Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby Gama » 09 Oct 2011, 23:28

alcesta wrote:Ali mama slemove ne propušta... :(

Ni O2 arenu :biggrin: , prvi test :teacher:
Gama

Postby irriducibili » 09 Oct 2011, 23:31

Pa na Endiju je da joj objasnitm...

Uostalom, ima ona i drugog sina, pa neka njega malo vise prati... :biggrin:
irriducibili

Postby Milutinov Tata » 10 Oct 2011, 04:24

Gama wrote:Ni O2 arenu :biggrin: , prvi test :teacher:

Ma to nije nikakav test, u Melburnu ce biti biti ili ne biti.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Delester » 10 Oct 2011, 08:52

jel vi mislite da ako dzudi nije u boksu, da je on oslobodjen uticaja? :D
btw, ja juce pisem kako ce maki da spreci dvojicu namrstenih da se priblize novaku, nisam ni slutila da je vec fekija poslao na cetvrto mesto! :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby irriducibili » 10 Oct 2011, 09:06

Delester wrote:jel vi mislite da ako dzudi nije u boksu, da je on oslobodjen uticaja? :D

Naravno da nije, ali se lakse dise... :biggrin:

Bez sale, na tom nivou igre odlucuju finese. Svi smo svesni da Marej ima kvalitet da, u najmanju ruku, osvoji GS. Kao sto smo manje vise saglasni, da je ono sto ga koci ili blokira u mami glavi. Poznata je stvar da muskaraci uglavnom nikada ne odrastu. Ali vecina jednom prestane da bude mamin sin...
irriducibili

Postby CherieBgd » 10 Oct 2011, 09:11

irriducibili wrote:Poznata je stvar da muskaraci uglavnom nikada ne odrastu. Ali vecina jednom prestane da bude mamin sin...

:goodpost:
Irr da li mogu ovaj tvoj post da pokazem nekim meni dragim muskarcima ? :biggrin:

Za Makija je najbolje da mama Juddy dozivi jednu strasnu ljubavnu avanturu tokom recimo AO :beyond: Samo jos da se nadje zrtva :nargile:
CherieBgd

Postby irriducibili » 10 Oct 2011, 09:20

CherieBgd wrote: :goodpost:
Irr da li mogu ovaj tvoj post da pokazem nekim meni dragim muskarcima ? :biggrin:

Za Makija je najbolje da mama Juddy dozivi jednu strasnu ljubavnu avanturu tokom recimo AO :beyond: Samo jos da se nadje zrtva :nargile:

Naravno da mozes... :biggrin:

Da li je Felisiano definitivno utekao? Mozda probati sa golferima, dobro drzeca gospoda, imucni, a pritom joj trava stvara privid da je kod kuce u Vimbldonu... :P
irriducibili

Re: ATP TOUR 2011

Postby jedaj » 10 Oct 2011, 10:13

Liv wrote:Osim kad je u pitanju Rafa :lol: E sad si me oraspolozio. :lollol:

Ovo si sama napisala i iskonstruisala a bez da sam igdje i ikada to rekao.

Samo sam reagovao na tvoje vise nego proizvoljno..........srecu i poklapanje zvijezda za osvajanje slema.
No,nebitno :nargile: .
jedaj

Postby jedaj » 10 Oct 2011, 10:53

CherieBgd wrote:
jedaj wrote:Licno ono sto sam vidio danas je strasna dominacija Mareja i stvarno ne vidim nikakav nacin da se u bliskoj buducnosti
ista i promjeni.

Na zalost jedaj, iskustveno, jedna pogresna lopta, jedna izgubljena duza razmena je dovoljna da napravi brljotinu u Makijevoj glavi (pogledati pod "prvi set finala AO 2011"). Slozices se, da smo se skoro svi slozili da Maki ima svu tehniku ovoga sveta, kad je tenis u pitanju, i da svi zdusno navijamo da osvoji taj prvi slam... Issue je glava, i mada je danas Maki odigrao maestralno, da bi se proglasila dominacija Mareja on bi morao da nastavi da pobedjuje u nizu, da pobedi 2 top3 igraca uzastopno, vise puta!!!! Ja licno navijam da se to "nesto" pojavi u Makicinoj ruznoj glavici jer nisam samo Novakov fan, vec volim tenis i smatram da bi igra bila zanimljivija sa 4 umesto 3 igraca u vrhu... Makica je trenutno 4 igrac , ali nije creme de la creme svetskog tenisa.

