Board index Forum Pravila

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Bili Piton » 14 Mar 2025, 07:57

Lombrozo wrote:Zapališe bratu Vukanu auto sinoc.. Jedini ovde koji proziva Zvalavog

To je maslo Milorada Dodika
vučiću pederu
Bili Piton

Postby BlackOwl » 14 Mar 2025, 08:12

Ovi psg se svojski trude da sabotiraju, samo sreca pa studenti nisu smislili nista u tom pravcu pa ovaj retard nema sta da iskopira. Kada sam mora da smišlja obicno bude fijasko.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby jupol » 14 Mar 2025, 08:14

MARKONI MARKO wrote:Režimski traktori ulaze u grad.Ne zna im se broj ,okružuju Ćacije...Koji ludak :okk:

nece biti prvi put da Srbi beze traktorima kad ih Vucic brani...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Produzenisamlekom » 14 Mar 2025, 08:22

BlackOwl wrote:Ovi psg se svojski trude da sabotiraju, samo sreca pa studenti nisu smislili nista u tom pravcu pa ovaj retard nema sta da iskopira. Kada sam mora da smišlja obicno bude fijasko.

Nista se oni ne trude vise ili manje od ovih ja vlasti.
Ista su to govna...
Gledam ove napredne Trsteničane koje prstim na Instagramu,lep te jebo,sinoć su po 10 objava za Milu Pajić i gradjanski rat izbacili u sat vremena.
Nije svejedno očigledno.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Rodni Troter » 14 Mar 2025, 08:24

Mikisha wrote:
Hasselbaink wrote:Sta je smislio bolesnik :roll: a policija iskulirala..

Ne vidim poentu da samo stoje tu, ko zna sta li su bolesnici smislili.

Treba to isprevrtati na vreme, ovi iz zoo vrta ako sednu u traktor ima da naprave belaj.

Мајмун улази у тенак, биће катастрофа.
Rodni Troter

Postby fighter » 14 Mar 2025, 08:25

BlackOwl wrote:Ovi psg se svojski trude da sabotiraju, samo sreca pa studenti nisu smislili nista u tom pravcu pa ovaj retard nema sta da iskopira. Kada sam mora da smišlja obicno bude fijasko.

Potvrda da je najveci opozicionar na braniku najveceg izdajnika i tako je godinama.

Gledam studente koji prolaze kroz Sabac. :blue:
fighter

Postby Niko123 » 14 Mar 2025, 08:30

Produzenisamlekom wrote:

Nista se oni ne trude vise ili manje od ovih ja vlasti.
Ista su to govna...
Gledam ove napredne Trsteničane koje prstim na Instagramu,lep te jebo,sinoć su po 10 objava za Milu Pajić i gradjanski rat izbacili u sat vremena.
Nije svejedno očigledno.

Hoće li biti u prvim redovima da odbrane Srbiju? :laugh: :puke:
Niko123

Postby BlackOwl » 14 Mar 2025, 08:30

https://n1info.rs/vesti/dzakovi-kamenja ... -po-gradu/

Meni i dalje nije jasno kako njemu nasilje odgovara. Bice 200-300k ljudi, nemoguce da misli da ce svi da se razbeze kad njegovi huligani krenu da divljaju.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby KarlMalone32 » 14 Mar 2025, 08:32

BlackOwl wrote:https://n1info.rs/vesti/dzakovi-kamenja-po-beogradskim-ulicama-policajac-kaze-ima-ih-svuda-po-gradu/

Meni i dalje nije jasno kako njemu nasilje odgovara. Bice 200-300k ljudi, nemoguce da misli da ce svi da se razbeze kad njegovi huligani krenu da divljaju.

Ja msm da nece biti ispod 500k ljudi u Bg sutra.
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby BlackOwl » 14 Mar 2025, 08:38

Nadam se i ja ali za to moraju da postoje organizovani dolasci iz cele srbije koji nisu planirani, a vidimo da spremaju obustave saobracaja i moguce blokade. BG je u vise navrata pokazao da tesko moze vise od 100-150k sam da skupi.
BlackOwl

Postby V.M. Varga » 14 Mar 2025, 08:48

BlackOwl wrote:https://n1info.rs/vesti/dzakovi-kamenja-po-beogradskim-ulicama-policajac-kaze-ima-ih-svuda-po-gradu/

Treba mu povod da proglasi vanredno stanje i krene sa punom diktaturom/represijom, očito misli da mu je to jedini zlaz.
V.M. Varga

Postby Niko123 » 14 Mar 2025, 08:48

Jbt, sve krimos do krimosa u muriji.
Niko123

Postby kriticna_masa90 » 14 Mar 2025, 08:53

Ma ti huligani i te price, kako su zajebani ovo ono, sve je to u redu do jednog momenta, ako narodu stvarno prekipi ,a u toj masi ljudi ima i bivsih ratnih veterana i gomila pravednih, postenih, ali hrabrih ljudi, nema sile da ce zbog huligana takvi ljudi da se razbeze. Pa dosta ljudi u svojim 40-im, 50-im i 60-im godinama nema sta vise da izgube. Njihova deca i unuci su na ulicama, ko ce gde da bezi, a dozvolices da ti neko bije decu.

Mislim da na kraju nece biti nikakvog nasilja ili bice eventualno nekih manjih incidenata. I sami studenti su naglasili da ovo nije poslednji protest ili neki kao pokusaj preuzimanja vlasti. Verovatno se ima u planu, da blokade traju jos neko vreme. Nakon 17. marta propada godina studentima. Ja sam misljenja, da sve sto se ovo vise oteze i blokade traju, sve ce biti veci pritisak na psihu, da popusti i omoguci formiranje prelazne vlade i izlazak na nove izbore, ali ne pod njegovom kontrolom.
kriticna_masa90

Postby Woodoo » 14 Mar 2025, 08:56

Probijaju dno, on je u ovo postavio zbog sebe, da zastiti predsednistvo, boli ga qrac za cacije, napunio je gace.
Woodoo

Postby Brat Sava » 14 Mar 2025, 08:57

Sad je sve na narodu. Ako izadje preko 200000 pada.
JSD Partizan
Brat Sava

PreviousNext

Return to Pravila