M.S. wrote:JJ style. bravo, zavređivalo je, nema šta. mnogo mi je žao za ovo, apsolutno je bilo bespotrebno.
pa što Maki da ne izađe, kad smo zaključili da je to prolazno stanje bilo?
DP je prva liga od čoveka.
zašto nije izabrana šljaka? zato što je beton Novaku najbolja podloga, Janku najlošija, a ni Vića ne briljira. DP je na šljaci odličan. toliko o tome.
ja cu ti napisati jos samo ovaj post jer sam ti se povodom ovoga obratila dva puta ranije sa zeljom da razjasnim i odredim krivicu u odlukama obzirom da je bilo osvrta na deo navijaca koji bi podrzali novakov izlazak.
mislila sam da je novak odlucio da igra, a ne mi.. zeznuh se.

ipak smo mi?
prolazno stanje nije zakljuck nas, nego izjava za medije iz tima. zao mi je sto ne pratis, ali ako je tako,ok bi bilo da je ne vezujes za forumase. znaci ipak je novak.
kakav jj style?
bespotrebno?
ja stalno pokusavam da kazem, mozda je npr tebi bespotrebno ili nekom drugom defetisti (ali to je irelevantno jer novak razmislja sasvim suprotno tebi inace ne bi vecito radio sve suprotno), ali ono sto bih ja volela da shvatis jer mislim da mozes je da je novak determinanta u nasoj reprezentaciji, on je dzelat, on je vodja, ako treba da popucamo, bice preko njega (tako on to vidi). ne zato sto neki od nas vole kamikaze, vec zato sto on ne bi mogao drugacije da prihvati poraz reprezentacije bez svog ucesca. tebi je to neshvatljivo sa strane, njemu kristalno jasno.
kad je izasao na teren jasno je bilo da se ovo zavrsava predajom. ovo je bio izlazak za slucaj da mec krene srecnim tokom, ali prvi set je igran 70 min i to je palo u vodu. liv i vanja su objasnile taj deo. takodje je bitno ne podlegati dramskom performansu jer mu je novak sklon kada igra kuci zbog velike kolicine pritiska i nervoze koju oseca.
molim te izvini sto ti se jos jednom obracam, ne bih da shvatis ovo kao napad, ali posto prednjacis u mracenju i pesimizmu i negativnim osvrtom na neke diskutante, to mi je jedino logicno jer ne bih da ostali koji misle drugacije budu proglaseni za nehumane, kako je krenulo.
ko ima novaka da sprecava, ako vi mislite da neko drugi treba da odlucuje za njega, malo ga postujete. i jos manje njegove zelje.
kada proglasavas neku odluku glupom, sa koje tacke to radis? svoje ili prioriteta onog ko je tu odluku doneo. videces da proglas ima oprecne rezultate kada to uzmes u obzir.