Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 16:04

Да није издајничка власт и поданичка држава, ово шиптарско ђубре би већ било у затвору.
Или мртав нехотичним случајем.
Чист пример напада на државу.

Šćiprim Arifi, predsednik opštine Preševo, reagovao je na predloge da se ta opština pridruži Kosovu, ali je pokazao još veće apetite za delove Srbije.

Arifi je izjavio da Albanci sa juga Srbije ni pod kojim uslovima neće pristati da se Bujanovac i Preševo pridruže Srbije, a da Medveđa ostane u Srbiji.

Ni tu nije stao:
- Nećemo pristati ni da polovina Medveđe, Bujanovca i Preševa ostane u Srbiji, a da se druga polovina pridruži Kosovu. Ni pod kojim okolnostima nijedno selo ne sme da bude otcepljeno od celine "Preševske doline" - podvukao je Arifi, a piše "Koha ditore".
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Milutinov Tata » 16 Aug 2018, 16:40

Cuti dobro je, nije spominjao Vranje. A je li ti hoces da ides da zivis u Presevu?
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 17:10

Опасна нереаговања су присутна.

Ова власт помера границе, којих врло лако може да се придржава нека наредна власт, и да буде још гора.
Нечињење уставног суда који се проглашава ненадлежним на свако кршење устава, нереаговање полиције и војске, и уопште успаваност целокупног друштва, су чињенице које морају да нас забрину у смислу шта ће сутра бити.

Ови су направили такве кораке у гажењу устава, понижавању државе, нападима на цркву, омаловажавању сопственог народа и историје, уопште свега и свакога ко није у странци, да народ може врло лако да се навикне да је то нормално.

Следећа власт би морала све ово да процесуира, ако мислимо да нам се ово, а и горе, не понови.
И то не само ове на власти, већ све који им дају легитимитет чињењем, нечињењем или прећуткивањем, тј прављењем да не виде шта се дешава.

А посебно би процесуирао оне који и даље црпе бенефите и апанаже, а кад ова власт крене са адским падом онда ће као иступити против њих.
Према њима се мора бити најстрожији.
Јер ће то исто да поново првом следећом приликом.

Ја би то унео у закон, свака странка која је прекршила устав и сви саучесници - гашење странке и доживотна забрана бављења политиком, уз одговарајућу затворску казну, и одузимање имовине и новца које су стекли док су били на власти или подржавали такву власт.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 17:35

Пратите ли да се све чешће чује да је педофилија нормална.
Да не треба бранити ту врсту "љубави".

Када сам ја писао да је ово наше содомитсво само корак ка педофилији, а касније и општењу са животињама био сам исмеван.
Будала само може да верује да је педераство оно на чему ће се зауставити и приде да брани такву изопаченост.

Биће нам свима смешно за једно десетак година.

Потпуно отпадништво од Бога и гажење патријархата води овоме где смо кренули, као држава.
Dr Arslanagic

Postby Niksicanin » 16 Aug 2018, 17:52

Dr Arslanagic wrote:Пратите ли да се све чешће чује да је педофилија нормална.
Да не треба бранити ту врсту "љубави".

Када сам ја писао да је ово наше содомитсво само корак ка педофилији, а касније и општењу са животињама био сам исмеван.
Будала само може да верује да је педераство оно на чему ће се зауставити и приде да брани такву изопаченост.

Биће нам свима смешно за једно десетак година.

Потпуно отпадништво од Бога и гажење патријархата води овоме где смо кренули, као држава.

Caмо идиот није видио да је промовисање педерастије тек међуфаза у промоцији педофилије. Већ ће наћи групу научника који ће тврдити да је то нормално понашање, а ко буде био против, лагано ће га ове хуље прогласити фашистом.
Niksicanin

Postby treci » 16 Aug 2018, 18:40

Kad promoteri Nato i promoteri Zadruge udruženo kritikuju dečiji vojno-patriotski kamp jasno mi je na kojoj sam strani!
treci

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 19:06

Битно је да је онај педофил Костић пуштен из притвора.
Већи је проблем камп за обуку деце.

Јер ми више нећемо ратовати.
Ми смо за мир.
Ако нас неко нападне ми ћемо колективно да скинемо гаће.

Најгора спин флоскула која је убачена и која се нажалост зацарила у једном делу народа (по правилу онога који је добро ситуиран, који материјално ужива) је да ми више немамо деце за ратовање.

Будалаштина.

"Већ вас виђу под сјајним покровом,
чест, народност ђе је васкреснула
и ђе олтар на исток окренут,
ђе у њему чисти тамјан дими.
Славно мрите, кад мријет морате!"

Spoiler: pokaži
Превод овог стиха каже

Видим како се вашој жртви одају почасти
у земљи у којој је васкрснула част
и свест о својој народности,
где је олтар на исток окренут,
(поново се сви моле у црквама)
а са олтара мирише тамјан
(симбол духовног прочишћења хришћана и молитве Богу)
​Ако већ морате да умрете, онда умрите славно!
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 21:21

Свакако да су људи и светиње на првом месту.
Али и рудна богатства која су наша никако не смеју да се забораве.

Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 21:30

Dr Arslanagic

Postby Sezione » 16 Aug 2018, 22:20

Karamazov wrote:
Sezione wrote:Prekjuce pricam sa covekom iz sela kod Kamenice.

Da nije iz Grizime? :biggrin:

Ima tamo neka sela koja su mi ostala u sećanju zbog zanimljivih naziva.

Bušince, Bosce, Berivojce, Kololeč...

Gogolovce. Podjednako zanimljiv naziv.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 22:27

Текст из НИН-а о Београду на води.
Може да се прочита у новинама или ако се претплатите на сајт.
Ја вам копирам јер ова крађа пролази неопажено у мору свих осталих.

Узгред, пратите ли да нам убијају реке зарад извожења струје?
Ако ико буде истраживао размере крађе ове власти, мислим да ће народу позлити кад се сазна истина.

Da li je Muhamed Alabar do te mere začarao srpskog predsednika da ga je dobrovoljno zasuo celokupnim blagom koje je srpska prestonica kroz istoriju stekla ili je u pitanju samo mutna novčana transakcija, sasvim je nebitno za ishod priče sa poražavajućim krajem - Beograd jednostavno više ne pripada Beograđanima. Prvo im je oduzeto pravo na pravnu državu da bi se komercijalni posao proglasio projektom od nacionalnog značaja (zaposliće 4.000 ljudi koji će, valjda, elitu opsluživati kao konobari i čistači u Beogradu na vodi), a i da bi se bez konsekvenci teren raščistio od neelite.

Onda je građanima prvog reda preprodat pogled koji pripada svima, jer će ubuduće samo oni gledati u reku, a svi ostali u betonske solitere. Usput su Beogradu na vodi ustupljene sve nekretnine u Savskom amfiteatru, vredne oko 30 miliona evra, računajući i železničku stanicu, a građani su proterani kojekuda da bi u ponižavajućim uslovima lovili vozove, ukoliko još uvek žive u uverenju da putovanja pripadaju i njima. A onda je prošle nedelje objavljena i najnovija, nažalost ne i poslednja, ingeniozna vest: Savski most je suviše bučan za elitu, pa će biti preseljen na drugu lokaciju, između Ade Ciganlije i novobeogradskih blokova (njima tamo može da klopara koliko god hoće), a za žitelje zgrada u koje su prve stanare uselili lično predsednik i premijerka biće obezbeđen novi, moderan, skup i nečujan.

Koliko skup niko ne zna, jer smo od Milutina Ignjatovića, direktora Saobraćajnog instituta CIP, koji je zadužen za realizaciju projekta, mogli da čujemo samo da će „novi most koštati tri puta više od premeštanja starog“, što znači da nam je jedan nepoznati pojam objasnio drugim nepoznatim pojmom. Čuli smo još nešto, da će po zahtevu službe za zaštitu kulturnog nasleđa imati luk, što po mišljenju predsednika Akademije arhitekture Srbije Bojana Kovačevića nije svojstveno gradskim mostovima, zbog što nižeg profila i vizuelne komunikacije obala. „Seljenje mosta je izvinjenje što trošimo ogromne pare da bi na istom mestu podigli kapacitetniji most zbog Beograda na vodi, umesto ulaganja u neke od ranije poznatih mesta za potrebne mostove Beogradu. Uvek sam više zazirao od seljakluka nego od lopovluka“, ističe Kovačević.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 22:40

Сад гледам ово Вучићево лагање на ртс-у.
Шизофренија у свакој реченици.
Толико свакодневно лаже да не може ни пола да стигне да се искоментарише а ни да се нотира.

Сад нас убеђује да морамо да прихватимо да су нас већ разграничили, да ми ту ништа више не можемо.
А новинар ћути.

Не сме да га пита да ли је тако било до бриселског споразума.

Не сме да му каже па који ћемо онда ***** у еу кад нам све то раде.
Кад нам и земљу отимају.
Зашто онда ако је то већ тако, ако смо немоћни, па иако си све до сада предао, зашто онда барем сад не прогласиш окупацију него још убеђујеш народ да је добро за нас оно на шта управо кукаш да су нас разграничили и да ми ту ништа не можемо.

Зашто не направиш владу националног јединства?
Зашто једном за свагда не напустимо тај пут у провалију у еу и окренемо се Русији?

Зато што не сме.
Зато што неће да преда власт.
Осладило се.
Једна од три ствари којима је начастиви у пустињи кушао Господа Исуса Христа је власт.
Најјача жудња код човека.
Dr Arslanagic

Postby mihZR » 17 Aug 2018, 09:40

@Dr Arslanagic
Kolika mislis da je uloga sluzbe u prethodnim godinama/decenijama u tome sto danas imamo nereagovanje?

@Beograd na Vodi i pogled na reke
Cekajte dok izgrade onaj kompleks ispod kalemegdana, pa i od tog pogleda vise ne bude nista...
mihZR

Postby Ćoba » 17 Aug 2018, 11:03

Zalosno u sta se pretvorio.
Ćoba

PreviousNext

Return to Fantasy igre