Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Premier league (fantasy.premierleague.com)

Re: Premier league (fantasy.premierleague.com)

Postby Petko019 » 27 Jul 2024, 14:32

Jel pravi neko ligu? :roll:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby JNA » 27 Jul 2024, 17:35

Obnovio sam ligu...

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/nfpr3i

Ili ako je lakše kod

nfpr3i
JNA

Postby Petko019 » 28 Jul 2024, 14:31

Ko je bio u ligi automatski je ponovo tu.

Za H2H mora ponovo da se pravi...
Petko019

Postby Duh sa sekirom » 28 Jul 2024, 14:41

Prijavljujem se za H2H
Treba odbraniti titulu :)
Duh sa sekirom

Postby Џејси Керол » 29 Jul 2024, 14:24

I ja sam tu za h2h
miris prčevine
Џејси Керол

Postby Stojke1981 » 30 Jul 2024, 13:42

Da li sam ja kao prvi u H2H Championshipu obezbedio učešće u H2H prvoj ligi. :roll:
Stojke1981

Postby Steamroller91 » 30 Jul 2024, 15:18

Tu sam za H2H.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby steva cenejac » 07 Aug 2024, 23:06

Mogao bi i ja u h2h
steva cenejac

Postby Bruce Dickinson » 09 Aug 2024, 16:45

Igrao bi h2h
Hallowed be Thy name
Bruce Dickinson

Postby Angus Young » 11 Aug 2024, 12:07

Može h2h
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Inzaghi » 11 Aug 2024, 12:12

A draft?
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Sezione » 11 Aug 2024, 12:51

Od druge lige nema nista, da znate. Napravih je prosle godine ali nisam usao nijednom na fantazi cele sezone

Pitanje je da li cu igrati i obican, bas je pocelo da smara
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby hevi_doze » 12 Aug 2024, 16:13

Obećao sam da ću da napišem neka razmišljanja pred sezonu pa računajte da je ovo to.

Definitivno najveća promena ove sezone je činjenica da je najboljem igraču (za fantazi), Halandu, postavljena velika cena 15.0, dok je Salah ostao na 12.5. Svako ko proba da obojicu uklopi u ekipu naićiće na rupe u timu, s obzirom da je i bivšim 8-9 MID igračima, Saka, Foden, Son i Palmer, cena postavljena na 9.5-10.5. Na prvi pogled, MID igrači u cenovnom rangu od 5.5-6.5 izgledaju kao moguće zamene koje bi dozvolile draft koji uključuje Halanda i Salaha, gde se posebno izdvajaju Minteh (novo desno krilo u Brajtonu, 5.5), kao i par iz NFO koji ima odličan raspored na početku sezone (Elanga i CHO). Cenu od 6.5 imaju igrači koji veoma lako mogu da eksplodiraju i koji igraju za bolje ekipe, poput Nkunku-a, Johnsona i Bailey-a. Svi ovi igrači imaju svoje probleme, nemaju u potpunosti osigurane minute i skloni su povredama i rotaciji, ali, ukoliko pogodite sa njima predstavljaju najbolju "budžet" opciju i potencijalno menjaju neke od zvučnijih imena.

Kada pogledamo ka odbrani, čini se da je lako napraviti dobru rotaciju sa jednim do dva skupa igrača, poput TAA, Gvardiola, odbrane Arsenala i Pedra Porra, pojačanim sa 1-2 igrača od 4.5. Nikad mi se nije svidelo veliko ulaganje u odbranu, a još manje mi se sviđa na početku sezone. Golmana iskopajte koji vam zapadne za oko i ima dobar raspored, opet, uz što manji trošak, moj favorit je Henderson iz CP.

Napad, kao uostalom i ceo tim, zavisi od toga da li imate Halanda ili ne. Deluje da je Isak osigurao minute i da ga je nemoguće izbeći ako uzmemo u obzir cenu i raspored. Watkins je prošle sezone eksplodirao, ali dobar deo njegovih bodova je došao od asistencija i to one vrste asistencija koje se broje samo u FPL-u (odbici). Mislim da je nemoguće da ponovi prošlu sezonu. Sada kad je Solanke prešao u Tot deluje kao dobra opcija, ukoliko počne prvu utakmicu, jer se prošle godine i nesrećni Richarlison nadavao golova kad je igrao 9-ku. Od jeftinijih napadača tu su Joao Pedro, Wood i Muniz, kao potencijalno dobri treći napadači.

Na kraju, malo o samim timovima.

Liverpul je doveo novog trenera posle skoro deceniju i očigledno će se neke stvari menjati. U predsezoni je Slot pokazao da će ekipa igrati sa 10-kom koja u fazi napada igra više nalik na drugog napadača. Ukoliko mađar osigura za sebe tu poziciju, mogao bi da bude odličan izbor. Takođe, Jota je počinjao u pripremnim utakmicama i deluje, za sada, kao prvi izbor za 9-ku. Naravno, najveće pitanje je koju će ulogu imati Salah, odnosno, da li će sistem biti prilagođen njemu, ili će taktika proizvesti uranilovku u broju golova i asistencija u timu. Salah će svakako imati penale, ali nisam siguran da će, a ni da li više može, biti suverena opcija broj 1 u napadu. Slično pitanje se postavlja i za Trenta, ali je on ipak mlađi i nenadmašiv u onome što radi.

Čelzi je jedna otužna olupina od kluba i da im nije Nkunku-a zaobišao bih ih u širokom luku. Da li Palmer može da ponovi prošlu sezonu, rekao bih kao i u slučaju Watkinsa, teško.

Igrači NEW deluju kao sigurni i ustaljeni odabiri, Isak i Gordon pogotovo, a ako Trippier konačno napusti klub, Liveramento i Hall bi mogli imati dobre minute ove sezone. Ne treba zaboraviti da NEW nema Evropu, što je za FPL samo plus.

Crystal Palace-u se dogodilo ono što sam predviđao, otišao je Olise, na izlaznim vratima je i Guehi, dok je Eze na klackalici između CP, MCI i TOT. Ukoliko Eze ostane, ne bih se začudio da mi bude u timu jer će CP biti njegova ekipa u potpunosti.

Na City i Arsenal ne bih trošio reči, očekujem preslikanu prošlu sezonu. Snažne odbrane, dominantni napadi. Pored stalnih mušterija iz oba tima obratio bih pažnju na Havertza koji je imao odličan kraj prošle sezone u ulozi 9-ke, kao i na mlađahnog Bobb-a iz City-a, koji će po svoj prilici biti starter prvih nedelja a potom čekati priliku (čitaj povredu) nekoga u napadu za šansu da se namente kao starter na desnom krilu. Ovo pišem samo iz razloga što je Bobb 5.0, a napadač City-a za 5.0 je nešto što se ne propušta.

Raspisah se i spasih svoju dušu.
hevi_doze

Postby Џејси Керол » 13 Aug 2024, 09:45

Šta bi sa h2h braćo
miris prčevine
Џејси Керол

Postby Petko019 » 13 Aug 2024, 12:14

Ako sam dobro izbrojao samo 12 nas ima za H2H...
Petko019

PreviousNext

Return to Fantasy igre