Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: ATP TOUR 2011

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 08:43

Saint-Tropez wrote:
jedaj wrote:
Saint-Tropez wrote:Nadal smecovao u mrezu.

Nista cudno,jedan od elemenata njegove igre koji je na nivou juniora.

Ne bas. Imao je i Makica jedan amaterski smec u 1. setu (pravo u Nadala i to bez zakucavanja).
Inace, u prvom setu je Nadal terorisao Makicu dijagonalama, pogadjao sve zivo, a Makica se nervirao nevidjeno. Kad se smirio i malo vise fokusirao na igru poceo je da osvaja poene, narocito BH paralelama. A onda se valjda Nadal setio ko ga je tako ove godine pobedjivao, smecovao i mrezu i to je bilo to.

Gledam njegove meceve i izvini apsolutno se ne mogu sloziti sa tvojom usporedbom.
Rafa kroz citavu svoju karijeru pravi takve i tolike greske iz sjajnih pozicija za smec da to uopste nije za usporedbu
sa bilo kojim vrhunskim teniserom na turu.

Sasvim je logicno da teniser koji ima losu tehniku servisa i vrlo cesto slab servis ima los smec posto je skoro ista tehnika
izvedbe u pitanje.
jedaj

Postby Gama » 09 Oct 2011, 08:52

jedaj wrote:Gledam njegove meceve i izvini apsolutno se ne mogu sloziti sa tvojom usporedbom.
Rafa kroz citavu svoju karijeru pravi takve i tolike greske iz sjajnih pozicija za smec da to uopste nije za usporedbu

I ja gledam njegove meceve i ne pamtim kada je pogresio iz smeca, vrlo, vrlo retko. Obicno kad mu dodje lopta na smec 99% osvaja poen. Na prste mogu da izbrojim njegove greske iz smeca.
Gama

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 09:22

Gama wrote:
jedaj wrote:Gledam njegove meceve i izvini apsolutno se ne mogu sloziti sa tvojom usporedbom.

I ja gledam njegove meceve i ne pamtim kada je pogresio iz smeca, vrlo, vrlo retko. Obicno kad mu dodje lopta na smec 99% osvaja poen. Na prste mogu da izbrojim njegove greske iz smeca.

Necu da se upustam u polemiku kako jedan kolega ranije rece :laugh: .

Samo da ti kazem da lose pratis njegove meceve jer ne bi tako proizvoljno rekao da u 99% slucajeva osvaja poene.
Covjek uzasno mnogo grijesi iz smeceva,evo recimo slobodno pogledaj zadnja dva meca sa Noletom pa izvedi procenat
uspjesnosti.

Ej........reci 99% procenta uspjesnosti je isto kao reci da Fedex nema bekend :laugh: .

Inace vrlo mi je drago sto napokon ima jos jedna pristalica nadolazece ere Mareja i Noleta........ko ono bijase o tome
mnogo ranije pricao :prcprcprc: .
Last edited by jedaj on 09 Oct 2011, 09:24, edited 1 time in total.
jedaj

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 09:29

Delester wrote:bravo za makija, drago mi je da isplivava iz kanala i preuzima primat kako se ocekuje
za nadala trenutno nemam samilosti jer su visi ciljevi u pitanju, a i realno su mu potrebne inovacije u igri, sada kada su neki vrsnjaci pikirali
ipak, kod njega je psiha ta koja je zakrecila najvise
rafin smec je besprekoran
secanje je cesto selektivno i kratko

Bas kao i servis :laugh: .

Za neupucene za besprijekoran smec potrebna je sjajna tehnika iz servisa,ali to je vec visa matematika.
jedaj

Postby Saint-Tropez » 09 Oct 2011, 09:29

jedaj wrote:Covjek uzasno mnogo grijesi iz smeceva,evo recimo slobodno pogledaj zadnja dva meca sa Noletom pa izvedi procenat
uspjesnosti.

