Aleksandra kao da ima 10 godina, počeću da sumnjam u njenu inteligenciju
M.S. wrote:alcesta wrote: Tanka je granica između genija, ludila i herojstva, kao što znamo.

Ja bih radije da bude malo manji heroj a da ga što duže gledam da igra zdravog i pravog pa makar i manje pobeđivao.

složila bih se, ali-iako to nije možda dovoljno zapaženo zbog relativno rutinskog rezultata, herojski je već bio meč finala Njujorka. ja sam i dalje bez teksta šta je izneo na plećima. sam samcijat. da bi na kraju trebalo i celu reprezentaciju da brani od odličnih Argentinaca. pa šta još treba da radi, da proba da igra sam i protiv njihovih dublova za ljubav Aleksandre Krunić.
Ma kakav rutinski meč u finalu, to može da misli samo onaj ko nije gledao, ali to je sasvim drukčija vrsta herojstva za mene.

Povratak u polufinalu još i više. Ali to nema nikakve veze s ovim danas, bar meni, sasvim je nešto drugo kad je tim u pitanju.
U svakom slučaju, glavno mi je da ne bude nekih trajnijih fizičkih posledica. Ako ih ne bude, onda se sve dobro završilo, Novaku je savest mirna koliko god da nema zašto da bude nemirna, a i moći će da se odmori kao čovek posle WTF-a.