Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Altair » 16 Sep 2011, 22:32

pa to se sve da organizovati. cak mislim da su pre par godina jednom prilikom pustali dzabe ili drasticno snizili cene, jer nije bilo ljudi.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Gama » 16 Sep 2011, 22:36

Altair wrote: u nedelju ne sumnjam da ce biti puno, jer se ocekuje nole

Ako sutra bude 3-0, samo im to preostaje ali nista od toga. Jedino da odigraju revijalno on i Delpo :biggrin:.

Mislim da sutra Nole igra, nije tip koji ce prepustiti drugima sudbinu u ruke. Ovako, ako izgube, iz njegovog ugla gledano, bice mu lakse da podnese. A i da se oduzi fanovima koji zele da ga gledaju, makar i izgubio.
A i da oseti podlogu :roll:.
Sto se mene tice, neka igra ko hoce.
Gama

Postby Jing Jang » 16 Sep 2011, 22:36

slusaj ovu budalu obradovica.. sad mu krivi organizatori koji na artur ashe nisu izgradili krov :lol:
Jing Jang

Postby Gama » 16 Sep 2011, 22:41

Ma samo on (Obradovic) nije kriv nizasta.
Da se ne lazemo, bez Pilica nema 'leba. Ovo je samo mucenje.
Gama

Postby Maki » 16 Sep 2011, 22:47

Tacno,ja i zaboravila da vise nema Pilica.Al sta bi on promenio u ovoj situaciji? Vrlo moguce da bi objasnio Obradovicu da je Janko morao da igra prvi mec.

Hahahahaha,citam sad Viktorevu izjavu.Kaze da mu podloga ne odgovara jer nisko oskace lopta. :laugh: Pa jbt jer smo mi igrali u Argentini veceras? :unsure:
Maki

Postby mali_buda » 16 Sep 2011, 22:51

Viktor je u poslednje vreme u takvom padu, da je pitanje kada ce se zaustaviti i da li ce imati snage da se vrati "gore".
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Gama » 16 Sep 2011, 23:04

:krsti: pa oni sami rekli da im bas odgovara sto nisko odskace :krsti:

Kanadi, bod doneo Pospisil (5 setova) a Raonic izgubio sa 3-1. Kanada - Izrael 1-1

@DjokerNole Novak Djokovic
@nalbandiandavid @delpotrojuan Congratulation to them for today. They played great matches! We don't give up,hoping we can win doubles!

Ko nije gledao-predstavljanje igraca i himne
Gama

Postby Jing Jang » 16 Sep 2011, 23:10

mali_buda wrote:Viktor je u poslednje vreme u takvom padu, da je pitanje kada ce se zaustaviti i da li ce imati snage da se vrati "gore".

otkad je pocao da igra je u padu, nikad on nije ni bio u usponu.. bolje da daju nekom iz publike da igra umesto njega davis kup :D
Jing Jang

Postby Maki » 16 Sep 2011, 23:16

Gama wrote::krsti: pa oni sami rekli da im bas odgovara sto nisko odskace :krsti:

Upravo,zato sam se i zabezeknula. :huh:
Maki

Postby harper lee » 16 Sep 2011, 23:18

Jing Jang wrote:
mali_buda wrote:Viktor je u poslednje vreme u takvom padu, da je pitanje kada ce se zaustaviti i da li ce imati snage da se vrati "gore".

otkad je pocao da igra je u padu, nikad on nije ni bio u usponu.. bolje da daju nekom iz publike da igra umesto njega davis kup :D

Jel' mi to pricamo o coveku koji nam je prosle godine doneo isti ovaj trofej?

Crni Novak, on kad jednom bude pao na drugo mesto ATP liste gadjace ga ovde trulim paradajzom samo li pomisli da sleti u Srbiju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Gama » 16 Sep 2011, 23:27

Trenutno Vica igra ocajno ali nema smisla tako pricati o njemu. On je stvarno super igrao godinu dana. Ne treba to baciti sada u vodu.

Ostala desavanja
Chila-Italija 0-2
Fabio Fognini (ITA) d. Fernando Gonzalez (CHI) 62 46 2-1 ret. (leva noga), moze u penziju, mnogo problema ima

Izjave
Gasquet - "Even a tired Nadal remains an exceptional player. I couldn't find a way past him. It's a defeat that really hurts."
Nadal - "I was serving well, especially in the opening two sets, and that gave me a lot of composure."

Koja je to Fedal ljubav i u DC :roll:
http://twitpic.com/6lvsls
Gama

Postby KKP » 16 Sep 2011, 23:31

Ako od Troickog nisam očekivao pobedu, onda jesam od Tipsarevića. U dobroj je formi, igrao je protiv atraktivnog protivnika, u Areni, a oni sve uprskali...
KKP

Postby Jing Jang » 16 Sep 2011, 23:32

harper lee wrote:
Jing Jang wrote:

Jel' mi to pricamo o coveku koji nam je prosle godine doneo isti ovaj trofej?

Crni Novak, on kad jednom bude pao na drugo mesto ATP liste gadjace ga ovde trulim paradajzom samo li pomisli da sleti u Srbiju.

nije on nego tipsa... ja kad god sam gledao(tacnije prebacio da vidim rezutat :D ) viktor je izgubio.. a kao 13. je ili koji vec na svetu... kakvi li su tek ostali onda :roll:
Jing Jang

Postby harper lee » 16 Sep 2011, 23:33

Jing Jang wrote:nije on nego tipsa... ja kad god sam gledao(tacnije prebacio da vidim rezutat :D ) viktor je izgubio.. a kao 13. je ili koji vec na svetu... kakvi li su tek ostali onda :roll:

Jeste. Tipsa se bas iskazao u proslogodisnjem finalu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Maki » 16 Sep 2011, 23:36

Vica nista nije kriv,znalo se da je on u padu forme i ako je neko ocekivao nesto od njega taj je veca dalabu od Obrada.Od RG-a i meca sa Marejem,on decko ne moze da se sastavi,kraj price!
Krivac je onaj koga je stavio da igra prvi mec.

Po zilioniti put,ruku dajem da bi Tipsa dobio Nalbandjana.Mozete vi da pricate sta hocete ali je on odigrao dobar mec.Problem su bili Delpovi servisi i nije bilo moguce doci do brejka,i to je isfustriralo Janka.Kad god bi dosao do 15:30 ili 30:30 na njegov servis( a mnogo je bilo takvih situacija) Delpo bi odservirao as ili servise koji mu donose lake zicere na mrezi.To kod Nalbandijana ne bi bio slucaj jer covek nema takav servis.Onda kad uzmemo cinjenicu da Delpo nema poraz od Janka,da su vec vodili 1:0,da se osecao kao kod kuce, doslo je do ogromne psiholoske prednosti.

JANKO JE MORAO DA IGRA PRVI MEC! To je kljuc svega,a ne Viktor!
Maki

PreviousNext

Return to Turniri