Harpere, slažem se. Ne mogu da citiram, jer je ostao post na prethodnoj strani. Sve je potpuno na Novaku ovde, oni su odmah otkazali meč koliko sam primetila, pa je takvo nešto i bilo dogovor da se na bilo koji veći problem meč preda. Novak je pre svega izuzetno odgovoran, jednostavno nije hteo da ostavi na cedilu ni publiku, ni igrače, niti da Viktoru daje vruć krompir. Na neki način, jedino zbog toga cenim što je igrao-preuzeo je na sebe sav mogući hejt, čak mislim da je odgovornost skinuo sa leđa druge dvojice skroz. Za mene ovo i jeste one man team i one man show, to nikad nisam krila, jednostavno momci mogu da igraju sporedne, a ne o glavne uloge u ovako velikim mečevima.
Unexp., DP bi izmasakrirao obojicu drugih na šljaci, ja tu nemam sumnje. Nalbandian mi je pod većim pitanjem, ali bi njihov dubl imao više šansi tu.
Ako ne može, a mnogo se nakupilo u sezoni svega i svačega, treba da pauzira sve do Londona. Drago mi zbog Nadala da su mu prošli Argentinci

.
Ali DP koji je pokazao publici da pruži ovacije Novaku-sjajno zaista. Mogao je lepo reći da mu nije ništa

. Izuzetan momak.
Bravo, Argentinci. Navijam svim srcem za vas u Španiji!
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.