Secam se finala Madrida i jedne pauze na kojoj Novak ima blazeni osmejak na usnama, 1000 km je u mislima daleko od frke, straha, tenzije - fokus je samo na igri i na positive thinking... E kad Maki postigne taj stepen nirvane i njemu ce da krene...

I jos jedno pitanje za tebe... Sto bre toliko mrzis Rafu? I samo nemoj da mi pricas o balonima, ovom ili onom hvatu i tome slicne price... Mislim on takav kakav je, jedan je od najboljih igraca danasnjice. Nije mguce da je bas sve dobio na srecu i na strah onoga ko je preko puta mreze?!

Koliko znam po propozicijama je zabranjeno vrijedjanje tenisera,na svojoj kozi sam osjetio i ne vidi razlog da i ti budes
izuzetak po ovom slucaju.

Gdje sam ja napisao ikada da mrzim Rafu vec ne mogu da se slozim sa njegovom nakaradnom tehnikom koju trenutno
vise nego neuspjesno demostrira.Vjerovatno pretpostavljam da imas samo tenisko iskustvo preko TV-a,a ne prakticno
tako da mi nije ni cudno da zaboravljas Novakovo revolucionarno mjenjanje teniskog hvata i da je tim postupkom
produzio tacku kontakta spana i loptice za skoro 1 metar.Kada vec spominjemo polubalone i slicne price vratimo se
malo na jucerasnji mec i prebrojmo koliko je polubalona Rafa primio od Marej i da li je to slucajno.Ako si pazljivo
gledala mogla si da vidis da je prilikom tih udaraca Marej morao da koci zamah nakon udarca kako ga reket u produzetku
svoje putanje ne bi udarao u glavu.Mislis li da je ovo slucajno i zasto je bas na ovom mecu Marfej pokusao sa slicnim
stilom igre da parira Rafi.Zatim vratimo se u blisku proslost i pogledajmo jel Nole al ne u toj kolicini kao Marej isporucivao
te polubalone.Zelim da ti kazem iz sopstvenog iskustva da je veoma tesko igrati sa teniserima koji koriste takve udarce
jer mnogo nekvalitetniji protivnik je u stanju sa dobrom fizikom da te pobjedi.Vidjeli smo juce kako sada Rafa reaguje
na te udarce..........odmah da kazem ne reaguje nikako vec se gubi u poenu.Ono sto je godinama neposteno radio svima
sada mu se obija od glavu.Po milioniti put ponavljam,ne postoji udarac kojim je mogucno odbraniti se od tih balona kao
i ostati barem ravnopravan u poenu.Jedini covjek koji se nikada nije sluzio takvim stvarima je veliki Fed,teniski gospodin.
Ruku dajem kada bi se uvelo pravilo da se izvode ravni udarci ili normalni spinovi Rafa ne bi bio medju 20 tenisera na
listi.Uostalom ako cemo cinjenicno i posteno takve snazne balonske spinove do sada je samo on koristio.
Ponavljam Rafa je jedan od najboljih igraca danasnjice i to je zasluzio svojim fanaticnim radom,a ne srecom i ko je to
uopste i rekao,covjek koji je sa odlicnom fizikom i najacim rukama u tenisu kojima je izvlacio te nepravilne polubalonske
spinove kvario igru protivnika i tako mljeo svoje protivnike.Medjutim i drugi ne sjede skrstenih ruka pa su se malo dosjetili
kako da igraju sa njim :jupi: ,a kako nema plan B ni po teniskoj intelegenciji,ni po talentu,ni po tehnickoj izvedbi mislim
da je definitivno izgubljen za svjetski tenis.
jedaj

Postby jedaj » 10 Oct 2011, 10:56

CherieBgd wrote:Ma Gama ima tih primera koliko hoces... Nije mi jasan jedaj, o kakvoj dominaciji on prica, to me podseca na delgada i pricu sa Tipsom-supertalentom dok ovaj gubi od kojekakvih Hute Galunga i tome slicno...

Ja prema Makici gajim osecanja kao prema nekom stencu... skroz mi je simpa, ali ne mogu da ga shvatim ozbiljno...

Vjeruj mi ponovo sam pogledao mec i ono je teniska perfekcija koju je demonstrirao Endi.
Ni Nole ga u bliskoj proslosti nije onako gazio.
jedaj

Postby Liv » 10 Oct 2011, 11:15

jedaj wrote:
... u Makicinoj ruznoj glavici

Koliko znam po propozicijama je zabranjeno vrijedjanje tenisera,na svojoj kozi sam osjetio i ne vidi razlog da i ti budes

Da li je neko nekom ruzan je potpuno licna percepcija. Subjektivne izjave o izgledu bilo koga se ne smatraju krsenjem pravila.