Uh, al ti je fora! Pominjes meceve kad je Nadal vec imao Novaka u svojoj glavi. A sta cemo s ostalih 60 i kusur meceva ove godine?
Saint-Tropez

Postby Delester » 09 Oct 2011, 09:35

jedaj wrote:
Delester wrote:bravo za makija, drago mi je da isplivava iz kanala i preuzima primat kako se ocekuje
za nadala trenutno nemam samilosti jer su visi ciljevi u pitanju, a i realno su mu potrebne inovacije u igri, sada kada su neki vrsnjaci pikirali

Za neupucene za besprijekoran smec potrebna je sjajna tehnika iz servisa,ali to je vec visa matematika.

slobodno se uputi
Image
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 09:37

Saint-Tropez wrote:
jedaj wrote:Covjek uzasno mnogo grijesi iz smeceva,evo recimo slobodno pogledaj zadnja dva meca sa Noletom pa izvedi procenat
uspjesnosti.

Uh, al ti je fora! Pominjes meceve kad je Nadal vec imao Novaka u svojoj glavi. A sta cemo s ostalih 60 i kusur meceva ove godine?

Nikakav problem,vratimo se u proslost i pogledajmo smeceve koje tada nije imao nikako.
jedaj

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 09:40

Delester wrote:
jedaj wrote:

slobodno se uputi
Image

:laugh: Tako to biva kada nesto ne znas i proizvoljno napises,divan argument nema sta.
Licno kada nesto mi nije jasno upitam nekoga da mi razjasni i ne krijem se iza bilboarda :laugh: .

Nego ima li Fed bekend ili ga u stvari Rafa ima :triprsta: .
Last edited by jedaj on 09 Oct 2011, 09:41, edited 1 time in total.
jedaj

Postby irriducibili » 09 Oct 2011, 09:43

Lepo bi bilo da privatne razmirice, reklame i oglase, nastavite putem pm-a. Sumnjam da ostale to zanima...
irriducibili

Postby Gama » 09 Oct 2011, 09:44

Imamo novog moda? :huh:
Gama

Postby Delester » 09 Oct 2011, 09:48

irriducibili wrote:Lepo bi bilo da privatne razmirice, reklame i oglase, nastavite putem pm-a. Sumnjam da ostale to zanima...

lepo bi bilo da kada uskocis budes upucen u problematiku koja se ovde ponavlja bez izuzetka sa jednim te istim clanom
to je forumska razmirica, uvek iznova smisleno izazvana i direktno je tvoj posao ako si se vec javio
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedaj » 09 Oct 2011, 09:49

Gama wrote:Imamo novog moda? :huh:

U pravu je covjek,ja se izvinjavam na trolovanju i prestajem,nisam siguran da ce vlasnik ovog banera to uciniti.

Jos samo da dodam da ne mogu da vjerujem da Tignor ovako nesto moze napisati al ajde da vjerujemo njemu
i da mojim ocima pripisemo kratkovidost i kao sto Delester rece kratko pamcenje :laugh: .
jedaj

Postby irriducibili » 09 Oct 2011, 09:55

Delester wrote:lepo bi bilo da kada uskocis budes upucen u problematiku koja se ovde ponavlja bez izuzetka sa jednim te istim clanom
to je forumska razmirica, uvek iznova smisleno izazvana i direktno je tvoj posao ako si se vec javio

Vrlo sam upucen u problematiku i upravo zato sam i uskocio, obzirom da nikoga od modova sa tenisa nema. Jedina mi je zelja da se spreci vec dobro poznati razvoj situacije. Nista licno...
irriducibili

Postby irriducibili » 09 Oct 2011, 12:43

Delester wrote:maki je sada jako bitan faktor u celoj prici, taman koliko je novak bio fekijev vitez u odbrani od rafe i rekorda, mogao bi on da parira naletima drugog i treceg igraca u povratku na predjasnje pozicije

Obzirom da je Marej izgleda konacno sazreo, kao licnost i kao igrac, drugi i treci igrac ce teze zadrzati sadasnje pozicije, nego sto ce uspeti da se vrate na sam vrh...
irriducibili

Postby Starsica » 09 Oct 2011, 12:47

Treba Marej vise takvih meceva da dobije da bi moglo da se kaze da je sazreo kao igrac :beyond:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

PreviousNext

Return to Turniri