Ja sam naveo argumente, ali neces da ih citas. Iskusno zamenjujes teze i pravis me budalom. Sad veliki su koji se slazu sa mnom, sujetne su zene koje se ne slazu sa mnom, ajde nemoj me vredjati , ako ces da diskutujes, ispostuj me makar minimalno.
Argumenti : Kvalitet ATP i WTA ne moze da se poredi. U ATP ima daleko vise kvalitetnih igraca, kvalitetnih meceva, mnoooogo je teze probiti se u sam vrh, igraci to ne mogu dok su mladi, jednostavno mnogo se vise radi na fizickoj spremi, fitnesu, mnogo se vise trosi, kvalitetnije je , teze se probiti. Pogledaj samo Sara Errani je u top 10

a jedan Gaske nema svoje mesto u top 10 vec sezonama. To je samo jedan primer, mogu da ti navedem jos 500 primera zasto je ATP kvalitetniji, zanimljiviji od WTA, pa znas i sama da smo na nekadasnjem brdu uvek otvarali posebno teme za muske turnire, a za zenske otvorimo jednu temu WTA 20XX i onda ta tema nema za celu godinu postova koliko jedan Sinsinati na primer gde komentarisemo ATP. Mozes da pricas sta hoces sad, da me nazivas sovinistom, rasistom i sta god zelis, ali 'you can argue with me, but not with the numbers, that's mathematics son' ... Problem je sto kada se povede bilo koja musko-zenska rasprava, sve se svodi na pricu o ravnopravnosti, o tome kako jadne zene su manje cenjene u drustvu, a iz tog slepila se i ne vidi sustina. Ja nigde nisam rekao da zene trebaju da po defaultu dobijaju manje para jer su zene, jednostavno treba da dobijaju u tenisu, kao i u svim drugim sportovima i u poljima gde pruzaju manji kvalitet. To je jako prosto. Ovo bi bilo kao da ti i ja radimo u nekoj firmi, radimo za isti novac, ja radim 8 sati, ti radis 7 sati, i posle nekog vremena gazda pocne mene da placa vise, a tebe manje. I onda ti treba da se bunis argumentima 'Gde vam je ravnopravnost, ja sam zensko, mogu manje fizicki da izdrzim' .. Neka sam sovinista, ali onda mi je i cale sovinista, onda su mi 99% rodjaka, drugova, i ostalih muskih osoba takodje sovinisti, jebiga sta cu kad sam odvratni sovinista.