NadjaM wrote:Nalbi DelPo sede i caskaju.Ipak govore

Naravno da govore. Bozoljac juce sedeo pored Noleta i dobro se zezali. Za razliku od njih Jelena i Ana nisu ni sigurne zasto su se posvadjale, ali znaju da su opasno ljute jedna na drugu i da nema sanse da se pomire, razlika izmedju muskog i zenskog sporta/karaktera.
Na osnovu Rafinog igranja u petak rekao bih da ce Srbija danas imati jos jednog navijaca i moja teorija je da bi on izuzetno zeleo da dodje u BG jer mu je svejedno da li ce izgubiti sedam ili osam meceva u nizu i poraz ne bi previse boleo, ali ako bi pobedio Noleta u finalu DC, na njegovoj podlozi, pred njegovom publikom da bi to bi sjajan zalet za iducu sezonu.
Da igraju na nekom turniru Vavrinka bi bio favorit protiv Hjuita, slican odnos bi bio i u mecu Janko-Nalbandian, posto je u pitanju DC rekao bih da su sada favoriti Lejton (pored Svajcaraca i Rusi na izlaznim vratima) i David, tako da se bojim da od Rafinog gostovanja u BG nema nista.
Koliko me iritira politicarsko zauzimanje fotelja u sportskim savezima, jos vise me Tadicevo izigravanje vodje navijaca, Mrkonjicevo soljenje pameti ljudima iz kosarke, odvratno rade svoj posao, a jos bi da se pitaju i za druge stvari.
P.S. I naravno Obradovic.

"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.