992

PreviousNext

Return to Fantasy igre