Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby lima » 17 Nov 2013, 19:29

Kakva izjava Obradovica :wacko: :wacko:
lima

Postby Sony » 17 Nov 2013, 19:34

DIF wrote:
Sony wrote:E moj Obradovicu, pljucnem ti u strucnost i izbor igraca. Bolje Bozoljac da je igrao, a da ne pricam o tome sto Milojevic Nikola nije u reprezentaciji, prvi junior svijeta.

Za mene je ovo potpuno ocekivano, Lajovic ima 23 godine a samo 16 atp meceva....veze nema.

Uvijek Srbija imala vise trenera i selektora nego sto ima igraca. Obradovic je postupio onako kako je mislio da je najbolje po reprezentaciju, ne mozemo ga kriviti jer smo bili hendikepirani i nije bilo realno za ocekivati da Lajovic uzme poen za nas. Samo gore glavu momci, pa bice jos finala DC-a!

Pa kad onaj ko je placen da bude selektor ne readi kako treba, moraju postojati kritike! I to opravdane..

Mogao je Bozoljac igrati, i morao, jer ima vise srca za ovakve meceve, jer bi, ako nista drugo, imao malo vise mozga u igri. Ovaj Lajovic je em netalentovan, em poglup igrac. Bez rezona, bez taktike, kao muva bez glave...a stalno se kao nesto bodri, nesto pokusava, Boze sacuvaj.

p.s

Drago mi zbog Ester :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby DIFovac » 17 Nov 2013, 19:41

Sony wrote:
DIF wrote:
Sony wrote:E moj Obradovicu, pljucnem ti u strucnost i izbor igraca. Bolje Bozoljac da je igrao, a da ne pricam o tome sto Milojevic Nikola nije u reprezentaciji, prvi junior svijeta.

Za mene je ovo potpuno ocekivano, Lajovic ima 23 godine a samo 16 atp meceva....veze nema.

Uvijek Srbija imala vise trenera i selektora nego sto ima igraca. Obradovic je postupio onako kako je mislio da je najbolje po reprezentaciju, ne mozemo ga kriviti jer smo bili hendikepirani i nije bilo realno za ocekivati da Lajovic uzme poen za nas. Samo gore glavu momci, pa bice jos finala DC-a!

Pa kad onaj ko je placen da bude selektor ne readi kako treba, moraju postojati kritike! I to opravdane..

Mogao je Bozoljac igrati, i morao, jer ima vise srca za ovakve meceve, jer bi, ako nista drugo, imao malo vise mozga u igri. Ovaj Lajovic je em netalentovan, em poglup igrac. Bez rezona, bez taktike, kao muva bez glave...a stalno se kao nesto bodri, nesto pokusava, Boze sacuvaj.

p.s

Lako je biti general poslije bitke!
Ma nas kao narod treba unistiti, jer nas nista ne moze zadovoljiti. Pa morao je neko izgubiti u ovom slucaju to je bila Srbija, pa sta? Idemo dalje!
Ma to da li je Bozoljac mogao bolje ili ne, nikada necemo saznati.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby irriducibili » 17 Nov 2013, 19:45

lima wrote:Kakva izjava Obradovica :wacko: :wacko:

U skladu sa Novakovom da je on hteo da igra dubl, ali je selektor odlucio drugacije... :laugh:
irriducibili

Postby Nikola Kavaja » 17 Nov 2013, 19:47

Sta ce Lajovic on vise od ovoga ne moze,mi smo ovo finale izgubili u dublu,Zimonjicu se zahvaliti ni jedan od bitnih meceva nije dobio vreme je da neki drugi dobiju sansu,i jos nesto jedan je Novak Djokovic takvog sampiona necemo imati za sto godina.
Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat “evropska zvezda” u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film “srcem do trofeja”
Nikola Kavaja

Postby Sony » 17 Nov 2013, 19:53

DIF wrote:
Sony wrote:
DIF wrote:

p.s

Lako je biti general poslije bitke!
Ma nas kao narod treba unistiti, jer nas nista ne moze zadovoljiti. Pa morao je neko izgubiti u ovom slucaju to je bila Srbija, pa sta? Idemo dalje!
Ma to da li je Bozoljac mogao bolje ili ne, nikada necemo saznati.

Ja ovo tvrdim jos od jucerasnjeg dana, Lajovic nije smio igrati peti mec! Over and out!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby cecans » 17 Nov 2013, 20:34

Nikola Kavaja wrote:Sta ce Lajovic on vise od ovoga ne moze,mi smo ovo finale izgubili u dublu,Zimonjicu se zahvaliti ni jedan od bitnih meceva nije dobio vreme je da neki drugi dobiju sansu,i jos nesto jedan je Novak Djokovic takvog sampiona necemo imati za sto godina.

