Sony wrote:Ovaj Lajovic je em netalentovan, em poglup igrac. Bez rezona, bez taktike, kao muva bez glave...a stalno se kao nesto bodri, nesto pokusava, Boze sacuvaj.
Za razliku od Bozoljca koji je taktički genije
Nema šanse da sad čitam sve ove strane, a i ne bi mi sigurno popravilo raspoloženje pa uskačem kao padobranac

Realno, ovo je bilo očekivano otkako smo izgubili Viktora i Janka za singl. Skupili se sami pehovi i stvarno je šteta za ovo finale jer nisam sigurna hoćemo li stići do još nekog DC finala više (genijalac Obradović na terenu: "Imamo tim za budućnost"

rekao bi čovek da tek dolazi generacija koja će sad da osvoji 7-8 salatara).
Česi su zaslužili ovo jer nama prosto nije imao ko osim Novaka da igra. Dubl koja bilo kombinacija nije njihovom ni blizu. Treba da smo srećni što smo ugrabili salataru te 2010.
Zapravo, ako Janko ne bude mogao da igra protiv Švajcarske ne znam ima li smisla da se i Novak trudi, možda je bolje sačekati kad bude i Viktor mogao da uskoči pa da nas vade u svetsku grupu ponovo. Dubl je očigledno svoju kvotu čuda istrošio u Americi.
M.S. wrote:Ako je ovaj tim one man show, a za mene je uvek bio pre svega to
Novak donosi skoro redovno dva poena, a potrebna su tri. Nekada nije uspevao da donese oba, ali i kad jeste UVEK je bio neophodan još neko. U polufinalu 2010. vadi nas Janko sa dva poena. Finalni meč za salataru je dobio Viktor, a i doneo 3. poen protiv Amerikanaca ranije. U ovogodišnje polufinale progurali su nas Ziki i Bozoljac, to se brzo zaboravilo, a Janko je morao da dobije Pospišila u polufinalu.
Ne postoji one man show u DC. Odnosno, može da postoji, ali titule videti neće. Imali smo odličan tim do ove godine, i to bi bilo to. Nije fer prema drugim igračima koji su dali doprinos svoditi sve samo na Novaka koliko god on bio ključan i neophodan za pobedu.