georgina, nismo mi pali sa marsa da ne znamo da nije hladni profesionalac. ali valjda je ok da kažemo kad nam se to ne sviđa.
Ok je i da drugi kazu sta se njima svidja ili ne svidja a da ne budu svi od reda gurnuti u jedan kos. Ako imas nesto da odovoris lepo bi bilo da kvotujes konkretno tog sagovornika (ili sagovornike) jer ovako ispada da saljes otrovne strelice ka onima koji ne dele tvoje vidjenje stvari.
slažem se, na karakterizacije se ne obazirem previše, mene je briga pre svega za Novaka i njegovu karijeru. DC mi je otprilike na 10. mestu teniskih interesovanja, što apsolutno nikad nisam ni krila. poštujem što mu je i vimbi najdraži, a pravo da kažem da meni nije najdraži sam zadržala. tako da mi nije najdraži, ovaj uso ga debelo bije u mojoj afekciji.
Ajde da se ne lazemo ipak se dugo i dobro znamo. Znamo kome je sta prioritet. Ono sto meni nije jasno (i nikad mi nece biti) a sto sam nacela jos kad smo pricali o tituli na Wimbledonu je - kako bilo koji navijac, bilo kog sportiste moze da pravi
svoju listu prioriteta pored vrlo ocigledne liste koju njegov miljenik ima? Kakvo je to zapravo navijanje i ko tu cije zelje ispunjava? Ako je Novaku Wimbledon najdraza i najbitnija titula pored DC-a koji to kriterijum navijaca odredjuje da zapravo nije? Meni stvarno takvo razmisljanje nije jasno jer sa, u ovom slucaju Novakom, nema bas nista.
Ja mogu glavu da dam da je Viktor insistirao da on igra, do ovoga ne bi doslo.
Svaka cast za ovo. Sumnjam da se iko polomio da ubedi Novaka da ne igra. Kladim se da su se pokrili usima i potajno nadali da ce Novak ipak izaci na teren. Da je Viktor izasao nasi bi ga razapeli. Svima je jasno da on nema karakter to da podnese pa je ovo za sve najbolja opcija. Mada mi je krivo sto nije ispao lav.
Novak je ljudi profesionalac. Ima dobar tim, sve sto zeli na raspolaganju, porodicu koja ga podrzava.
Trebalo bi generalno malo iskulirati materinski instinkt fazon kad je ovaj decko u pitanju. Ima on vec mamu.