Ziks96 wrote:Niksicanin wrote:Ако се бламирам што овим фолирантима одговарам, не знам шта да ти кажем.
Kako da kazem ovo a da ne zvuci uvredljivo? Ti si trenutno najveci folirant. Ljager i Koridor drze svoju stranu i ja to iskreno postujem, prezirem ali postujem. A ti nas pokusavas mjesecima da ubijedis kako izvjesni Andrija Mandic nije nepomenikov satelit i klasican podanik, produzena ruka u nasoj lijepoj Crnoj Gori. Da mu kaze da trci go kroz PG ovaj ne bi trepnuo i pitao bi treba li do Petnjice i Zete ili samo po centru. Mislim stvarno je infantilno i upustati se u takvu raspravu ali valjda forum i sluzi tome.
,Ајде нађи једну Андријину изјаву од почетка протеста. Једну. Или кажи извините ја сам лажов.
Ја не знам колико имаш година, не дјелујеш ми нешто зрело. Ја сам одрастао у другачијим условима и са другим односима. Није било мјеста фолирантима. Било је, али видиш с ким имаш посла и одбациш од себе. Ја не могу нити умијем да будем једна особа у Београду, друга и Милану, а трећа у Никшићу. Ја то не разумијем, не желим,а а и у овим годинама не бих да се мијењам.
Не мрзим фолиранте, чак и не презирем. Жалим их. Ништа није вриједно да човјек изгуби образ. Идем деценијама у цркву, познајем мање више сву јерархију у ЦГ, некада је на Литургијама долазило 10-20 људи. Ово пишем јер колико волим Господа и Свете Његове толико се и бојим. И не постоји Андрија или било ко други ко би ми могао да ми каже да радим нешто што мислим да није исправно. Не постоји.
Ово је спортски форум и наравно да ћу Психа због тога највише да аппстрострофирам. Мене највише занима судбина КиМ. КиМ је важнија него остатак Србије, Црна Гора и Српска заједно. Ако коначно останемо без КиМ одмах као народ да нестанемо. И боље би било Психу или било коме друго да се рађо није него да потпише.
Сад се преиспитујем како је могуће да има глава која би помислила да бих подржао Психа по било ком питању.
И онда се сјетим ниског стања карактера појединаца који своју безкарактерност пресликавају на другога.
Овдашње смо Крцунијаше годинама молили да једну ријеч против Психа кажу, ево дочекасмо. А мене неко да маркира...
Боже помози.