Board index Razni Sportovi Atletika

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Old school » 24 Apr 2025, 21:07

Studenti iz Niša odgovorili otvorenim pismom nedostojnom.
Nema jednu zamerku na objavu.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Malkovic » 24 Apr 2025, 21:44

Dimitrije wrote:https://nova.rs/vesti/hronika/saznajemo-podignuta-optuznica-protiv-direktora-gradskog-saobracaja-u-novom-sadu-papovic-u-lancu-sverca-kokaina-kartel-povezan-sa-zaplenom-u-hrvatskoj/ Ne ograničavajmo kretanje ovim dobrim ljudima. Koridor da im se napravi. Ako nas ne poubijaju pre toga i nasele ove bolje među nama

"На Хрвата земљу проклетство је пало.
Има превећ напредњака, а напретка мало."
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Niko123 » 24 Apr 2025, 21:53

https://www.blic.rs/vesti/politika/uzivo-vuci-studenti-u-blokadi-otisli-u-strazbur-da-pozovu-strane-sile-da-rade-protiv/s9x0e0c

Kakav je ovo pacijent :laugh: Ovaj gori u sebi zato što su studenti uspeli nešto, što on nikada nije
Niko123

Postby Skafi » 24 Apr 2025, 22:10

RTS u svom Dnevniku preuzeo više priloga sa Pinka, B92 reemituje signal Informera...

Van svih pravila i normi.
Skafi

Postby soniko » 24 Apr 2025, 23:19

Moze pitanje, ako je neko pratio.
Imam pik na Jovanu (zeljkovu) palamudi nesto u rukavicama vjecito.
Rekla je jutros nesto sto mi se cini nemoguce ali priznajem da nisam informisan pa da neko potvrdi ili demantuje ako zna.

Doslovno je rekla jutros "REM je trebao biti izabran u januaru ili februaru ali nije jer je Skupstina bila blokirana od strane opozicije"
Djeluje mi sumanuto ali opet ne mogu da shvatim da neko bas otvoreno laze o lako provjerljivim podacima.
Zna li neko, da li je to zaista bio razlog?
soniko

Postby Kreanga » 24 Apr 2025, 23:32

Pa sam si dao odgovor.
Skupstina nije bila blokirana, izglasali su sve sto su hteli.
Kreanga

Postby Nikola » 25 Apr 2025, 05:33

Samo jedna od ko zna vec koliko lazi koje su izrekli na toj televiziji. Niko je svakako nece pozvati na odgovornost.
Svakako mislim da je narod odavno podeljen na njih koji slepo veruju onom izrodu i njegovim poslsusnicima i nas koji ne verujemo nista i da tu neka veca odstupanja nisu moguca. Njega vec dugo odrzavaju oni koji znaju da laze, ali im odgovara
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby soniko » 25 Apr 2025, 06:25

Pretpostavljao sam sta je u pitanju ali opet teško mi je za povjerovati da postoje odrasli ljudi koji bez trunke blama mogu iznijeti jedan egzaktan podatak, vrlo lako provjerljiv. Sad vise taj fenomen ne posmatram sa nekog opšteg stanovišt već ličnog, kad završiš posao dođeš kućii, trebaš se pogledati u ogledalo, reći sebi "danas sam se baš umorio od .... kopanja, oranja, laganja(u njenom slučaju), djeca npr pitaju svašta, kad pitaju da objasni nešto od toga, od te situacije, treba da ih valjda laže, šta im govori, istinu ili laž koju ponavlja u kameru milionima idiota koji vjeruju, kad legne, da li kaže sebi "bravo, sutra još bolje da lažeš", interesuje me taj osjećaj.

Čuj "opozicija blokirala"?

Ima li neko da je pita šta je opozicija blokirala zadnjih desetak godinia i kako, kojim mehanizmom, da malo razradi temu i da nam pojasni, kako je to opozicija izvela.

Inače, nepomenik je sinoć iznio još jedan dokazao koliko je opterećen sopstvenim samohvalisanjem i veličinom, pričao je o tome kako ce od knjige koju izda pomoći djecu na KiM i crkvu, pa je onda natuknuo kako mu to nije prvi put i kako ima običaj da svoj novac daje kao neki vid pomoći crkvama i džamijama. Ne ulazeći u to da li je istina ili ne trebao bi da zna onu starozavjetnu "da ne zna lijeva sta radi desna" i da se takvim stvarima ne hvali već se o tome ne priča. Doduše, on to vjerovatno zna ali ne može njegov ego da izdrži da se takvim stvarima ne pohvali.
soniko

Postby PERA » 25 Apr 2025, 06:28

Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Niko123 » 25 Apr 2025, 06:55

Koji predsednik u svetu ima ovakve ispade, sem njega? :pop:
Niko123

Postby Ziks96 » 25 Apr 2025, 07:31

Pa i kad je bio onaj haos u skupstini oni su izglasali sve sto su htjeli sto rece Kreanga. Tad su izglasali ono povecanje plata za visoko obrazovanje od 16% itd.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Old school » 25 Apr 2025, 08:07

Zašto dotičnu živu formu titulate predsednikom?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Eddie Brock » 25 Apr 2025, 08:32

Jadan je Rts, mukice, samo dvoje "naratora" , izgleda da niko vise nece da "vodi" vesti
Ako, jebo ih pink i informer
Cudi me da sinoc nisu prenosili informer ko b92
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Mikisha » 25 Apr 2025, 08:32

Kakvi su planovi za sutra u NS, gde se odigrava protest i ima li neki plan i program, ne mogu naci?
Sjebah ledja na treningu i motoru, ne mogu puno da hodam, pa bi bilo dobro da znam
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 25 Apr 2025, 08:37

Eddie Brock wrote:Jadan je Rts, mukice, samo dvoje "naratora" , izgleda da niko vise nece da "vodi" vesti
Ako, jebo ih pink i informer
Cudi me da sinoc nisu prenosili informer ko b92

Taj b92, pokušava nešto sa onim jadnim naslovima, a njih skoro niko ne gleda :laugh: Isprani mozgovi gledaju svinjformer i pink
Niko123

PreviousNext

Return to Atletika