AirBall wrote:Dr Arslanagic wrote:Монархија.
Prestolonaslednik se nije potcinio..

Covek govori engleski kao maternji jezik... Jel moze neko da zamisli njega kao nekog ko se konfrontira sa zapadom zbog srpskog nacionalnog pitanja?
Inace ne slazem se za stranke...
Samo se kroz stranke moze cuti glas naroda... Pojedinac ne moze da dodje do skupstine i medija...
Npr taj SRS koji svakodnevno pljujes na svojoj izbornoj listi je imao generala Bozidara Delica, heroja Pastrika, vojvodu Jova Ostojica itd
Po meni su oni bili predstavnici izvorne, nacionalne Srbije i srpski parlament bez takvih ljudi ce biti jos losije mesto...
90% ljudi koji sada pljuje stranke ce izaci na sledece izbore i glasace za nekog..
Човек је најоштрији према бившој девојци или жени
Ја не пљујем радикале као нешто посебно, пљујем и њих као и све остале.
Мислим да је то јасно на основу мојих иступа.
Можда њих мало више оплетем, а то је због тога што су ме некада раније разочарали.
Тако ће сад и двери проћи.
Чак и не говорим све што мислим о њима.
Мени су све странке исте. Сви су се продали и немам пардона према ни једној.
Оно што ја замерам СРС, кад кажем СРС мислим Шешељ, је да се продао. Али то смо апсолвирали, ја сам прихаватио да је то легитимна политичка одлука. И такође делим мишљење да ће забити вучићу нож у леђа чим процени да му је дошао крај.
Уосталом, избори ће показати да ли је добро ово држање страже издајнику.
То што ја не волим Радикале, причам о њима да би рашчистили то питање, то је због овога сада што раде, а и онога што су радили, и то не треба никоме да смета. То је само мој став.
Ја никако не могу да не волим целу странку, већ њихове лидере који их доводе у такве позиције.
Ето пример генерала Делића, са њим сам ратовао.
Не причам ја да увредим тебе или некога на форуму. Нисмо мали.
На исти начин сам критичан према свим странкама који не чињењем или погрешњим чињењем штете Србију.
Садашњи Карађорђевић се бламира и срамоти круну на више нивоа.
Јапански амбасадор прича Српски боље од мене, а овај набада Боже ме сачувај, док жена му ни да бекне.
Па мајку му две деценије сте овде, до сада би научили и Јапански а не Српски.
Друго, ту се скупио промискуитетан круг људи који имају једини интерес да се окористе.
Треће, питање монархије не повезујем са садашњим Карађорђевићима, васпитан сам у том смисли, али не гајим илузије да ће у скорије време ишта бити од Монархије у Краљевини Србији.
Гласање је право свих и укинути некоме право гласа отвара пандорину кутију којој неће бити краја.
Поента је у новом изборном закону, електронском гласању, и законом регулисати да сви председнички кандидати или све странке, сваки дан могу да имају на медијима исти простор.
И то не да нападају једни друге, да се непрестано шири мржња, већ да свако износи свој став по одређеном питању и да пропагира своју идеологију. Не вређајући друге. За вређање треба увести казну укидања странке.
Па кога народ изабере.
Не ваљаш, слагао си, преварио гласаче, нећеш више никада постојати на политичкој сцени.
Дај новог.
Све је то утопија.
Знам.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.