Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby vanjabarsa » 18 Sep 2011, 15:11

odakle vama ideja da ce nole zbog ovoga psiholoski da padne?

povreda, istegnuce, problem , kako god se to zvalo gostoji i on je svestan toga. isto tako verujem da je znao koliko su mu mogucnosti kad je izlazio na teren. a jedan je od najstabilnijh u teniskom karavanu tako da mu ova predaja sigurno nece visiti nad glavom. preboleo je on te decije bolesti .
vanjabarsa

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 15:12

Novače idiote, presekla sam se kad je dreknuo :girlcry: tačno sam se ovako nečeg i bojala. :roll: Da je samo hteo da bude pametan i da miruje ovaj DC, ionako Janko u 5. meču nije imao neke šanse... Rafi za utehu, kad ga već nije pobedio ove godine bar ga je izbacio iz stroja za ostatak sezone verovatno, ako je sad pogoršao povredu :colera:

M.S. wrote:Bravo, Argentinci. Navijam svim srcem za vas u Španiji!

Takođe, ako ima neka ekipa kojoj želim pobedu to su oni, ali kako mogu da pobede u Španiji stvarno ne mogu da zamislim, jedino da se Špancima pola tima povredi do finala.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby OnTheEdge » 18 Sep 2011, 15:13

Ne znam vanja, meni je onaj krik na kraju zazvucao uzasno :crybaby: Nikad ga nisam videla u takvom stanju cistog ocaja :crybaby:
OnTheEdge

Postby vanjabarsa » 18 Sep 2011, 15:16

sportisti kazu da istegnuca medjurebarnih misica zaboli kao da ti neko zarije noz ( moj brat je imao tu povredu, terapija je mirovanje i analgetici ) i prodje za 2-3 dana (bolovi nestaju) a trening posle toga:)
vanjabarsa

Postby CherieBgd » 18 Sep 2011, 15:16

Unexpected wrote:Niko normalan ne bi prigovorio da nije igrao.

Jako gresis... Ja sam otisla na rucak sa prijateljima kad je poceo mec... U restoranu se of kors gledao mec... Nas narod je nezahvalan i ne priznaje nista osim titula... Moji prijatelji su se i uzdrzavali od komentara, znajuci kakav sam Noletov fan... komentari ostalih - za ne ponoviti! Kad je izgubio prvi set morala sam da se pokupim i odem da ne pretucem nekog :sakaosto:
CherieBgd

Postby Delester » 18 Sep 2011, 15:18

M.S. wrote:JJ style. bravo, zavređivalo je, nema šta. mnogo mi je žao za ovo, apsolutno je bilo bespotrebno.

pa što Maki da ne izađe, kad smo zaključili da je to prolazno stanje bilo?

DP je prva liga od čoveka.

zašto nije izabrana šljaka? zato što je beton Novaku najbolja podloga, Janku najlošija, a ni Vića ne briljira. DP je na šljaci odličan. toliko o tome.

ja cu ti napisati jos samo ovaj post jer sam ti se povodom ovoga obratila dva puta ranije sa zeljom da razjasnim i odredim krivicu u odlukama obzirom da je bilo osvrta na deo navijaca koji bi podrzali novakov izlazak.
mislila sam da je novak odlucio da igra, a ne mi.. zeznuh se. :roll: ipak smo mi?
prolazno stanje nije zakljuck nas, nego izjava za medije iz tima. zao mi je sto ne pratis, ali ako je tako,ok bi bilo da je ne vezujes za forumase. znaci ipak je novak.
kakav jj style?
bespotrebno?
ja stalno pokusavam da kazem, mozda je npr tebi bespotrebno ili nekom drugom defetisti (ali to je irelevantno jer novak razmislja sasvim suprotno tebi inace ne bi vecito radio sve suprotno), ali ono sto bih ja volela da shvatis jer mislim da mozes je da je novak determinanta u nasoj reprezentaciji, on je dzelat, on je vodja, ako treba da popucamo, bice preko njega (tako on to vidi). ne zato sto neki od nas vole kamikaze, vec zato sto on ne bi mogao drugacije da prihvati poraz reprezentacije bez svog ucesca. tebi je to neshvatljivo sa strane, njemu kristalno jasno.
kad je izasao na teren jasno je bilo da se ovo zavrsava predajom. ovo je bio izlazak za slucaj da mec krene srecnim tokom, ali prvi set je igran 70 min i to je palo u vodu. liv i vanja su objasnile taj deo. takodje je bitno ne podlegati dramskom performansu jer mu je novak sklon kada igra kuci zbog velike kolicine pritiska i nervoze koju oseca.
molim te izvini sto ti se jos jednom obracam, ne bih da shvatis ovo kao napad, ali posto prednjacis u mracenju i pesimizmu i negativnim osvrtom na neke diskutante, to mi je jedino logicno jer ne bih da ostali koji misle drugacije budu proglaseni za nehumane, kako je krenulo.
ko ima novaka da sprecava, ako vi mislite da neko drugi treba da odlucuje za njega, malo ga postujete. i jos manje njegove zelje.
kada proglasavas neku odluku glupom, sa koje tacke to radis? svoje ili prioriteta onog ko je tu odluku doneo. videces da proglas ima oprecne rezultate kada to uzmes u obzir.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Gama » 18 Sep 2011, 15:20

Ma i Janko je imao tu povredu medjurebarnog misica, valjda mu je bilo dovoljno mesec dana da se oporavi.
Sreca pa mu se ovo desilo na kraju sezone, mada je bilo gusto i za USO.
Neka odigra samo Sangaj, zbog kineza i sponzora, Pariz preskoci i radi reda WTF i cao, zdravo.