:plus1:
Znalo se i pre pocetka finala da nam eventualno dubl moze doneti taj treci poen, kad smo to izgubili, bilo je manje, vise jasno da Cesi osvajaju Salataru. Zanimljivo je kako Novak igra ove meceve za DC, koliko energije ulaze a koliko ostatak tima. Da su u jucerasnjem mecu Ziki i Ika ulozili delic Noletove zelje, htenja i volje, dobili bi bar neizvesniji mec a ne lagano ciscenje od strane ceskog dubla. Da igrac Lajoviceg kalibra ovo dobije, bila je potpuna iluzija.
cecans

Postby M.S. » 17 Nov 2013, 20:56

Uvek je tako i bilo, sem par časnih izuzetaka. Samo su gledali u bob i u Novaka, mahom rasterećeni skroz bilo kakve odgovornosti, čekali da ih pogleda neka sreća i da uzmu treći poen. Janko je prošli put došao nedopustivo nespreman na finale, ovog puta navodno opravdano odsutan, a Viktor neopravdano, barem za mene. Zimonjić glumi ikebanu i uzima lovu već godinama, a ostali su jednostavno slabi i za to nisu krivi.

Ako je ovaj tim one man show, a za mene je uvek bio pre svega to, Novak je trebalo da odigra i juče, u kakvoj god kombinaciji. Tim je njegova kreacija i odgovornost. U suprotnom je finale bilo bespotrebno. Finale u kome je na Duciju da odluči, pa ga Janko sprema pričom dva sata ko da će da igra monodramu, a ne tenis, bedan je epilog velikog truda (u najvećoj meri jednog igrača).

Svaka čast Česima, ko bi rekao da će uzastopno da osvoje.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby alcesta » 17 Nov 2013, 22:18

Sony wrote:Ovaj Lajovic je em netalentovan, em poglup igrac. Bez rezona, bez taktike, kao muva bez glave...a stalno se kao nesto bodri, nesto pokusava, Boze sacuvaj.
Za razliku od Bozoljca koji je taktički genije :biggrin:
Nema šanse da sad čitam sve ove strane, a i ne bi mi sigurno popravilo raspoloženje pa uskačem kao padobranac :D
Realno, ovo je bilo očekivano otkako smo izgubili Viktora i Janka za singl. Skupili se sami pehovi i stvarno je šteta za ovo finale jer nisam sigurna hoćemo li stići do još nekog DC finala više (genijalac Obradović na terenu: "Imamo tim za budućnost" :tap: rekao bi čovek da tek dolazi generacija koja će sad da osvoji 7-8 salatara).
Česi su zaslužili ovo jer nama prosto nije imao ko osim Novaka da igra. Dubl koja bilo kombinacija nije njihovom ni blizu. Treba da smo srećni što smo ugrabili salataru te 2010.
Zapravo, ako Janko ne bude mogao da igra protiv Švajcarske ne znam ima li smisla da se i Novak trudi, možda je bolje sačekati kad bude i Viktor mogao da uskoči pa da nas vade u svetsku grupu ponovo. Dubl je očigledno svoju kvotu čuda istrošio u Americi.

M.S. wrote:Ako je ovaj tim one man show, a za mene je uvek bio pre svega to

Novak donosi skoro redovno dva poena, a potrebna su tri. Nekada nije uspevao da donese oba, ali i kad jeste UVEK je bio neophodan još neko. U polufinalu 2010. vadi nas Janko sa dva poena. Finalni meč za salataru je dobio Viktor, a i doneo 3. poen protiv Amerikanaca ranije. U ovogodišnje polufinale progurali su nas Ziki i Bozoljac, to se brzo zaboravilo, a Janko je morao da dobije Pospišila u polufinalu.
Ne postoji one man show u DC. Odnosno, može da postoji, ali titule videti neće. Imali smo odličan tim do ove godine, i to bi bilo to. Nije fer prema drugim igračima koji su dali doprinos svoditi sve samo na Novaka koliko god on bio ključan i neophodan za pobedu.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Nowitzki.ct » 17 Nov 2013, 22:52

Steta sto je (potpuno ocekivan) ishod petog meca, bacio u sijenku okrsaj izmedju Djoke i Berdiha. Ja sam bio odusevljen nivoom tenisa, po meni dostojno GS finala. Igra, atmosfera, spasene brejk lopte... Falilo je mozda da Berdih rijesi onaj bekend volej, u tb, pa da mec jos ode u daljinu, ali i ovako je bilo uzivanje za gledati. Bravo obojici, i Radeku trecem koji je bio odlican sva tri dana, treceg jos i najmanje, ali za onog pacera mu je bilo i to previse
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby alcesta » 17 Nov 2013, 23:46

Berdih je neprevaziđen :puke:
Tomáš Berdych ‏@tomasberdych
Arrived for official @DavisCup dinner and Djoko is not here, does he stay in "garage"??

