Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Delester » 18 Sep 2011, 16:55

Milutinov Tata wrote:Joooj, jos zivimo u vreme Bobe Zivojinovica kada je vrhunac karijere nastup u Pioniru pred 7000 ljudi :roll: .

I nije lose sto odlazemo susret sa Spancima, vreme radi za nas, Ferer je blizu tridesete, za dve godine nece biti dominantan broj 2. Lose je sto svima ostalima moramo u goste.

Ja se bojim da zivimo u vremenima kada je apsolutna prodaja svega dragog, licnog i srcu bliskog za novac i slavu vrhunac.
Zato pojedinci ne nailaze na razumevanje jer misle da neke stvari nisu na prodaju. Ko je surov matematicar od brojke ce nastradati. Zato je SEKA "malo" harala.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby kotrljko » 18 Sep 2011, 16:59

izvinjavam se sto upadam,ali ko je Aleksandra !? :huh:

i sta je rekla pa je ovde postala persona non grata :biggrin:
kotrljko

Postby ivana23 » 18 Sep 2011, 17:00

@TennisConnected
Tennis Connected
I don't get this picture? Djokovic on the ground crying, and Delpo celebrating?: link

.............................................................
ivana23

Postby cecans » 18 Sep 2011, 17:01

Delester wrote:upravo to gama. Novakova pleca mogu i TREBA da podnesu tako nesto jer je on taj koji je do salatare i doveo. On je taj koga taj udarac nece oboriti. Take one for the team. Mozda je to za mnoge suicidno, ta mene je herojski do bola, a vi kako hocete. Sa tim se lepse spava. Ja bih uvek da lepse spavam, a da me nesto boli, nego da me ne boli, a budim se u znoju jer sam kalkulant na jedinoj stvari za koju se igra srcem.Kao sto rece edard stark, ako si doneo odluku, postaraj se da je ti I odradis, u suprotnom ces imati totalno iscasen pojam o kolateralu. On je samo mislio na smrtne kazne, a ja na pobede i poraze.

Del, razumem ja tvoj stav, Novak jeste suvo zlato ovog tima i njegova najbitnija karika, ali ono sto mene izludjuje je nonsalancija ostalih ( kako ko - kako kad ), kad se igra ovo takmicenje! Hajde da jednom povuku i ostali ( SVI ostali ), pa da ne mora Novak da preuzima odgovornost, rizikuje povrede i sl. Ovako ce ishod stalno biti na Noletovom reketu, a ostatak TIMA ( kljucna rec ) ce igrati samo kad pronadju inspiraciju, kad su savrseno zdravi, u formi....dodati po zelji :trtmilojka:
cecans

Postby Maki » 18 Sep 2011, 17:02

kotrljko wrote:izvinjavam se sto upadam,ali ko je Aleksandra !? :huh:

Aleksandra Krunic,igrala je Fed kup u Novom Sadu...

Ovo je napisala na fejsu:

napisala : "You don't retire when playing for Serbia".
pa se jos nadovezla na aninu predaju u slovackoj

Obrisala je odmah,ali dzaba joj kad su mnogi videli!
Maki

Postby kotrljko » 18 Sep 2011, 17:04

Maki wrote:
kotrljko wrote:izvinjavam se sto upadam,ali ko je Aleksandra !? :huh:

Aleksandra Krunic,igrala je Fed kup u Novom Sadu...

Ovo je napisala na fejsu:

napisala : "You don't retire when playing for Serbia".
pa se jos nadovezla na aninu predaju u slovackoj

Obrisala je odmah,ali dzaba joj kad su mnogi videli!

