ExEr wrote:Eeee...kad se setim sta sam "strucnjacima" objasnjavao pre samo neku godinicu za Sapovalova i Vanabe svabu 2

Da rezimiramo, nakon 3 godinice
Konverzacija sa rogers cup 2017
ExEr wrote: Zverev i Shapovalov, reakcije iste, mada za obojicu imam misljenje da su samo bljesci i da ce vrlo brzo doci na mesto srednje klase, uz mozda neki GS, ali samo mozda. Ne odisu sampionski nikako. Mozda me demantuju ali obojici dajem po 10-15% sansi da urade suprotno.
A onda meni vrlo draga sveznalica koje davna nema
Čekicar wrote:Nestvarno mi je da neko ko gleda i prati i celendzere izjednacuje Zvereva i Sapovalova
ExEr wrote: Reakcije univerzalac ! Nejasno ?
olraunder covek, fudbal, basket, rukomet, atletika, tenis

BTW pominjali dobre igre sapovalova, pa sam ga svrstao u isti kos sa zverevim, apropo misljenja o njihovoj karijeri , daljoj. Koja ce IMO biti slicnog dometa. Ono doduse mladji zverko ce biti bolji igrac od Mise vanabe Svaba, a isti u domenu nosimo lance ostalo nam od mame , tetke i strine, i jos par familija od 16-og rodjendana. Sreca pa ne moze da ga nadmasi (mada se i ovaj popravio u tome) u broju raznobojnih kombinacija, crne patike, bele carape, zeleni sorc, bordo majica, plave znojnice, narandzast kacket, samo zato jer im sportske marke daju gotove komplete.
Ukoliko imas jos neke nedoumice oko napisanog, a slabije stojis sa tumacenjem prosto prosirene recenice, obrati se slobodno, stojim nas raspolaganju
A ondak ulece, takodje meni draga sveznalica, usput kurcevita, nekad opravdano ali i podosta neutemeljeno
Bolkonski wrote:Sasa Zverev je buduci broj 1 i osvajac bar 10 Grand Slem titula.
Bas me zanima ko ce to osvajati trofeje i boriti se za 1. mesto kada Federer zavrsi karijeru, a Nadal i Djokovic ne budu to sto su bili ( Nadal vec vise nije to sto je bio ), ako to nece biti Zverev ?
Naravno, sacekace jos na to, posto Montreal ide u ruke Najveceg, a vec na Sinsiju i 1. mesto
Buduci no1 koji u ovoj konkurenciji ne prdne i ne osvoji gs...alal cufta, treba i to znati
A evo i cikinog pisanija za Tima...u istoj temi...iako su ga proglasavali sljakerom..
ExEr wrote: Tim ima sve elemente za olraund igraca. Mora malo da definise servu, koja kako mec odmice postaje jednodimenzionalna i lako se cita. Takodje mora da sredi amplitude u igri, koje su prevelike, i kada mu pocne psihicki ponor tesko gazi na loptu, mada ume da hendluje sa tim jer ga gubitak ne tera u apsolutni gubitak.
Inace sasvim korektan igrac, sa tendencijom velikog rasta uz pravi tim. Razoran forhend, odlican jednorucni bekend.
Posle ovoga i jos jednog lelemudanja, ostavih strucnjake sledecih godina da vode polemike