BlackPoint wrote:Javno se izvinjavam svim ljubiteljima tenisa koje sam nehotice uvredio onomad , kada sam napisao da je Janko samo solidan teniser ali ne i vrhunski. Evo , ispravljam se : Janko je najbezmudiji igrač tenisa u istoriji!!!Pauk ima veća muda od njega. Ja ovoliku p... u u tenisu odavno nisam gledao !!! Sramota je kako igra u dresu Srbije.

Izmisliće verovatno posle meča da ga je žigalo 12-topalačno crevo ili kurije oko ali ja znam šta njemu fali : MUDA !!!!!
Daj, odmori. Janko igra tenis karijere, to sto sad uopste igramo sa Cesima samo njemu imamo da zahvalimo, a i jedini bod koji imamo s njima je njegovih ruku delo. Neke su kritike bile na mestu pred kraj onog Davis Cup-a koji smo osvojili ali sada ga kritikovati zbog jednog meca je neumesno.
Da sam na njegovom mestu i da procitam kako mi neki forumas prebacuje posle meca od pet sati koji sam dobio kako za Srbiju igram kao picka lepo bih se oprostio od reprezentacije, pa neka nas u svetskoj grupi vode pobede mentalnih giganata tipa Troickog i Zimonjica koji se verovatno ni sami vise ne secaju kad su poslednji krsteni mec odigrali u dresu Srbije.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.