:tap: :tap: :tap:

hvala Maki :thumbup:
kotrljko

Postby Delester » 18 Sep 2011, 17:05

ceco, kontam i slazem se. Samo pisem o tome da to novaku nije bitno jer on ima izgradjenu svest o tome sta on treba da radi igrali pored njega janko ili petko. I ja ne mislim da je to zbog javnosti vec zbog njegovog ultimativnog dozivljaja.
@alcesta ma citam one knjige vrag me odneo, pod utiskom sam. Ma nebitno ko je rekao vec sta je rekao.
.......................................................................................
Delester

Postby georgina » 18 Sep 2011, 17:12

karambol wrote:Misliš 50+ bodova po sezoni.

ma to je bilo ironicno bre.
pa ni serena u najboljim danima nije imala 50+ pobeda po sezoni :biggrin:

edit:
i da, zelim i ja argentincima titulu ali oni su nazalost propustili svoju sansu kada su docekivali spance bez nadala.
Last edited by georgina on 18 Sep 2011, 17:14, edited 1 time in total.
georgina

Postby Sony » 18 Sep 2011, 17:14

Evo vam Novakov intervju na engleskom:

http://www.youtube.com/watch?v=TnGBLXva ... r_embedded

Ne znam...nisam optimista po pitanju svega. Nadam se da nece biti nekih posljedica. Znam da je sada bezveze pricati..ali i TSS je debelo pogrijesio sto je kao podlogu izabrao beton. Sljaka je za visokog Del Potra i Nalbandiana idealna. Janko igra solidno na sljaci..Viktor je ove godine bio odlican...a oni nisu bas nesto narociti dobri ( Argentinci).

No...sta je tu je. DC je za nas zavrsen i to je sada najmanje bitno. Cak mislim da uz kvalitet ovog kvarteta + ako bi se uvrstio mladi Lajovic u tim ( ili Krajinovic...wtf..jel' ziv?) - da bi mi bili mnogo jaki i na gostujucem terenu. Malo je nezgodno jer cemo u mnogim mecevima mi biti gosti ( Ceska - Francuska - Argentina - Amerika).
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby M.S. » 18 Sep 2011, 17:14

Milutinov Tata wrote:Joooj, jos zivimo u vreme Bobe Zivojinovica kada je vrhunac karijere nastup u Pioniru pred 7000 ljudi :roll: .

I nije lose sto odlazemo susret sa Spancima, vreme radi za nas, Ferer je blizu tridesete, za dve godine nece biti dominantan broj 2. Lose je sto svima ostalima moramo u goste.

+1 za sve
georgina wrote:
M.S. wrote:aleksandra, dobrodošla na moju hejt listu :so: .

ma devojce se malo zanelo. eto, brzo se ispravila, nemoj tako strogo bre :biggrin:

i ona kad bude imala 50+ pobeda u sezoni, razumece :teacher:

nije baš tako mala, barem mislim.
karambol wrote:
georgina wrote:

ma devojce se malo zanelo. eto, brzo se ispravila, nemoj tako strogo bre :biggrin:

i ona kad bude imala 50+ pobeda u sezoni, razumece :teacher:

Misliš 50+ bodova po sezoni.
Bože gospode ko sve sebi dozvoljava da uzme Novaka u usta...

:lol:

to je najstrašnije od svega. odigrala je dva meča za repku. naspram Novakovih-koliko, a koliko je od njih dobio?

Maki wrote:Ja ne znam kako ste vi tako sigurni da nije nista ozbiljno.Meni nije bas svejedno...

+1000 No coment. :facepalm:

Ni meni nije svejedno.

alcesta wrote: Tanka je granica između genija, ludila i herojstva, kao što znamo. :( Ja bih radije da bude malo manji heroj a da ga što duže gledam da igra zdravog i pravog pa makar i manje pobeđivao. :(

složila bih se, ali-iako to nije možda dovoljno zapaženo zbog relativno rutinskog rezultata, herojski je već bio meč finala Njujorka. ja sam i dalje bez teksta šta je izneo na plećima. sam samcijat. da bi na kraju trebalo i celu reprezentaciju da brani od odličnih Argentinaca. pa šta još treba da radi, da proba da igra sam i protiv njihovih dublova za ljubav Aleksandre Krunić.