Tomáš Berdych ‏@tomasberdych17m
Why I deleted?I wanted to dance with Djoky tonight...I am #sad he is not here!?!

Samo još čekam prigodnu pesmicu. :roll:
Želim mu da ga cele iduće godine u žrebu zapada Novak na svakom turniru, u prvoj teorijski mogućoj prilici.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 17 Nov 2013, 23:54

Misli da je duhovit. Pičkica.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Milutinov Tata » 18 Nov 2013, 06:10

Jednostavno nismo imali srece pre finala, onda tokom samog finala je dubl odigrao blago receno kriminalan mec, a p(d)okazalo se da je Lajovic materijal za celendzere i nista vise. Kao sto danas napisah, lako je sada pametovati, Novak u dublu, Bozoljac da igra peti mec... Ja posle dubla juce nisam imao dilemu ko ce na teren u petom mecu ako bude potrebno, Bozoljac je pokazao da nema "inspiraciju" za mec odluke.

Izostankom Viktora (tek sada njegova "glupost" dobija na intezitetu jer je potkacen i nas DC tim) i Janka izgubili smo sirinu u singlu, a bilo je tesko ocekivati da ce debitanti (Lajovic, Krajinovic, Bozoljac, Milojevic...) uspeti da donesu potreban bod. Dakle najrealnija opcija je bio dubl, onaj koji je dobio bracu Brajan i igrao mec na noz sa Kanadjanima. Ne bih ulazio u to da li je Novak hteo, ali mu nisu dali (znamo sta je bilo pre dve godine protiv Argentine kada niko nije mogao da ga "zaustavi"), to igracI i selektor/treneri znaju.

Inace Novak je danas odigrao odlican mec, Berdih je takodje bio dobar, i bar su malo izvadili ovo finale kvalitetom svog meca. Kao sto napisa Nowitzki steta sto je taj mec ostao u senci. Stepanek je vrlo iskusno odigrao mec, bez srljanja, pustio je Lajovica da diktira tempo i koristio svaku rupu u napadima naseg igraca. Drugi put donosi Cesima trofej u petom mecu, posto je legenda Dejvis Kupa.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby jabukamen » 18 Nov 2013, 06:26

Ulazak u finale je veliki uspeh.

Od kad je zaigrao za reprezentaciju ovo je prvi put da dva Noletova poena nisu bila dovoljna za pobedu tako da ga ne treba previse zaliti kako je njegov trud uvek uzalud. Nekako bi uvek uspevali da iskopamo treci poen. Ovog puta zaista nije moglo. Ni da je Radek odigrao 10 setova u prva dva dana, ni da je Bozoljac ili Zimonjic odigrao peti mec, ni da je Janko koji je pre koju sedmicu izgubio od 800i nekog na svetu izasao na teren, ni da je igrao Viktor koji je bleda senka onog igraca iz 2010. koji je i tada nervirao mnoge, ni da je Nole izasao u subotu na teren (smesno je i pomisliti da mu je bilo ko, a posebno ikebana Bogdan Obradovic zabranio da igra). Moglo se pokusati i nesto drugacije, ali bi ishod bio isti. Ovo ne pisem da bih abolirao Obradovica i Zimonjica koji jesu katastrofalni svaki na svoj nacin.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Sony » 18 Nov 2013, 07:00

alcesta wrote:Berdih je neprevaziđen :puke:
Tomáš Berdych ‏@tomasberdych
Arrived for official @DavisCup dinner and Djoko is not here, does he stay in "garage"??

Tomáš Berdych ‏@tomasberdych17m
Why I deleted?I wanted to dance with Djoky tonight...I am #sad he is not here!?!

Samo još čekam prigodnu pesmicu. :roll:
Želim mu da ga cele iduće godine u žrebu zapada Novak na svakom turniru, u prvoj teorijski mogućoj prilici.

Kakva promaja u glavi. 'ajde da je dobio juce Novaka pa da prkosi ( mada bi i to bilo dno, s obzirom da je Novak za 2 klase bolji igrac, i sampion), nego se ku.ci tu i provocira momka koji ga dere gdje stigne.

Ceske smradine, i Radek i Tomas.

E moj Obradovicu, somino....mogao si da ih urnises sinoc!
Sony

PreviousNext

Return to Turniri