Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

UFC, K1, MMA....

Re: UFC, K1, MMA....

Postby MrGarrison » 24 May 2025, 22:59

Pa dobro, nema sta covek da pljuje Stosica, a i ne zeli da navuce toliki hejt publike (vec ga je dobio zbog Mirana).

No za Mirana ga razumem - nije cekao i bio mutav, nego je lepo prvi opalio na merenju, preventivno je lupio kontru i bio bezobrazan. I kad je pobedio je inicijalno prvo napljuvao Fabijana, i pravo da ti kazem, nije da Fabijan tako nesto ne zazluzuje, makar pre i u toku borbe. Kasnije je i njemu cestitao...
MrGarrison

Postby Pit Bull » 24 May 2025, 23:29

U nekom lokalu gdje sam bio svi zivi gledali i navijali za Crnogorca.

U cemu je trik, sta je taj nesrecni Bojkovic zgrijesio toliko? :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby MrGarrison » 24 May 2025, 23:34

Mali je antipatican bas, prepotentan, pun sebe. Priglup, klasican danasnji bahati klinac. Skor 8-0 imao, sve vreme mu je pricano da je za UFC i najjace organizacije, da je najbolji, da najjaci etc. Uz to, ekipa koju ima uz sebe je izgleda - Caci orijentisana ...
I kad sve to spojis - dobijes ovo.

Crnogorac je na kurvanjsku foru dobio priliku za mec, jer je prvi izbacio snimak sparinga (sto se ne radi), ali je posle sve odigrao idealno - pustio je Bojkovica da sam sebe ubije svojom gluposcu. Kako je ranije vec imao brda "hejtera", sad je bukvalno totalno obrnuo igricu i svi su bili protiv njega - sto mu je usralo mozak i veceras se jednostavno zaledio.

Ja i dalje mislim da je - dobar borac, srcan, jak i hrabar ... Ali u glavi je veliki debil, ponasanje razmazenog derista. Ako bude bio pametan, iskoristice ovo da se promeni kao covek... Ili ce bukvalno da prsne, jer za tako nestabilnog lika ovakav poraz ( bukvalno na svakom planu ) je dodatno uzasan ... Pomalo mi ga je i zao, iako je sam kriv za sve.
MrGarrison

Postby Fred Perry » 24 May 2025, 23:48

Nikad lakše pare.

Kako je ugasio malog UFC šampiona, sad može u ćacilend samo .
Fred Perry

Postby Bojdo » 25 May 2025, 03:09

MrGarrison wrote:Miran je morao ovo da zavrsi u prvoj kad je imao nalet, ali je riknuo i nije imao snage da ga dokrajci. To je to, ispustio je sansu kao sto je i protiv Stosica, cim je to preslo u parter - ende.

A sto se Bojkovica tice - izgubio je jos pre pocetka borbe, usrao se, pojelo ga je sve. Mnogo je on bolji borac od ovoga sto je moglo da se vidi. Sudija je trebalo da prekine mnogo ranije, bukvalno ga je Janicic izdeformisao, samo kad se vidi koliko je udaraca bacio - pogodio, i uglavnom je sve u glavu - jezivo.

Dzaka - kuku lele.

Za brata Negucica - tuga, svaki put kad nekom zakaze koleno, popizdim.

I da, sto se tice Ilketa - jes' borba reda radi, al' dobro je da je pobedio.

Bojkovic je žrtva svoje bahatosti. Ima dobru kretnju kao borac, pogotovo zna da radi sa korakom u nazad, a ovdje se kretao kao mrtvi konj. Mislio je da može "jesti" Janiciceve direkte i da ce jednim udarcem zavrsiti, izgiravao je nekog junaka i obilo mu se o glavu.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Dare » 25 May 2025, 11:25

UFC pratim koliko toliko, ove lokalne baš pojma nemam, ali sam ispratio malo hajp oko ovog Bojkovica.

Sjedim sa rodjakom i gledam, on se loži na domaću scenu, priča kako mali može u UFC. Bukvalno momak nema niti jedan element koji mu je na tom nivou, a posebno on ne može prići u LW diviziji tamo. Hajp bez pokrića.

Ove batine kao sinoć nikad nisam vidio, svaka mu čast na tome, trebalo je ovo primiti i opet ostati pri svijesti.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Fred Perry » 25 May 2025, 12:29

Mali nije ni na Balkanu broj 1 daleko od toga, ugazili bi ga i Kroata i Mićović a verujem i Luka Milidragović sad.

Ta priča UFC ne mogu da verujem da je lik to prodao ljudima dok su mu dovodili neke sumnjive Brazilce koji su padali za 3,4 soma evra .

Još lik jedva skida za laku, najjaču kategoriju na svetu. Samo u Poljskoj ima jedno 15 ljudi u toj kategoriji koji bi ga ubili.

Tek će da razotkriju koliko nema veze sa vezom .
Fred Perry

Postby belpH #77 » 25 May 2025, 12:37

pratim i ufc i ovo nase...ja u odavno nisam video da je neko nekog ubio ovako kako ga je Janicic unakazio...ali mora mu se priznati da je izdrzao muski...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby aleks delarz » 25 May 2025, 12:40

Šta je Hatef izdržao u prvoj rundi, svaka mu čast.
Miran izgleda nema snage za više od jedne runde, mada verovatno treba da ide kategoriju ispod.

Odlična borba Janičića I Bojkovića.
Trebao je neko da spusti Bojkovića na zemlju malo, uzdigao se previše bez pokrića.
Ali opet poštovanje za količinu batina koje je uspeo da istrpi.
Mislim da bi ga i u revanšu dobio Janičić.
aleks delarz

Postby Bojdo » 25 May 2025, 12:44

Ovo su po Soldicu tri najveca talenta na Balkanu:

1. Miljan Zdravkovic
2. Marko Bojkovic
3. Ognjen Micovic

Kod Micovica mi je problem snaga rucnih udaraca, gdje mi se cini da mu to fali. Mma nije kick-box da se moze noznim udarcima toliko stvarati prednost. No, mozda i grijesim, ko sam ja da velikog Soldica pobijam.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Fred Perry » 25 May 2025, 15:13

Odličan je mali Mićović on mi nokautirao drugara, slomio mu nos prvim direktom, mnogo zajban mali još drugar spremao double al džabe mali baca kolena ko lud.

Ono kaže čovek samo pomislim bez ikakve finte da mu uđem mali već cima koleno.

Još je on sad prešao u cds taj mali ako ostane u 77 baš može mnogo da napravi.Jedino što se hemija previše po meni za svoje godine .

On je Bojkovića upropaštavao na sparinzima recimo, mnogo je bolji od njega .
Fred Perry

Previous

Return to Ostali Sportovi