Гроф Тинторето wrote:Opet sam brknuo gde treba, Cinci.
Ja nisam opravdavao Kareliju, samo sam ti rekao da si potpuno promasio poredjenje. Sto i jesi, al kao sto rekoh, ti to numes da razaznas.
Vidim da si skocio kao oparen da branis svoj stav. Gladna deca, egzistencija, kurci palci, sve sami paraziti koji ne znaju nista drugo nego na mojoj grbaci da zive. Taj sto ima gladno dete otima od mog deteta i hrani svoje. Bas mi je drago sto ti to mozes da razumes. Dok je takvih, bice nam bolje
Ma ti si se samo onako našao pogođen činjenicom da Karelia podržava vučićev projekat, pa si došao dotle da ti neki jadnik uzima iz usta, a ne uzima Karelia koji isto radi u državnoj firmi, on ne živi na tvojoj grbači, šta sve napisa da ga opravdaš. Isto tako ne uzima ti iz usta deteta projekat podstaknut kriminalnom malverzacijom na desetine miliona evra upupavanja para i otimanja od Agrobanke, onda i preko ultra kop , brigate firme, koji na milione isisavaju državnog novca, koje verovatno nije namenjeno tvom detetu, kao što je onaj jadnik koji radi u državnoj firmi, ali je zato za pohvalu upravnik Terzić, kako vodi preduzeće i kako lepo prodaje mlade igrače.
Uporedo tako postoje ljudi koji isto tako ne razumeju, te zato ne podržavaju RKP iako nemaju nikave koristi .
enbidzi wrote:ИлићКапитен22 wrote:Каква срамота.
Серем вам се на титулу.
Uzas, sve govnari od terena do publike
Čudni neki ljudi.