Vjerovatno pretpostavljam da imas samo tenisko iskustvo preko TV-a,a ne prakticno
tako da mi nije ni cudno

Ponovicu da diskvalifikacija sagovornika na ovaj nacin nije pozeljna, kao i prozivanje necijeg znanja i iskustva. Drzite se tenisa, a ne forumasa.
Liv

Postby Liv » 10 Oct 2011, 11:18

irriducibili wrote:
Da li je Felisiano definitivno utekao? Mozda probati sa golferima, dobro drzeca gospoda, imucni, a pritom joj trava stvara privid da je kod kuce u Vimbldonu... :P

Interesantno da si ovo napisao, prilicno sam sigurna da sam je videla u nekim kolima u mom kraju (Wimbledon) :biggrin: Nije bio Maki s njom doduse. Ovo je potpuno off za ovu temu, ali zivo me interesuje, jel zna neko u kom delu Londona zive?
Liv

Postby jedaj » 10 Oct 2011, 11:26

Liv wrote:
jedaj wrote:
... u Makicinoj ruznoj glavici

Da li je neko nekom ruzan je potpuno licna percepcija. Subjektivne izjave o izgledu bilo koga se ne smatraju krsenjem pravila.

Vjerovatno pretpostavljam da imas samo tenisko iskustvo preko TV-a,a ne prakticno
tako da mi nije ni cudno

Ponovicu da diskvalifikacija sagovornika na ovaj nacin nije pozeljna, kao i prozivanje necijeg znanja i iskustva. Drzite se tenisa, a ne forumasa.

Licna percepcija je isto tako kada kazem da mi po konstituciji i izgledu veoma podsjeca na kamiondziju ili ti zemljoradnika,
pa sam ostro bio opomenut.Znaci definitivno su u pitanju dvostruki arsini i to mi nakon onog prijeteceg PM uopste nije
ni cudno.

Itekako se ja drzim tenisa i ovo sve sto pokusavas da radis iz sujete nek ide tebi na obraz.Ja ti sutiti necu i po cijenu
trajnog bana,a ti posto si naumila da me isprovociras i banujes izvoli.

Nisi mi odgovorila jos gdje sam to pomenuo da je Rafa na srecu osvajao slemove.Pocela si i time da se bavis.
jedaj

Postby M.S. » 10 Oct 2011, 11:30

Bez ikakve sumnje mogu da kažem-ono što je Marej igrao juče, igra je kojom se može osvojiti slem bespogovorno. Dakle, ne usled rasporeda zvezda, tako što je veliki srećnik itd, već zato što bi igrao briljantan tenis. NIje kalkulisao, nije imao dečačku potrebu da svoju pušersku verziju ukrsti u klinč sa Rafinom defanzivom, već je bio konkretan i vrlo precizan.

Nije toliko ni bitno je li Rafa bio na 10 ili 100%, to je i teško ustvrditi kad ga je Endi preslišao identično kao i Novak.

Sve ovo ne znači da će i osvojiti. S druge strane, dirljiva mi je ova nagla briga Novakovih navijača za Mareja. Ja ne gajim tu nikakvu brigu, jer pre svega Novaku želim slemove. A Marej je i dalje jedan od prvih na listi sumnjivih da direktno utiču na njihov konačni broj.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby jedaj » 10 Oct 2011, 11:34

M.S. wrote:Bez ikakve sumnje mogu da kažem-ono što je Marej igrao juče, igra je kojom se može osvojiti slem bespogovorno. Dakle, ne usled rasporeda zvezda, tako što je veliki srećnik itd, već zato što bi igrao briljantan tenis. NIje kalkulisao, nije imao dečačku potrebu da svoju pušersku verziju ukrsti u klinč sa Rafinom defanzivom, već je bio konkretan i vrlo precizan.

Nije toliko ni bitno je li Rafa bio na 10 ili 100%, to je i teško ustvrditi kad ga je Endi preslišao identično kao i Novak.

Sve ovo ne znači da će i osvojiti. S druge strane, dirljiva mi je ova nagla briga Novakovih navijača za Mareja. Ja ne gajim tu nikakvu brigu, jer pre svega Novaku želim slemove. A Marej je i dalje jedan od prvih na listi sumnjivih da direktno utiču na njihov konačni broj.

:bravo:
jedaj

PreviousNext

Return to Turniri