Zappa wrote:Nepopularno i nadam se netacno misljenje
Bojim se da je rezim ugusio pobunu i vatru koja je trajala ovih 6 meseci..
Protest u subotu ce biti fijasko, ali ne vidim opciju u kojoj bi izasli kao pobednici.
Dosli smo do zida i ne vidim koji sledeci potez mozemo uciniti.. Veliko poštovanje za ljude koji su izneli proteste i pricu svih ovih meseci..
Veliki psiholoski bum bi bio pobeda u Kosjericu..
Udareni su temelji, videcemo u zavisnosti od rejtinga SnS kada ce biti izbori..
Razocaran sam u Srbina, mada ovaj zlikovacki rezim ima neverovatnu masineriju, podrsku sa zapada, istoka.. I sve dok je tako trajace nazalost..
Bojim se da postajemo Turska na Balkanu
Na žalost, ali ispada da je svima dobro osim prosveti, gde je zdravstvo, gde Vojska, gde policija gde su svi,neki ne smeju zbog posla, nekima je dobro, neki vole vučiča više od unučića. Ova deca su izdanja od strane svojih porodica, pa onda i od strane rođaka, komšija i svih ostalih. Mi ovu decu nismo zaslužili! Lepo je ona devojka rekla, vi mislite da će oni nama ovo oprostiti što smo protiv njih svo ovo vreme, neće sigurno. Samo čekaju trenutak za osvetu i hapšenja.
Bagra decu naziva ustašama, nacistima, blokaderi a i kako sve ne i niko da izađe na ulice i kaže dosta.
Kao što sam već rekao, svakom ko podržava ove i ovo od ruke ništa ne rodilo, ništa i rđom kapali dok im je kolena!
Nema nazad i ne sme plamen da se ugasi, jer smo onda mi ugasili definitivno
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.