Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 29 Jun 2025, 11:40

Woodoo

Postby Mikisha » 29 Jun 2025, 11:47

AirBall wrote:Uzalud trud, džaba mu sve...

Sta gledate, sta se desava?
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby PERA » 29 Jun 2025, 11:56

Mikisha wrote:
AirBall wrote:Uzalud trud, džaba mu sve...

Sta gledate, sta se desava?

Gazda je upao u good mood :okk:, već danima najavljuje kraj pošasti. Kad čitam njega bude mi lakše i vrati mi se nada.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Dexi » 29 Jun 2025, 11:57

Bravo za ovog momka :okk: Lepo je opisao sa cime se bori ovaj narod.Bas sam ponosan na studente,narod svakoga ko je ucestvovao u ovoj borbi u ovih 7 meseci.Straha je sve manje,a resenost da se nesto menja sve jaca.

Najveci kartel u Evropi koji se sluzi svim sredstvima da ostane na vlasti i nista im nije sveto.

Nema razloga ni za neki defetizam ,nestrpljenje,ni za neki strah da ce se studenti sada povuci iz ove borbe.Cak i da se vrate na fakultete,ova prica moze da opstane i ova borba da se vodi na jedan drugaciji nacin.

Mislim da je steta za ovaj kartel nacinjena i da je nepopravljiva.Mislim da ti 3 puta u roku od 6 meseci izadje preko 100 hilj.ljudi svako normalan shvata koliko je tu sati i da je nenadlezna institucija izgubila svaku podrsku u narodu i da ga narod nece.(ako je ikad i imao)

Steta za njih je nepopravljiva jer su se mladi aktivirali,politicki angazovali i svake godine dolazice nova generacija glasaca .

Ja opet postavljam pitanje gde je tzv.opozicija sinoc bila?

Ova borba moze da potraje jos dosta,jer nenadlezna institucija ima podrsku svetskih globalista ,ali ono sto je najvaznije narod je protiv njega.Nikome od njih nije u interesu da on ode i da im se ugroze poslovi u vezi Ekspa i u vezi litijuma.

Ubrzo ce doci na red i problem Jadra,treba samo nastaviti sa ovim pritiskom.
Dexi

Postby Marcus » 29 Jun 2025, 12:19

Ljudi moji da li neko slusa dnevnik RTSa u 13h? Ni rec o protestu, govornicima, priloga sa protesta samo vucic i slike policije i scena od sinoc.

RTS je bruka, gori su od Informera
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby Eddie Brock » 29 Jun 2025, 12:21

Pa sta se ocekuje od Rts-a :laugh:
Samo ono sto diktator naredi se prica
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Dr Arslanagic » 29 Jun 2025, 12:39

Народ који балави на њега, као да је Бог лично, не схвата да управо они одржавају на власти главног протагонисту оних за које они мисле да стоје иза студената и да раде Србији о глави.
Круцијална лаж којом је омађијао будале.

Трагедија је што немамо опозицију, а ни медије које би, саопштавале ту истину.

Јуче сам се понадао, али неорганизован народ нема шансе против полиције.
Након првог пендречења знао сам да немамо шансе.
Али сам се надао да ће народ да погура од позади да пробијемо, међутим ништа.
Нема ко да води.
Премало нас је било који смо били расположени за демонстрације а не за унапред пропале и инфантилне "протесте".
Кад је почела прича да поседамо на земљу умало нисам отишао кући.
Идите у пизду материну, хоћемо да срушимо овакво зло какво ови простори не памте, а да једемо говна пацифизмом и дељењем цвећа.
Аукурац.
Један сам од ретких који је понео маску, било ме је на снимцима, ови остали ништа.
Два сузавца и збогом довиђења.
До 100 полицајаца може у потпуности да контролише пар хиљада људи у градским условима.

Први пут у историји Србије имамо више полиције него војске.
И то много више.
Опрема која је дозвољена полицији да је има је далеко савременија него што војска може и да је сања.
Јер војска чува државу а полиција власт.
Јасно је у кога ће се улагати.

Мора да дође до издаје у министарствима силе, тј да стране газде дају знак да је издајнику време истекло.
Без тога нема никакве шансе да се нешто уради.
Полиције толико има, владају се као војска, ово јуче је пичкин дим за њих.
Буквално се прави стратегија за уличне немире и нема теорије да нешто измакне контроли.
Или да неко изнутра изда, или да неко организује сто хиљада људи да пребију полицију.
А онда шта?

