Теги имам, по слободној процени, снаге и способности за још 15-20 година, ако ме Бог поживи.
Интелектуалних, не за прве линије.
До тада би морали да ослободимо све
Милошевић је директан кривац за предају РСК.
Док је постојала минирао је преко Бабића, а на крају је и предао преко Мркшића.
То су непобитне чињенице и време ће, сигуран сам, врло брзо све разоткрити.
Лично сам био део тога, и сведок ланца издаје који је планиран и спроведен преко Мркшића, којег је Милошевић поставио.
Покушао је да преслика своју политику моћи на РСК, није га интересовао народ, ни јединствена могућност да имамо своју државу у крајини. Да се осветимо за сва клања из историје.
Најпростије речено, српске интересе је подредио својој политичкој позицији.
Најгрубље речено, а најтачније, није га уопште интересовао тај народ ни РСК. А ни РС.
Пласирао је политику - нема смисла да шака Срба у РС и РСК заје6ава 7 милиона Срба у Србији.
Није ни знао да је у питању милион и по - два милиона Срба у РС и милион у РСК. Минимум.
Бројке су много веће, а и то је посебна тема. Из Хрватске је избегло пре злочиначке олује барем три пута толико Срба.
Њему и камарили није било јасно да се људи не хватају оружја из заје6анције већ из нужде.
Разорио је српску жељу за ослобођењем и повратком крајине преко мизерних политичких игара.
Увео је санкције РС, предао је муслиманима Сарајево, град са највећим бројем Срба изван Србије.
Предао је много територија где су већински и одавнина живели Срби, то је посебна тема и нећу да је покрећем.
Да је имао муда, а није јер се понашао као вучић, и да није попуштао пред притисцима зарад опстанка на власти, ми би сада имали Велику Србију са излазом на море.
Овако је једино показао западу да Србе само треба притискати и попустиће.
Као што видимо сад на примеру вучића.
Српски политчари подражавају жељи запада да се никад не формира јак српски корпус, уједињење, и да Србија буде јака. Зарад опстанка на власти.
Од Милошевића на овамо, да не рачунамо комунисте и даљу прошлост.
Чак верујем, а има јаких индиција и доказа, да је намерно отворио фронт у Вуковару да би нам се ту заплеле највеће снаге и тако створила могућност да хрвати војно ојачају, а били су безопасни.
Косово и Метохију боље да не спомињем.
Ово што је у Србији радио му најмање замерам и не обазирем се на то.
Политичар као и сви остали, са фаталним одсуством политике виталних српских интереса и борбе за српство и српску ствар.
Србија је изнад сваког политичара.
Једног дана кад то Срби схвате и престану да се клањају политичарима и Србија им буде на пиједесталу, онда ћемо моћи да почнемо обнову, повратак својих територија и коначно уједињење свих српских земаља.
А шта је наше?
Довољно је да повратимо само оне територије где су нам манастири и цркве стари 500 година, и старији.
Не мора ништа више.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.