Neko je pitao ko je Aleksandra. Odlično pitanje.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Sony » 18 Sep 2011, 17:19

Kako su danasnji moji vrsnjaci ( bar ovi koji se profesionalno bave sportom) mnogo prepotentniji nego neki ranije ( ovi iz Novakove generacije npr)..cudo jedno.

Valjda zato jer imaju sve uslove na tacni...jer im je put do zvijezda mnogo prohodniji..pa se onda i kuraze bez potrebe i postaju bad boys and girls.

Aleksandra Krunic - Dobrodosla u moju hejt listu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby georgina » 18 Sep 2011, 17:21

M.S. wrote:složila bih se, ali-iako to nije možda dovoljno zapaženo zbog relativno rutinskog rezultata, herojski je već bio meč finala Njujorka. ja sam i dalje bez teksta šta je izneo na plećima. sam samcijat. da bi na kraju trebalo i celu reprezentaciju da brani od odličnih Argentinaca.pa šta još treba da radi,da proba da igra sam i protiv njihovih dublova za ljubav Aleksandre Krunić.

meni je sve jasno sta ti pises i sta hoces da kazes i u dobrom delu se slazem.
jedino mi nije jasno da li mislis da je novaka neko naterao da igra danas ili sta?

ja posle svega mogu takodje da kazem da mi se uopste ne svidja kako se ovo sve zavrsilo ali sta cu, tako je kako jeste. tim pre sto mi je savrseno jasno da je ovo bila iskljucivo novakova odluka. i jasno mi je da je i u psiholoskom smislu ovako bolje za njega jer je takav kakav je.

a zarad par hejtera, budala i nabedjene decurlije se imo ne treba uzbudjivati ni ich.
georgina

Postby Milutinov Tata » 18 Sep 2011, 17:25

Delester wrote:

Ja se bojim da zivimo u vremenima kada je apsolutna prodaja svega dragog, licnog i srcu bliskog za novac i slavu vrhunac.
Zato pojedinci ne nailaze na razumevanje jer misle da neke stvari nisu na prodaju. Ko je surov matematicar od brojke ce nastradati. Zato je SEKA "malo" harala.

Mislio sam na Aleksandrinu izjavu, da se ne predaje mec kada se igra za Srbiju. Gde mene nadje za prodaju :biggrin:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 17:27

Aleksandra kao da ima 10 godina, počeću da sumnjam u njenu inteligenciju :tap:

M.S. wrote:
alcesta wrote: Tanka je granica između genija, ludila i herojstva, kao što znamo. :( Ja bih radije da bude malo manji heroj a da ga što duže gledam da igra zdravog i pravog pa makar i manje pobeđivao. :(

složila bih se, ali-iako to nije možda dovoljno zapaženo zbog relativno rutinskog rezultata, herojski je već bio meč finala Njujorka. ja sam i dalje bez teksta šta je izneo na plećima. sam samcijat. da bi na kraju trebalo i celu reprezentaciju da brani od odličnih Argentinaca. pa šta još treba da radi, da proba da igra sam i protiv njihovih dublova za ljubav Aleksandre Krunić.
Ma kakav rutinski meč u finalu, to može da misli samo onaj ko nije gledao, ali to je sasvim drukčija vrsta herojstva za mene. :) Povratak u polufinalu još i više. Ali to nema nikakve veze s ovim danas, bar meni, sasvim je nešto drugo kad je tim u pitanju.

U svakom slučaju, glavno mi je da ne bude nekih trajnijih fizičkih posledica. Ako ih ne bude, onda se sve dobro završilo, Novaku je savest mirna koliko god da nema zašto da bude nemirna, a i moći će da se odmori kao čovek posle WTF-a. :)
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Delester » 18 Sep 2011, 17:28

@Tata
ma ne nadjoh tebe nego danasnje vrednosti
Ovde gde se nalazim, to je sve sto se moze videti
A tako je manje vise svuda
Delester

PreviousNext

Return to Turniri