Ziks96 wrote:Cekajte bre, ljudi su potpisali zapisnike shvatili da su dobili i sad pristaju da traze neke nepravilnosti? Jesam li ja lud ili mi uzivo gledamo kako ovaj umjesto x pise y?
Dragi ljudi! Nije lako osvojiti ovoliku pobedu. Niko nam je ne sme oduzeti.
Ono sto sada radimo je detaljan pregled svih spiskova i svih nepravilnosti. Znaci da su nam svi spiskovi na raspolaganju, sve ih imamo, svih 29 birackih mesta. Bavimo se detaljno svim nepravilnostima.
Ono sto je uoceno kao najkrupnija nepravilnost je da su ljudi na nekim mestima glasali, a da nisu upisani. To je zaista velika nepravilnost.
I sigurno je da ce ih biti jos vise. O tome cemo vas detaljno izvestiti. Jasno je svima da su 3 miliona evra ulozili u kupovinu glasova.
Zasluzni ste svi za ovu pobedu i svim snagama cemo se boriti da je dokazemo... tacno onoliko koliko smo osvojili.
Velika krsenja su naravno uocena vec i zaista treba I vremena I detaljisanja. I svi ljudi su ukljuceni. I pravnici. Ono sto vam jos dugujemo su tacne informacije. I hvala vam na svemu i obavestavamo vas o svakom narednom koraku.
Kolika je razlika? Po vasim informacijama, po zapisnicima sa birackih mesta, koliko su dobili oni, a koliko mi?
36 glasova - to je ono sto smo mi u prednosti. Oni su doneli zaskljucak na osnovu 85% obradjenih glasova.
jupol wrote:po sajtu RIK Kosjeric trenutno: 3608:3596 za opoziciju i ostaje jos BM12 za koje nema rezultata
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Hendrix wrote:Dobro je sto je Crta sada izasla na povrsinu, a ne na nekim parlamentarnim izborima...
Karelia slims wrote:Inzaghi wrote:Ovo bukvalno ni sa slikama ne bi moglo da se resi.
pa sunce im nesposobno, je l' ima jedan normalan da ume da koristi kameru na telefonu i da slika taj jebeni zapisnik?
svakoj normalnoj osobi prva stvar koja bi pala na pamet je da slika zapisnik.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests