Radonjaa wrote:Previše površno pratim (ženski) tenis, a još površnije Olgu da bih komentarisao, čak ne mogu da se sjetim jesam li je uopšte gledao od meča sa Žabur na prošlogodišnjem RG. Zanima me šta mislite da joj je potrebno da napravi sledeći korak (da se ustali makar među 80), je li ključ prije svega u glavi, ili mora da napreduje i kao igrač? Iznenadilo me kako je odigrala danas, iako joj je sigurno pauza dosta pomogla.
Ponajvise joj nedostaje konstantnost, posto odigra jedan turnir korektno, a onda je nema na naredna dva, onda su tu bile i neke povrede i tako vec par godina unazad, taman udje medju prvih sto, odmah potom i ispadne. A pocela je fascinantno kao mlada tinejdzerka koja je pobedila Potapovu u finalu WTA turnira i svi smo mislili da je ona neka nova Ana ili Jelena .............. Poredjenja radi, ta ista Potapova je danas top 40 igracica, a Olga nije ni u prvih 120 ...............
Ono sto sam ja video danas od meca (zavrsinicu prvog seta i pocetak drugog do prekida, te poslednja dva-tri gema u nastavku) je da joj je drugi servis bio dosta los, sto je Kolins maksimalno znala da koristi i da tako pokriva gemove u kojima se mucila na servis, bilo je tu malo problema i sa citanjem udaraca protivnice. Ne znam da li joj je jos uvek trener onaj Spanac koji ju je preuzeo pocetkom prosle godine ....................