Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Profesionalni Boks

Re: Profesionalni Boks

Postby Iluzionista » 19 May 2024, 00:48

Jos jednom David pobedjuje Golijata. Fenomenalni Usik, veliko srce je pokazao.

U revansu, verovatno u oktobru, ce biti jos ubedljivije, kao sa Dzosuom
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

Postby FaLcO » 19 May 2024, 00:50

Kljucan momenat borbe je 7.runda kada je Usyk odgovorio na ozbiljan momentum koji je Fury nametnuo u prethodne tri runde. To radi celu karijeru. Kad treba da dobije neku rundu on je dobije

I onda je to iskoristio da napravi svoj nalet koji je kulminirao onim za mene nokautom.

Fjuri pored standardnog glupiranja je ovo shvatio najozbiljnije sto se moze ali nema sta naisao na boljeg vcrs. Ipak treba mu odati priznaje za onaj oporavak u rundi nakon gde je realno vec bio nokautiran.

Ovo je nadljudski napor sto Usyk radi a covek nije prirodni teskas.
FaLcO

Postby Eddie Brock » 19 May 2024, 08:39

Da je Fjuri boksovao strpljivo dobio bi ga na poene, imao ga je s onim "bockanjem" i ponekim aperkatom, medjutim dobro je da je hteo da je usao u otvoreniju borbu (za nas publiku) i dobismo bas dobar boks

I men' se cini da Usik "nije hteo" da nokautira Fjurija a mogao je da ga namesti bolje dok je ovaj lelujao, mada i ono je odradilo posao
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Iluzionista » 19 May 2024, 11:56

@Eddie

Mene je to podsetilo na zadnjih 20 sekundi prvog meca Usika i Dzosue, crnju je tad spasio gong od nokauta ili bar velicanstvenog pada, isto kao Fjurija sinoc

"Mislim da sam ja pobednik ove borbe. On je dobio nekoliko rundi, ali ja sam dobio više rundi. Međutim, njegova zemlja je u ratu pa su sudije stale na njegovu stranu i dodelile mu pobedu. Ovo je bila jedna od najlošijih odluka u istoriji boksa. Idem malo da se odmorim, a onda ćemo se videti na revanšu u oktobru. Ja sam pobednik ove borbe, ali neću sada da sedim, plačem i tražim izgovore. Vratiću se”, rekao je Fjuri posle meča.
:lollol: :lollol: :lollol:

Smece cigansko
Last edited by Iluzionista on 19 May 2024, 12:00, edited 1 time in total.
Iluzionista

Postby Eddie Brock » 19 May 2024, 11:58

Pa i to, malo ga je sudija spasio da ne pljusne od patos ko sveca
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Iluzionista » 01 Jun 2024, 12:44

Iako ostaje zal sto necemo gledati spektakl Bivol - Beterbijev, veceras dva zanimljiva teskaska meca, u kojima ce gubitnici ispasti iz svih kombinacija, dok ce pobednici biti glavni pretendenti za titulu.

Hrgovic je najavio penziju ako izgubi od Duboe, mada mu ne verujem, mlad je. Sa druge strane ako pobedi, posto je vec dugo je glavni izazivac, sledeci mec ce mu biti Dzosua, pa onda ako nekim slucajem pobedi Usik/Fjuri. Duboa se i dalje neverovatno visoko kotira, 6. bokser teske po Boxrecu, ali ako ovo pukne sledi slobodan pad. Hrvat jeste favorit, ali ne toliki kolikim ga predstavljaju sa kvotom 1.3, ovo je mec 60-40. Mada obojica su precenjeni bokseri.