I ja bih volela da argentici pobede u finalu ali ne vidim kako, nazalost.
Juzni dobio sa 14-12, bice ovo bas bolni poraz za Belucija.
Gama

Postby M.S. » 18 Sep 2011, 15:22

Svaka čast Rafi ako mu je to uteha što se neko povredio :so: . Na njegovu žalost, čisto sumnjam da će biti do kraja sezone.

Potpuno se slažem, cherie-, nisu svi razumni. Čak je odnos snaga među širokim auditorijumom moji prati tenis kod nas sada vrlo nepovoljan.

Ma nemaju šanse Argentinci. Al' izginuće tamo.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Maki » 18 Sep 2011, 15:26

Evo je Novakova konferencija,doktor reprezentacije zamolio da traje sto krace jer ga podhitno cekaju ispitivanja.
Maki

Postby OnTheEdge » 18 Sep 2011, 15:27

Delester, apsolutno se slazem u pogledu svega sto si navela povodom njegove uloge u reprezentaciji, i tog kamikaza poteza od danas. Medjutim, decko je pre svega profesionalac, pre svega individualni sportista, pre svega covek koji nista ovoj zemlji ne duguje, a da bi zbog nje rizikovao nastavak sezone (necu ni da pomisljam na nastavak karijere). Kako god, njegova je karijera, njegova je odluka, mene niti bilo koga od nas ovde niko nije pitao za misljenje, mi jedino mozemo ovako da ga iznesemo. I ne mislim da je u pitanju defetizam, to je ono sto Novak ponajmanje ima, pa se ni ja licno time ne identifikujem. Mene nervira taj stav "sta ce narod da kaze", to mi je uzasna malogradjanstina. Zabole Federera sta ce narod da kaze i sto se Svica borila da uopste udje u svetsku ligu.
OnTheEdge

Postby Unexpected » 18 Sep 2011, 15:29

Delester wrote: da je novak determinanta u nasoj reprezentaciji, on je dzelat, on je vodja, ako treba da popucamo, bice preko njega (tako on to vidi). ne zato sto neki od nas vole kamikaze, vec zato sto on ne bi mogao drugacije da prihvati poraz reprezentacije bez svog ucesca.

Ne znam kakva je psihologija sportista u individualnim sportovima kada se dođe na neki koliko toliko timski nivo, ali ako je odluka o igranju formirana ovako kako ti kažeš, to mogu da razumem i podržim.

Delester wrote: takodje je bitno ne podlegati dramskom performansu jer mu je novak sklon kada igra kuci zbog velike kolicine pritiska i nervoze koju oseca.

Nadam se da si i ovde u pravu.

Evo reče i Novak da je na nekih 60%.
The End.
Unexpected

Postby M.S. » 18 Sep 2011, 15:32

OnTheEdge wrote: Medjutim, decko je pre svega profesionalac, pre svega individualni sportista, pre svega covek koji nista ovoj zemlji ne duguje, a da bi zbog nje rizikovao nastavak sezone (necu ni da pomisljam na nastavak karijere). Kako god, njegova je karijera, njegova je odluka, mene niti bilo koga od nas ovde niko nije pitao za misljenje, mi jedino mozemo ovako da ga iznesemo. I ne mislim da je u pitanju defetizam, to je ono sto Novak ponajmanje ima, pa se ni ja licno time ne identifikujem. Mene nervira taj stav "sta ce narod da kaze", to mi je uzasna malogradjanstina. Zabole Federera sta ce narod da kaze i sto se Svica borila da uopste udje u svetsku ligu.

slažem se, na karakterizacije se ne obazirem previše, mene je briga pre svega za Novaka i njegovu karijeru. DC mi je otprilike na 10. mestu teniskih interesovanja, što apsolutno nikad nisam ni krila. poštujem što mu je i vimbi najdraži, a pravo da kažem da meni nije najdraži sam zadržala. tako da mi nije najdraži, ovaj uso ga debelo bije u mojoj afekciji.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Maki » 18 Sep 2011, 15:35

Povreda ledja se dogodila na pocetku US opena...
Maki

Postby vanjabarsa » 18 Sep 2011, 15:35

sad ce i pico da preda :laugh:
vanjabarsa

Postby Delester » 18 Sep 2011, 15:36

OnTheEdge wrote:Delester, apsolutno se slazem u pogledu svega sto si navela povodom njegove uloge u reprezentaciji, i tog kamikaza poteza od danas. Medjutim, decko je pre svega profesionalac, pre svega individualni sportista, pre svega covek koji nista ovoj zemlji ne duguje, a da bi zbog nje rizikovao nastavak sezone (necu ni da pomisljam na nastavak karijere). Kako god, njegova je karijera, njegova je odluka, mene niti bilo koga od nas ovde niko nije pitao za misljenje, mi jedino mozemo ovako da ga iznesemo. I ne mislim da je u pitanju defetizam, to je ono sto Novak ponajmanje ima, pa se ni ja licno time ne identifikujem. Mene nervira taj stav "sta ce narod da kaze", to mi je uzasna malogradjanstina. Zabole Federera sta ce narod da kaze i sto se Svica borila da uopste udje u svetsku ligu.

Ne duguje zemlji. Stvar sa njim je sto je on voli nesebicno. I sto hoce da obraduje narod vise no leba da jede. Reci da glupo odlucuje je greh jer on nijr oportunista i zato odlucuje srcem kada je repka u pitanju. ovo za narod, uvek ce biti zlih jezika, ali nike on time vodjen ovde.
Misljenje. Ja ga bar dozivljavam, kada su odluke necije u pitanju, irelevantnim ako nije pokusano da se da iz pozicije date individue.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

PreviousNext

Return to Turniri