Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Goca_64 » 15 Sep 2011, 13:26

Altair wrote: ...ostrila sam se za nedelju, al po svemu sudeci, pojedinacne karte su podelili onako ispod zita :sakaosto:

Moj predlog, ako imas vremena i zivaca, prosetaj do Arene u nedelju, neko obavezno prodaje karte po ceni. Imam iskustva s tim i uvek je dobro ispalo, a mislim da je to recept koji i Loki primenjuje :laugh:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby harper lee » 15 Sep 2011, 13:26

Altair wrote:
Liv wrote:Goco, +1. Novaka cete jos gledati ali pitanje je kad cete imati prilike da gledate Nabija i DelPa. Da sam u Bgu isla bih sigurno. DelPo je bas interesantan za gledanje. Prgav je, pitam se kao ce izaci na kraj s nasom publikom :D

i ja ovako razmisljam. ali kreteni nisu pustili u prodaju pojedinacne karte , nego samo komplete.
posto u petak ne mogu nikako da idem, a u dublovi mi nisu bas zanimljivi, ostrila sam se za nedelju, al po svemu sudeci, pojedinacne karte su podelili onako ispod zita :sakaosto:

Ovo sa kartama je izuzetno frustrirajuce svake jebene godine. Ja i ne pokusavam vise da ih kupim vec trazim veze ne bi li ih uzeo po raznim institucijama cijim direktorima i predsednicima stizu na sto za dzabe a oni nemaju ni najblazu nameru da odu da gledaju mec jer ih tenis uopste ne zanima. Oj, Srbijo, medju sljivama...
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Goca_64 » 15 Sep 2011, 13:32

harper lee wrote: Ovo sa kartama je izuzetno frustrirajuce svake jebene godine. Ja i ne pokusavam vise da ih kupim vec trazim veze ne bi li ih uzeo po raznim institucijama cijim direktorima i predsednicima stizu na sto za dzabe a oni nemaju ni najblazu nameru da odu da gledaju mec jer ih tenis uopste ne zanima. Oj, Srbijo, medju sljivama...

Tako sam ja dosla prosle godine do karata za finale i beskrajno sam zahvalna svom prijatelju koji bas ne obozava najlepse tenis :biggrin: . Zove me juce njegova zena i pita trebaju li mi karte za DC, velim, "hvala, ali ovaj put sam kupila, cuvam vas za, ako bog dá, finale"...
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Altair » 15 Sep 2011, 13:41

Goca_64 wrote:Moj predlog, ako imas vremena i zivaca, prosetaj do Arene u nedelju, neko obavezno prodaje karte po ceni. Imam iskustva s tim i uvek je dobro ispalo, a mislim da je to recept koji i Loki primenjuje :laugh:

moguce da cu to i da uradim

harper lee wrote:Ovo sa kartama je izuzetno frustrirajuce svake jebene godine. Ja i ne pokusavam vise da ih kupim vec trazim veze ne bi li ih uzeo po raznim institucijama cijim direktorima i predsednicima stizu na sto za dzabe a oni nemaju ni najblazu nameru da odu da gledaju mec jer ih tenis uopste ne zanima. Oj, Srbijo, medju sljivama...

nije to samo u srbiji, ako je to neka uteha. svuda je tako. ciao nam je naveliko pricala kako se to radi za RG i na mnogim drugim turnirima. raznorazni vipovci i vipcici imaju karte obezbedjene iako ih ne zanima da idu. ako su dobra srca onda to podele ili prodaju, a ako su bas lenji i sebicni onda te karte ostanu neiskoriscene
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Delester » 15 Sep 2011, 13:43

pa citam vas nesto, vi sad znate do detalja moze li novak ili ne moze :D
jel vi kapirate da njega niko ne moze da natera, da je on taj direktno koji odlucuje hoce li igrati ili ne, kakav obradovic, kakvi bakraci
Ms, lepo sto mislis da su oni koji misle tebi razlicito umno oboleli ili pate od decijih bolesti :D
Zar nije ok podrzati njegovu odluku u oba smera, on postavlja granice. Ne mi.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Gama » 15 Sep 2011, 13:53

Delester wrote:pa citam vas nesto, vi sad znate do detalja moze li novak ili ne moze :D
jel vi kapirate da njega niko ne moze da natera, da je on taj direktno koji odlucuje hoce li igrati ili ne, kakav obradovic, kakvi bakraci
Ms, lepo sto mislis da su oni koji misle tebi razlicito umno oboleli ili pate od decijih bolesti :D
Zar nije ok podrzati njegovu odluku u oba smera, on postavlja granice. Ne mi.

U pravu si Delester.
Kad bolje razmislim, ako igra, bicu srecna jer ce to donekle znaciti da povreda(e) i nije tako ozbiljna ;) :D
Gama

Postby M.S. » 15 Sep 2011, 14:04

Iz mog ugla, to su bile dečje bolesti jer sam sa 6-7 godina mnogo malo znala o tenisu. Moje dečje bolesti. Ne preležimo svi iste, niti zauzimamo iste stavove kroz život. Ja sam se drugačije formirala kroz odrastanje, pa su ovakva kakva su, moja razmišljanja sada. Mentalno obolele mislim da nisam pominjala, niti sam se sa njima upoređivala.

