by Dr Arslanagic » 28 Jul 2018, 23:24
Мене је држава, тј они који представљају државу, два пута издала и оставила на цедилу.
Да не будем погрешно схваћен, нити волим о томе да пишем и да се натурам, ја спадам у мали сој људи које држава брани свим средствима и никада се не предаје. Чак и када би био у затвору.
А мене су издали. И то два пута. И не само мене.
Не смем да пишем ништа. Замисли како је мени кад се овде величају одређени политичари а ја знам толико гадости о њима да не може ништа да их опере.
И поред свега, иако ценим твој став, и не желим никоме да натурам да мисли као ја, не слажем се са тобом.
Ја сам на време научио да је Србија изнад свега. Имао сам личних интереса, поред патриотских, да браним све делове југе где је био рат.
И даље имам исти став, и даље бих ишао напред као и пре, само што сад нисам тако млад као некада.
Не вреди да се ја и ти, или неко трећи расправљамо и убеђујемо у исправност ставова, јер је немогуће.
Одавно смо матори коњи, а матор коњ се не учи.
Ја овде пре свега пишем да мало смирим савест.
Други разлог је што се овај форум не прати.
Проверено.
Дакле, борићу се до краја, свим снагама да организујем групу људи, интелектуалаца ... да се не дозволи ово што се ради. У питању је предаја Космета или потпис на исту.
Нисам сам у борби, никога овде ни не мотивишем на исту.
Сматрам да су ови текстови којима вас оптерећујем и смарам, неки поглед на српство који би требало да има већина Срба.
Оно што бих желео да сви науче, је да је Србија изнад странака и било какве поделе.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.