by Dr Arslanagic » 09 Jun 2025, 16:26
Када је постало очигледно да ће власт изгубити, директор туристичке агенције Косјерића је једну кутију разбио ногом, и ти гласови су поново бројани.
На који начин, ко је на то пристао, зашто је пристао, ко је одлучио да се потпише, не знам.
То је био моменат када се бројало доле у некој згради, заборавих којој, док су их чували пандури и СА дивизије.
Након што је кутија поново пребројана установила се предност на страни власти са тог бирачког места.
Зашто је неко пристао на ову очигледну крађу не знам.
Следећи моменат је да су дуго фалиле две кутије, опет заборавих са којим изборних места, и када су напокон стигле у обе је установљено тачно по сто неважећих гласова.
Поново је бројано и опет је на поновном бројању установљено да власт има предност на тим бирачким местима.
И то је неко потписао.
Ова три бирачка места су навукла победу секти од изгубљених избор.
Мој саговорник каже да се сумња да су они који су учествоали на изборном месту продали за 5000 евра, јер је то цифра која је њему и још једном нуђена.
Да су потписали малверзацију.
То је оно што ми је рекао мој саговорник.
Имао сам милион питања, међутим све је остало без одговора, све нешто немушто.
Рецимо, ко су људи који су потписали, мора да имају име и презиме, ко је донео одлуку да се поново броји ту на лицу места разбијена кутија, зашто нису била по два човека да један не би могао да изда ....
У суштини, ако је тачно ово што ми је речено, након избора записници су потписани и нема више промене.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.