Dopuštam da odluči kako god hoće. Ja sa njime nemam prilike da polemišem (da imam, isto bih rekla šta mislim). Polemišem sa svojim kolegama-strastvenim diskutantima, o tome treba li izaći na teren u ovim prilikama i treba li sportisti da igraju povređeni. Ja u tome ne vidim čojstvo i junaštvo, kao ni u ovima što su bili kamikaze pa se survavali avionima zarad višeg cilja. Poštujem njegovu odluku da igra ili ne igra. Oni meni jesu doneli mnogo radosti u decembru i ja se jesam posula pepelom zbog non stop pljuckanja po DC-u, ali prilike su sada mnogo drugačije.
Kad bolje razmislim, ako igra, bicu srecna jer ce to donekle znaciti da povreda(e) i nije tako ozbiljna

Kao što je onomad nu QF-u igrajući dubl posle Vimbija potvrdio da je u formi za taj meč.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 15 Sep 2011, 14:10

dobro, pominjala si manjak iq-a kod igraca, pa kontam, ko god je to podrzao, imao je isti deficit
Ovde momak rece da bi voleo da vidi novaka, vas par skocilo da se novak pusti na miru ko da mi odlucujemo, ili ne d'o bog grof od monmiraja
Bio individualac ili kolektivac u sportu, na tom nivou se mecevi opusteno igraju sa povredama i nema nikog da ga nesto ne boli
Ono gde ja vidim problem sagledavanja price je sto se gleda kroz prizmu diskutanata, koje je njima takmicenje draze, a svi znate sta dc znaci novaku i da ga je dc iz mrtvih digao. Polazeci od toga kao jedine relevantne tacke, ako on odluci da igra ne treba se smoriti vec podrzati, dovoljan je on hipohondar da sebe sacuva, no worries
.......................................................................................
Delester

Postby NadjaM » 15 Sep 2011, 14:27

Danas je bila zanimljiva emisija na SK-U susret DC.Viskovic i Pralica u studiju.
Viskovic intervjuisao Janka,Viktora ,Obradovica.

Pitao Janka za prognozu,ovaj rekao 3:0 za Srbiju :laugh:

Veceras repriza u 19,pogledajte :okk:

Mislim da ce Novak igrati u nedelju ako rezultat to bude zahtevao.Po onome sto sam ja cula,ocekuje se u subotu 2:1 za nas i da ce on zaigrati ako bude 2:2.
Ako bude takav scenario,on ce igrati 100%.Mislim,niko ga nece spreciti niti to moze.Zna se koliko on to zeli i to treba postovati.
A sto se njegove povrede tice,mislim da je imao grc nekog medjurebarnog misica i da je to proslost posle dobrog istezanja i odmora od nekoliko dana.
NadjaM

Postby Delester » 15 Sep 2011, 14:29

upravo tako, i meni se cini da ce da nastupi ako zagusti
A pauza je tek nesto manja od one koju je napravio od sinsija do uso
Delester

Postby Gama » 15 Sep 2011, 14:29

Janko Tipsarevic
Feeling so emotional right now cause of only few minutes that we had with the kids from Kosovo..Almost feel like crying...

DK: Janko se izleteo - Viktor umesto Noleta
http://www.mondo.rs/s217788/Sport/Tenis/DK-_Janko_se_izleteo_-_Viktor_umesto_Noleta.html?utm_term=sport&utm_content=fudbal+ko%25C5%25A1arka+tenis&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Mondo+Sport
Gama

Postby karambol » 15 Sep 2011, 14:36

Janku retki zubi, ne može ništa da oćuti. :biggrin:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby NadjaM » 15 Sep 2011, 14:39

karambol wrote:Janku retki zubi, ne može ništa da oćuti. :biggrin:

Dalabu :laugh:
Visko ga u intervjuu pita koji ti je to parfem,a on odgovara nesto u stilu,ja kao da sam riba,pa me ti startujes :lollol:
NadjaM

Postby Delester » 15 Sep 2011, 14:40

:lol:
Delester

Postby M.S. » 15 Sep 2011, 14:41

Delester wrote:dobro, pominjala si manjak iq-a kod igraca, pa kontam, ko god je to podrzao, imao je isti deficit
Ovde momak rece da bi voleo da vidi novaka, vas par skocilo da se novak pusti na miru ko da mi odlucujemo, ili ne d'o bog grof od monmiraja

pa sve se može tumačiti kao pokušaj malicioznosti-kad kažem da sam posumnjala u iq nekog igrača, time kažem da su diskutanti glupi, a kad figurativno kažem da sam imala neke dečje bolesti, onda diskutujem sa decom.

ja sa glupima ne ulazim u diskusije, tako da nema spora da diskutante držim za vrlo inteligentne.

s druge strane većina nas vrlo dobro zna stavove drugih o dc-u na diskusijama i sama ova priča niti strast u vezi nje nije ništa novo. nemam ništa protiv fredija ni njegovih stavova, kao i stavova bilo koga ovde, čak sam čoveku rekla da mi je posebno drag njegov nik :so: . to što se mimoilazimo na tački ključanja, to je druga stvar.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

PreviousNext

Return to Turniri