Board index Avangarda Intervju Naši gosti

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 31 Jul 2025, 16:38

Sezione wrote:Au brajko, cacilend isutirao promociju oficira, sramotno

Jadna li si Vojsko Srbije

.....

Министарство одбране указује да нема места дневнополитичким интерпретацијама ове одлуке у чијој основи су искључиво организациона и техничка питања.

Поред осталог, указујемо на чињеницу да је свечаност промоције свршених дипломаца Војне академије, до 2006. године, деценијама организованa у седишту те високошколске институције на Бањици те да су тим догађајима увек присуствовали носиоци највиших државних функција. Такође, јавност је упозната и да је свечаност 2020. године организована у касарни „Генерал Јован Мишковић”.
....

ali koje opravdanje jebem li vam sve zivo i mrtvo... cuj, do 2006, i 2020. kad je bio kovid ... dobro nisu napisali da 1941. nije ni odrzana svecanost... tehnicko pitanje... pa sigurno da je tehnicko ako ti je blokiran trg... i pad nadstresnice je tehnicki problem... a sta je dovelo do tehnickih problema?
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby BlackOwl » 31 Jul 2025, 19:23

Ziks96 wrote:Los je zvala ali gori su ekstremisti dugorocno. Sad me zanima koliko su konkretne stete i za koje vrijeme nanijeli ekstremisti a koliko pickousti?

Ne postoji gori od zvale. Bolje i Al Jolani ako treba.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby GoodfellasG » 31 Jul 2025, 19:39

Zvalu bih zamenio taman da je crni djavo alternativa.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Woodoo » 31 Jul 2025, 20:30

Fratelo wrote:Generalno sam i ovim delovanjem na ulici razocaran, jer ga skoro niko ne rusi zbog izdaje i prodaje nacionalnih interesa.

Ovo nije tacno. Uostalom ti ne ucestvujes u protestima pa nisi kredibilan da sudis o motivima onih koji su na ulici.
Woodoo

Postby PERA » 31 Jul 2025, 20:39

Woodoo wrote:
Fratelo wrote:Generalno sam i ovim delovanjem na ulici razocaran, jer ga skoro niko ne rusi zbog izdaje i prodaje nacionalnih interesa.

Ovo nije tacno. Uostalom ti ne ucestvujes u protestima pa nisi kredibilan da sudis o motivima onih koji su na ulici.

Woodo :blue: :blue:
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Novosadista » 31 Jul 2025, 20:50

Kakva je ovo veleizdaja od strane crkve i vrha vlasti, bice dugo izucavano u istoriji
Novosadista

Postby Fred Perry » 31 Jul 2025, 21:04

Fratelo wrote:Sve u svemu, losa situacija. Generalno sam i ovim delovanjem na ulici razocaran, jer ga skoro niko ne rusi zbog izdaje i prodaje nacionalnih interesa.

Mislim da brate naš ti pored protesta prošao nisi, bez uvrede, ili si prespavao svaki.

Ja ne znam dal je ikada u istoriji svih protesta postojalo više pravog ne onog kafanskog patriotizma i borbe za svaku vrstu nacionalnih interesa nego sada .

Od pobune zbog ekološkog, teritorijalnog do kulturnog uništavanje naše zemlje, za sve je dignut glas.
Fred Perry

Postby Fratelo » 31 Jul 2025, 21:13

Woodoo wrote:

Je li se pitaju sta ti sto ga ruse zbog nacionalnih interesa?

Koliko i ja :)

Edit: sta je bilo sa Lomparom posle Vidovdana, koliko su ga jahali. Sada poceli da jasu Kavcica.

Ko se oglasio prekjuce kada je bila siptarska vojska na severu Kosmeta? Ko se oglasio po tom pitanju? Ne zna se gde je bila veca tisina, da li na rezimskim medijima ili medju ovim drugima.
Fratelo

Postby Angus Young » 31 Jul 2025, 21:30

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby BlackOwl » 31 Jul 2025, 21:31

Fraki ko da brani radno mesto a ne srbiju.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Fratelo » 31 Jul 2025, 21:41

Mozes ti to bolje Sovo, mada se vidi da si prezupcio.

Na mom profilu samo istina, jbg to sto ne odgovara nije moj problem.

Kao nekada prica opozicionara, nista u zemlji ne valja samo je u zvezdi i fudbalu sve cisto.

E tako i danas oko KiM, spore se oko svega, samo po ovoj temi svi se prave mrrvi, jedni prodaju, ovi drugi precutno aminuju.

Jedino ako racunate 3-4 tviter naloga studenata koji tu i tamo pomenu Kosovo i to neke leve skole.
Fratelo

Postby Kreanga » 31 Jul 2025, 21:48

Da li su protesti poceli zbog Kosova ili zbog korupcije zbog koje je zivot izgubilo 16 ljudi ?
Kreanga

Postby GoodfellasG » 31 Jul 2025, 21:50

A kakve tacno veze ima zbog cega je protest? Narod koji protestuje zbog nastresnice, korupcije, nepotizma i tragedije sigurno nije u fazonu "ma okej mi je ovo sa Kosovom, samo me ovo zanima sada"
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Kreanga » 31 Jul 2025, 21:54

Sedi u americi i ne smaraj.
Promasujes kao i obicno
Kreanga

Postby Fratelo » 31 Jul 2025, 21:57

Kreanga wrote:Da li su protesti poceli zbog Kosova ili zbog korupcije zbog koje je zivot izgubilo 16 ljudi ?

Protesti su trebali da pocnu jos 2013. godine, da se uhapse Vucic i Dacic i sve sudije ustavnog suda koje su potvrdile takav sporazum, a clan Ustava kaze da, parafraziram, ko izda i proda deo teritorije se kaznjava zatvorom od 10-15 godina.

E tada je trebao narod da se digne, ali nije imao ko ni da ga digne, jer je i opozicija podrzala taj sporazum. Da se tada diglo, danas ne bi imali ovu situaciju.

A jbt kako ne razumete, kada se pravi jedan pokret koji ce ciniti vlast, naravno da imam zelju da se tu pozicioniraju ljudi koji su meni ideoloski bliski i koji bi mogli da kreiraju i sprovode buducu politiku zemlje.

Jasno je da od toga nema nista, da je opet prevagnula liberalna prozapadna struja i da cemo tu imati neke ljude koje ce predstaviti kao patriote i rodoljube, a da zapravo nece imati nikakvu moc odlucivanja, a recimo jedno takvo ime je Stimac.

Bukvalno mora da se crta, ne brani se rezim, vec sam razocaran sto opet nismo uspeli da proguramo patriotskiju opciju za buducu vlast.

Ni manje ni vise.
Last edited by Fratelo on 31 Jul 2025, 22:01, edited 1 time in total.
Fratelo

PreviousNext

Return to Naši gosti