Bravo za ovog momka

Lepo je opisao sa cime se bori ovaj narod.Bas sam ponosan na studente,narod svakoga ko je ucestvovao u ovoj borbi u ovih 7 meseci.Straha je sve manje,a resenost da se nesto menja sve jaca.
Najveci kartel u Evropi koji se sluzi svim sredstvima da ostane na vlasti i nista im nije sveto.
Nema razloga ni za neki defetizam ,nestrpljenje,ni za neki strah da ce se studenti sada povuci iz ove borbe.Cak i da se vrate na fakultete,ova prica moze da opstane i ova borba da se vodi na jedan drugaciji nacin.
Mislim da je steta za ovaj kartel nacinjena i da je nepopravljiva.Mislim da ti 3 puta u roku od 6 meseci izadje preko 100 hilj.ljudi svako normalan shvata koliko je tu sati i da je nenadlezna institucija izgubila svaku podrsku u narodu i da ga narod nece.(ako je ikad i imao)
Steta za njih je nepopravljiva jer su se mladi aktivirali,politicki angazovali i svake godine dolazice nova generacija glasaca .
Ja opet postavljam pitanje gde je tzv.opozicija sinoc bila?
Ova borba moze da potraje jos dosta,jer nenadlezna institucija ima podrsku svetskih globalista ,ali ono sto je najvaznije narod je protiv njega.Nikome od njih nije u interesu da on ode i da im se ugroze poslovi u vezi Ekspa i u vezi litijuma.
Ubrzo ce doci na red i problem Jadra,treba samo nastaviti sa ovim pritiskom.