Board index Avangarda Intervju Naši gosti

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby fighter » 21 Apr 2025, 16:27

Jupol iako se cesto s tobom slazem, ovaj put nisi u pravu.

I ne zato sto ne mislimo isto o rezimskom rts vec zato sto je apsolutno neprikladno borbu jednog naroda za slobodu podvesti pod to da se borio zbog rts ili u vecoj mjeri zbog rts

Upoznao sam mnogo boraca i nikad mi niko nije rekao da je u rov isao zbog rts ili Slobodana

O ovom veteranu ne bih sudio jer nemam pojma o njemu, da li je uopste ovamo ratovao takodje.

Mora se malo voditi racuna kakve se poruke salju, toliko toga mozes rec na koji nacin rts laze ljude i propagira sns propagandu i ti nadjes najgori moguci da je neko ratovao zbog rts i da je ta kuca kriva za rat u bih.Ajd sto je to laz vec sto time pljujes po mnogima koji su pod zemljom

Zato i kazem da mi djeluje da ga je sluzba poturila da prica ono sto izdajnikov kabinet zeli cuti.
fighter

Postby Cinciripini » 21 Apr 2025, 17:07

Ćoba wrote:I Jasenovac da zaboravimo samo da Vučić ode. :biggrin:

Da Vučić ode, kako ne bi smo Jasenovac zaboravili, onako kako ga je istinski borac protiv ustaštva Lordan Zafranović znao opisati!
Cinciripini

Postby Sezione » 21 Apr 2025, 17:48

Samo tako, samo tako, nalazite mane svima, sve cu da ti dam

Image

Svako ko kaze "a" protiv bilo cega je S I P T A R
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Fratelo » 21 Apr 2025, 17:55

Jupole, razvodnio se po meni, ne ulazim u tu tematiku koju si razvio, pricam drugu stvar. Kaze covek da je rts kriv za pocetak rata i to je debilna izjava na vise nivoa. Rts ne moze biti kriv za pocetak rata, moze biti kriv za deo propagande u toku rata i nista vise.

Jeste jbt sad su pucali na srpske svatove u Sarajevu zbog rts-a.

Drugi minus, nakon nepustanja himne u Pazaru.

Msm od mene dosta, dobice glas na narednim izborima i to je to.

Da se pomeram do Takovske ne pada mi na pamet, iako mi je tu ispred nosa fakticki.
Fratelo

Postby Niko123 » 21 Apr 2025, 18:10

Botovu punom parom krenuli na veterane. Sada je na tapeti Sinisa Jevtić
Niko123

Postby Cuburac » 21 Apr 2025, 18:39

Layu njihovi, ali lažu i naši. :biggrin:

„Vučić je otišao toliko daleko da je Sinišu Malog nazvao beskrupuloznim egoistom koji misli samo na sebe. Andrej Vučić je pokušao da ga smiri. Na njegovo upozorenje da spusti ton Vučić je odgovorio – ako ti smeta idi sa njima“, navodi izvor.

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-optuzio-saradnike-da-pregovaraju-sa-opozicijom-sinisu-malog-nazvao-beskrupuloznim-egoistom-andrej-pokusao-da-ga-smiri-pa-zaradio-ribanje/
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Cinciripini » 21 Apr 2025, 18:47

Postoje glasine, da li sa razlogom, da ameri spremaju Malog kao naslednika vučiću.
Cinciripini

Postby Inzaghi » 21 Apr 2025, 18:51

Crta se da se zvala prebaci u novu stranku i optuzi nazadnjake za sve najgore. Zivi bili pa videli.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Cuburac » 21 Apr 2025, 19:03

Kapetanu kome jedan brod potone, jako tesko je da skupi novu posadu.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby jupol » 21 Apr 2025, 19:26

Cuburac wrote:Kapetanu kome jedan brod potone, jako tesko je da skupi novu posadu.

za posadu je mozda problem, ali pacovima mislim da je svejedno sa koliko su brodova bezali...

Fratelo, to je veteran, a ne ambasador da meri svaku rec... Dobronamernom coveku je jasno sta je hteo da kaze, a o ovim drugima sam vec napisao sta mislim... Fighter, nije niko posten otisao u rat za Slobu ni za Tudjmana, nego misleci da brani svoj narod, porodicu, drzavu... Poenta je na sta je na kraju sve to ispalo... kojem postenom coveku je taj rat doneo nesto pa da mu je posle rata bilo bolje nego pre? A ajde nadji jednog znacajnijeg exyu politicara da mu je 2000. bilo gore nego 1990... pa saberi 2 i 2...
Samo umobolnik ili ratni profiter moze da kaze da je bilo koja od sadasnjih banana drzava ili entiteta bila vredna onolikih zrtava ili razaranja u odnosu na stanje pre rata...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Dr Arslanagic » 21 Apr 2025, 19:32

Брат Фраки доминира са исправним резоном.
На овој теми.
На кошарци нешто улази у њега.

Чуј РТС крив за почетак рата.
Чуј да ли ће на нашим просторима бити мир или рат, зависи како се наши политичари договоре.

Клаће нас опет након што вас успавају братством и јединством и мантром да се помиримо са нашом прошлошћу.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Bojdo » 21 Apr 2025, 19:41

Посљедице рата су испале не онакве како се прижељкивало у економско-социјалном смислу. Профитери као и у сваком рату су искористили својих 5 минута да се обогате, као што је и Рајс писао након рата у оно вријеме. Али као и 1914, тако ни 1992 не може се оспорити моралнос и оправданост оружане одбране Срба у БИХ од настојања да бројнији народ успостави своју доминацију силом.

Рат се већ догодио, то је чињеница, Срби нису имали избора, могли су нестат или се борити. Срећа па смо имали мало "лудо руководство "па су били спремни да зарад опстанка супроставе настојањима међународне зајенице да направе унитарну БИХ са доминатно исламистичким фактором. Мислим да им нико од разочараних бораца то неће замјерити упркос свим жртвама. Као што нико од разочараних након 1918. није замјерио политичарима(међу којим је било доста профитера) што нису прихватили "ултиматум".
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Buzz » 21 Apr 2025, 19:52

Krece ponovo prica o RS, milioniti put :biggrin:
Buzz

Postby balkanski spijun » 21 Apr 2025, 20:04

Veteran je lepo izjavio da je RTS doprineo ratu,sireci lazi i mrznju.To rade i danas.

Nigde nije izjavio da je zbog RTS izbio sukob,vec da je deo propagdne masinirije ,koji je kreirao pogresnu sliku tog vremena,da su mnogi poverovali i to uporedio sa danasnjim RTS-om.

Sve je tacno sto je izjavio.
balkanski spijun

Postby Bojdo » 21 Apr 2025, 20:09

Najvise su ratu doprinjeli CNN, BBC na Zapadu i BHT(zaboravih kako su se u ratu zvali) u BIH.Oni su majstori propagande za nas.

SRT je bio tu nevjest i manje fanatican. RTS je imao najmanje uticaja, manje nego SRT(danas televizija Republike Srpske).

U ratu se RTS i nije mogao vidjeti u dobrom dijelu RS.
Last edited by Bojdo on 21 Apr 2025, 20:12, edited 1 time in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Naši gosti