by jabukamen » 09 Apr 2012, 12:28
Ja se uglavnom slazem sa HL, ali ovog puta se necu sloziti ni u jednoj od dve diskusije.
Po pitanju Janka cinjenica je da je 2-3 puta servirao za set, da je prokockao 5:1 i 6:3 u poslednjem TB, suma-sumarum prokockao n set lopti. Jeste Berdih kvalitetan protivnik, ali to su stvari koje su "cudne" i da je Nadal sa druge strane mreze. To sto neko sa druge strane monitora popizdi i iznervira ga takav splet okolnosti je valjda njegovo pravo i sasecati takve reakcije recenicama "a sta si ti postigao" (jedna od najiritantnijih kad je forum u pitanju, da imaju pravo pisati samo strucnjaci i zasluzni onda bi bilo daleko manje diskusija i postova) ili "kao da bi ti bolje" mi je malo preostro. Janko je tokom proslog vikenda izuzev sto je "krvario" verovatno zaradio prosecnu srpsku godisnju platu, penziju je obezbedio za sebe, svog trenera (secam se da je tokom finala DC bila frka da li i kondicioni zasluzuju drzavnu penziju), komsiluk i ko zna koga, Janko se bavi javnim poslom koji je podlozan kritici, covek popizdeo virtuelno ga izvizdao, nije "zahvalan", ne vidim nista strasno u tome.
I Nole je mogao bez jucerasnje epizode. Naravno da su se odmah javili kako hejteri tako i advokati (blago njemu kad ima toliko njih spremnih da ga odmah brane), meni je najzesca da je on morao da gleda taj mec i da mu je to obaveza. Da ga nece poterati iz MC ako kaze da je nesto drugo planirao? Cinjenica je da je pored francuske klupe uvek 7-8 igraca, sto u trenerkama, sto u civilu, cinjenica je da reprezentacija ciji je on clan nije igrala na Novom Zelandu nego u sred Evrope na 2-3 sata leta, ako ti se ne gleda tenis odes na kupanje ili pijes sokic, gledanje drugih ekipa dok igra tvoja nije uobicajena praksa makar bio i broj1, a i on je poput Janka javna licnost koja se pojavila na javnom mestu i to ljudi komentarisu neko na ovaj neko na onaj nacin. Moje misljenje je poput Delester, nije neoprostiv greh, recimo da bih upotrebio termin gaf.
Mediji objavljuju clanke o Noletovoj poseti zubaru i o Markovom izgubljenom kucetu tako da je sasvim ocekivano da ce i ovo propratiti posebno jer je jasno da ce se narod na ovo popaliti. Sve za klik (reklamu) vise.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.