Vajlder takodje najavio penziju ako pukne od Kineza, sto je realno. Sa druge strane i Zang ima 41 godinu pa ako izgubi nema on vise sta da trazi, ovo mu je poslednja sansa. Kladionice vide Zanga kao favorita, ali ako u Vajlderu ima malo onog starog ja ocekujem njegovu pobedu. Kinez ce dominirati prve 3-4 runde, nakon toga ce biti previse otvoren i tu ocekujem Vajlderovu bombu. Isto kao protiv Ortiza oba meca, ovaj ga je dominirao ali je bomba u jednom trenutku morala da eksplodira. Stvarno ne verujem da ce Vajlder opet dozvoliti sebi da izadje onako nespreman kao protiv Parkera.
Iluzionista

Postby FaLcO » 02 Jun 2024, 01:46

Lepa pobeda za Dubou, mec je bio u nekom balansu ali je previse krvario Hrgovic sa obe strane lica i doktoru cini se nije preostalo nista drugo vec da predlozi sudiji prekid sto je ovaj i ucinio. Treba naravno dodati da je u toj rundi prekida Britanac bas bio dominantan.

U glavnoj borbi veceri vrlo slabo izdanje Vajldera i poraz nokautom od Zenga. Rekao bih da je to kraj za njega. Jednostavno nema vatre vise u njemu. Borba kao borba nije bila nesto spektakularna. Kinez je bio bolji u prve četiri runde a onda na pocetku 5. Americki bivsi sampion je pokazao neku inicijativu ali je uhvacen jednom kontrom gde se potpuno pogubio okrenuo ledja protivniku pocevsi da prigovara sudjii i nakon toga direktom poslat na patos dok se okretao nazad. Uspeo je da se pridigne na vreme, pojma nemam kako je to uspeo, na tome svaka mu cast, hteo da nastavi ali je sudija odmahnuo.

Sta je sledece za Zenga ne bih stvarno znao. Da li revans sa Parkerom ili mozda Kabajel. Videcemo. 41 godina, nema ni on bas previse vremena.
FaLcO

Postby Bojdo » 02 Jun 2024, 07:46

Dobro ga je Britanac prebio, bas ozbiljna steta na licu. Hrgovic u svom rezimeu i nema neke klasne protivnike i bilo je pitanje kako ce se poceti snalaziti kad dodju ozbiljne glavu. Ona pobjeda protiv Kineza je bila bas tijesna. Tesko da ce ikad vise doci u ovakvu priliku. Ima mnogo rupa.
Ovaj mec je radio jednu kombinaciju i mozda da je ukupno dvije eskivaze napravio. Losa mu je odbrana.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Iluzionista » 06 Jul 2024, 23:08

Ako ikoga zanima uopste, Alen Babic izdrzao celih 30 sekundi protiv Fisera
Iluzionista

Postby FaLcO » 21 Sep 2024, 22:19

Duboa sa fantastičnim početkom protiv Dzosue. Nokdaun na kraju 1.runde gde je Dzosua bio neoprezan kao da je mislio da je na bezbednoj daljini. A nastavio je mladji Britanac sa napadima i na početku 2.runde i dobro uzdrmao protivnika.

Da vidimo da li ce se Dzosua oporaviti u nastavku.
FaLcO

Postby Zlaja » 21 Sep 2024, 22:20

Prenos?
Zlaja

Postby FaLcO » 21 Sep 2024, 22:22

Jos jedan nokdaunu za Dubou na kraju 3.runde Dzosua jedva preživeo
FaLcO

Postby FaLcO » 21 Sep 2024, 22:27

NOKAUT Duboua pobeda.

Kakva situacija. Duboa je zabeležio Jos jedan nokdaun u 4.rundi. i onda na početku 5.runde Dzosua ga je uzdrmao sjajnim udarcem, Duboa se zaneo i Dzosua krenuo da pokuša da ga dovrsi i onda fantastična kontra i to je bilo to. Dzosua je dao sve od sebe da ustane ali nije uspeo.

Neverovatna dominacija Danijela Dinamita vcrs :blue:
FaLcO

Postby Iluzionista » 23 Sep 2024, 16:38

Dzosua je ubedio sebe da je postao neka nova/stara verzija sebe... I ja sam na osnovu proslih meceva verovao u to. Ali jbg, brada je brada, to ga jebe i tu nema nikakve pomoci
Iluzionista

Postby KarlMalone32 » 10 Oct 2024, 06:32

Iluzionista kakva su predvidjanja za mec izmedju Bivola i Beterbieva?
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi