Ти ради на издаји, а онај ко ти спомене да кршиш устав и да издајеш земљу баца се каменом на тебе.
Најтеже од свега је што људи у ово верују.
"Имам пуно поверење у патријарха Иринеја", рекао је Вучић и додао да неке владике и црквени оци имају своје, другачије мишљење, али да он поштује цркву и неће да улази даље у поменуте наводе.
"Ништа лоше нећу рећи о цркви, без обзира што се неки дневно бацају каменом на мене", рекао је председник Вучић.
У току је акција завади па владај.
Добар је Патријарх а не ваља игуман Сава Јањић, не ваља митрополит Амфилохије.
Иако сва тројица дају потпуно исте изјаве. Чак је од свих Патријарх дао најјаче упозорење да не сме да се преда КиМ и да не смемо да дозволимо никакве поделе, разграничења како год да га назову.
Надам се да Патријарх неће насести на ове лажне и смишљене хвалоспеве зарад поделе у СПЦ.
Подела територија је идеја америке, са жељом да истисну немачку, са којом су у некој врсти рата, са Балкана.
Да им покваре Бриселски споразум који би значајно на дуже стазе ојачао позицију Немачке на Балкану.
Американци су обећали вучићу спајање српских земаља Србија-РС и север КиМ.
У том циљу је недавно из Скопља пребачен главни оперативни штаб ЦИА-е у Београд.
Што даље говори да вучић пушта немачку низ воду и окреће се америци.
Уједно и уваљује пола метра Русима који су годинама чували КиМ.
Мораће за ово да плати.
И за издају КиМ и за издају Русије.
И за омогућавање формирања велике албаније.
Што се мене тиче, нема ништа од спајања наведених територија.
Шарена лажа за будале и оне са кратким памћењем, опијеним влашћу и својом величином.
Тако су нудили Милошевићу да изда Крајину а да добије КиМ.
Ко са ђаволом тикве сади о главу му се разбијају.
А пре свега нам неће бити добро зато што желимо чињењем зла једном делу нашег народа, да обезбедимо да другом буде добро. Да предамо један део територије да би остатку било добро.
А питање је колико ће добро бити.
И шта је то добро.
Да имамо пара? Да идемо на море? Да возимо добра кола?
Мени такво добро, на тај начин стечено, не треба.
Све је то проклето.