Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Delester » 18 Sep 2011, 18:51

aleluja
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby georgina » 18 Sep 2011, 18:52

Delester wrote:aleluja

:lol:
georgina

Postby Altair » 18 Sep 2011, 19:45

Statista wrote:
Mnogo sam razočaran, znam da to nije prava BG publika jer je cenama karata rasterana populacija onih koji bi možda i digli Arenu na noge, ali bis druga pesma pevala da je bar polovina pozera zamenjena onima koji su došli da navijaju.

stoji nesto od onog sto si rekao, al nemoj da se zavaravas da bi neka odlicna, bucna, napaljena publika promenila ishod u petak. onaj viktor bi svakako izgubio od nalbija, a janko bi svakako izgubio od delpa.
ne moze publika da bude svemoguca. viktor je u padu forme vec dugo , a janko je realno losiji igrac od delpa, pogotovo ovakvog delpa, koji je danas jos jednom pokazao koliko je jak igrac
ovo sto sam ja bila za vikend, publika je bila bas vatrena i bucna.
i uopste , ne treba kriviti publiku za bilo koji poraz, to je hvatanje za slamku
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby loki » 18 Sep 2011, 19:46

Posle bitke svi smo generali, lako je filozofirati i pričati šta je moglo i kako. Treba biti realan i reći da je danas Novak igrao protiv objektivno ČETVRTOG tenisera sveta jer je Del Potro izmislio tenis za Mareja što će uskoro i pokazati i vratiti se tamo gde je i bio pre povrede.

Aham, da. Nego, jesi li ti siguran da znash kako se rech "objektivno" ispravno upotrebljava u jezichkoj praksi? :biggrin: Marej ima ove godine F, SF, SF, SF [reminder - Fed ima SF, F, QF, SF] na GrendSLemovima, ali, da, za njega je DelPO Izmislio tenis. Mslim, HMDP ima slem, i na svojoj vrh igri je verovatno razorniji i opasniji od Mareja, ali, nije klasa iznad, pa da se frljash izrazima kao "izmislio tenis".

SHto se DC-a tiche, jbg, verujem da bi vecinu drugih tenisera izuo i povredjen Novak, ali DelPO ni po stilu igre sa onim razornim zveketanjem ne odgovara povredjenim ljudima. Ako je prolazna povreda, onda je dobro, preskache Bazel (tako, ili sam ja pomeshao? ) i bice zalchen.
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 20:26

Delester wrote:tako je loki, pravda za makija :D
Ako je novak sa slemom bio jednak makiju, delpo sa slemom mora biti ispod makija! :lol:
OK, sad me stvarno zabolela glava. Prvo ste počeli sa procentima koliko decimala Novaka može da dobije koliko decimala Delpa, a sad ovo, pogubih se definitivno. :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby vanjabarsa » 18 Sep 2011, 20:27

i pica ne bole ledja da slavi :biggrin:

http://t.co/N34WIokv
vanjabarsa

Postby Gama » 18 Sep 2011, 21:03

TipsarevicJanko Janko Tipsarevic
Big heart from Novak for showing up on court today.We all did our best but it just wasn't enough.Thanks for the support guys
:beyond:

@M. tata, sto se ne hvalis da ti kanadjani usli u svetsku grupu :biggrin:. Mozda i sa vama igramo ;)

Menja se termin za 1. kolo DC.
Od iduce godine termin je od 10-12 februara (oko 2 nedelje posle AO), a bilo je do sada prvog vikenda u martu.
Gama

Postby AirBall » 18 Sep 2011, 21:08

Kako mi se samo gadi ovaj gmaz... U pobedi se ne zanesi u porazu se ne ponizi...

Prosuo je fekalije po igracima da bi zastitio svoju guzicu...

Obradović: Imao sam jednog i po igrača

"Imao sam Đokovića, kojeg nisam mogao da upotrebim i Troickog koji je u padu forme", rekao je selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović posle eliminacije od Argentine u Beogradskoj areni.

http://www.mondo.rs/s218086/Sport/Obrad ... graca.html
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Starsica » 18 Sep 2011, 21:09

Koji lik :laugh:
Image
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Sony » 18 Sep 2011, 21:12

Ni ja ga ne mirisem. Nekako mislim da bi idealni trener ( ali znam da nema sanse) bio Nebojsa Viskovic :D

Koliko znam..on je i zavrsio trenerski kurs..ili skolu. Radio je jedno vrijeme kao teniski trener.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Gama » 18 Sep 2011, 21:16

Ma Zikija za selektora kad je vec i radio to, ima iskustva covek :biggrin:
Gama

Postby Delester » 18 Sep 2011, 21:18

a plus kazu da voli da teoretise
i za mene bi on bio najbolje resenje
.......................................................................................
Delester

Postby AirBall » 18 Sep 2011, 21:18

Pa sve i da je tacno to sto govori nije lepo... Svima je jasno o cemu se radi i ne treba da potencira nespremnost igraca, jer je to malo licemerno...

Isti ti igraci su od njega napravili neko ime u svetu tenisa, jer pre nego sto se dohvatio ovog posla bio je poznat u krugu svoje porodice...

I izuzetno je nekorektno prema Viktoru da daje ovakve izjave, jer je jasno da covek prezivljava teske dane... Borio se juce kao lav da nam donese taj jedan poen u dublu...

Nije sramota izgubiti od dva velika igraca Nalbandiana i Del Potra ciji kvalitet nikad nije bio ni upitan, vec iskljucivo forma to jest kako su pripremljeni... Kad su spremni i jedan i drugi su razbijaci, a ocigledno im ovaj trofej znaci...

Dobro je poznato sta je Nole prosao pre par dana i vaditi se da ima 1 i po igraca je sramotno... Taman da su im i ruke otpale oni su se zubima borili koliko su mogli i najmanje sto mozemo je da ih ispostujemo zbog toga, a ne da prosipamo fekalije po njima...

Unistice nam aparatcici sport... Kad se osvoji nesto od tih dupeuvlakaca se ne moze ziveti, a kad se izgubi prvi peru ruke...

Fuj...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 18 Sep 2011, 21:20

Ziva istina. Klasicni mentalitet vecine nasih ljudi.

Taj isti Obradovic rijec nije rekao za Viktora kada je bio junak 5.decembra prosle godine u Areni.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Delester » 18 Sep 2011, 21:22

uopste pominjanje polovine i jednog celog, kad je jasno da za singl imamo dva cela i dve trecine je bezobrazno :D
Delester

PreviousNext

Return to Turniri