dacolik wrote:Niksicanin wrote:Ја сам члан Нове.
Ко си ти? Кога си ти гласао? Чини се да си некадашња Позитивна или већ неко од Милових резервних играча.
Znam ko si, znam i da si ubacen u niksickom Epcg-u i da se botovanjem preko neta opravdava platica (ne samo na ovom forumu). Mala je Crna Gora...
Od kako imam pravo glasa, glasao sam 3 puta za ove tvoje nesrecnike a za Milove satelite (koji bi ti sustinski bili blizi) nikad. Najvise zato sto je to jedina opoziciona opcija kriminalcima bila, ne zato sto mislim da su idealni i posteni ljudi.
Sto se ostalog tice, ljudi te ovdje "prozivaju" jer znaju da si navijacki protiv Vucica a po partijskoj duznosti njegov. Ko zna da cita izmedju redova, kroz stalna pominjanja opozicije moze da zakljuci vrlo lako ko ti je blizi i kakvom se ishodu nadas.
Sportski pozdrav.
Хахаха ја ботујем
Аок. Ја оправдавам платицу ботовањем.
Знао сам да си изданак усташког форума цдм. Фолирант са грађанском причом док не дођемо до Срба.
Ти гласо за нас? Не измишљај. Не фолирај се. Ти знаш ко сам ја. Мени ближи Милови сателити бухахаха.
Који то? Ове усташе сдсдп? Или ови твоји ураши и позитивна?
На форуму сам прије него се што се Психо појавио а нека ми нађу 1 пост ђе га подржавам сам ћу да одем. А од опозиције у Србији бјеже студенти, а то је најважније, баш ћу ја да их подржим поготово антиКиМ олош.
А знао сам да си љубитељ усташа цдм. Мислим, није вас тешко ни препознати. Нека фолирања некии јади јадни.
Него неће ови твоји скоро се враћати на власт, можеш слободно да се изађеш из сјенке