И иначе, шта даље од данашњег дана?
Јесу ли студенти шта саопштили, какви су даљи планови?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby BlackOwl » 29 Jun 2025, 12:39

odabranisoj wrote:Slazem se. Trebala je neka info sta dalje ali kao da su dali ZELENO SVETLO da gradjani rade sts god misle da treba.

Mislim da je upravo to i uradjeno, mislili su da ce vecina gradjana da krene ka slupstini sami od sebe... a vecina gradjana stoji i bleji u prazno, kad je krenula sorka, vecina stoji i misli da se ubaceni elementi tuku sa policijom...

Realno i nije bilo neke poente ici na cacilend, prvo kordoni pa onda kriminalci.
Da su rekli posle zelenog svetla npr "vidimo se ispred rtsa" bilo bi vise efekta. Kad ne mozemo policiju da dobijemo mogli smo barem rts da probamo da izbacimo iz stroja.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Чонси » 29 Jun 2025, 13:08

Meni samo nije jasno zašto su ljudi posle 21h krenuli da se razilaze, ne znam šta su mislili, zašto su koji moj i dolazili? Očigledno je da ne postoji dovoljno kritična masa ljudi koji će da podmetnu svoja pleća za ovo. Ni od onih ljudi koji su bili sinoć a kamoli od ukupne populacije. Propuštena je prilika mislim 15.03. sad se pokušalo ispeglati jer su shvatili grešku. Ali, jbg, bila je to prilična greška.

Šta dalje videćemo, Vučić jeste uzdrman ali nedovoljno. A iskreno ako većina stanovnika Srbije nema problem sa tim da juče sva ona govna dobijaju ordene države, da se druga govna dovlače u ono ruglo u centru o njihovom trošku onda je vrhovno govno i zaslužilo da vlada ovim u pojam ubijenim narodom. Bio je jedan period kada je konačno u Srbiji postalo neugodno biti naprednjak, kada su ih ljudi gađali jajima, pljuvali kad ih vide na ulici i slično. Očigledno je taj deo prekratko trajao.
Чонси

Postby Produzenisamlekom » 29 Jun 2025, 13:26

Tek kada neko iznutra bude prešao na ,,našu " stranu možemo se nadati nečemo. Do tada je teška priča ,jer sutra će otvoriti vatru na narod ako treba i niko nece odgovarati.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Golden Warrior » 29 Jun 2025, 13:33

@Consi

Evo iz licnog primera da cu da ti kazem.

Izasao sam iz kuce u 13h, popio par piva, pesacio jedno 2.5 sat, 10+ km.

Iako sam stajao na Slaviji nista nisam cuo ni ko govori ni sta. Stojis 3 sata pri tom nemas dometa, ne znas sta se desava ni gde. Sa ljudima kojima si dosao jedva mozes da odrzis kontakt.

Mogu da kazem da sam oko 21:30 vec bio mrtvo telo. Posto daljih koraka nije bilo ostaje ti ili da krenes kuci ili da napravis neko sranje i da te uhapse...
Golden Warrior

Postby balkanski spijun » 29 Jun 2025, 13:40

Jel mi pratimo studente,ili ne.Jel su rekli mirni protesti,dostojanstveni.Sta sad mi tu izigravamo Obilice.Rusimo,a pojma nema kako se rusi.Dza,bu,ajmo.Neide to tako.

Tesko je kontrolisati masu,nezadovoljstvo kod ljudi.Ljudima je prikipelo i to mi je potpuno razumljivo.

Ako je receno mirno,onda tako i uradimo.Nema,to meni je to glupo,to nije ispravno i ost.price.

Neocajavajte.Doci ce i nasih 5 minuta.

Ne moze ovo zlo tek tako da ode.Da se razbije kordon,potrebna su muda,znanje kako to izvesti i sta posle.

Kao sto rekoh,ucimo.Do diplomskog, ima jos da nas akaju.

Nema odustajanja.
balkanski spijun

Postby Niko123 » 29 Jun 2025, 13:45

A u kolikom blatu je Ivica Dačić, kada trpi Vučićeva ponižavanja, umesto da preseče?Ne verujem da će iko izdati, u govnima su do guše.
Niko123

Postby Eddie Brock » 29 Jun 2025, 13:46

Sto bi presekao kad ima sve sto hoce?
Jedno je tralalal prica za javnost, drugo ono stvarno
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Niko123 » 29 Jun 2025, 13:50

Nadovezao sam se na post Produženog. Ako do sada nije uzeo to sve, onda ne znam kada će. Nema šanse da neko izda, znaju da im je to kraj, i da će biti 6..Oktobra, pošto nije bilo kada je trebalo
Niko123

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi