Da su tu "stari" Bekric i Jelaca, san o 5 medalja ne bi zvucao tako smesno, kao sto sad zvuci.
Brankovic je ortak sa svima njima i sigurno da to dosta i navijacki prizeljkuje.
Ja sam tih 10.08 vise razumeo da su po IAAF poenima ekvivalent sa 13.39. Plus, nesto mi je nelogicno da neko ko je prosle godine jedva trcao ispod 10.6 na stotki, ove godine ima formu za cak pola sekunde bolji rezultat. Ipak je to 100m, svaka stotinka se tu krvavo "skida" a kamoli pola sekunde. Ja bih bas voleo da Milan nakon OI predje na stotku, jer ako iko moze da obori taj jedan od najsumnjivijih a uz to i najjadnijih drzavnih rekorda, onda je to upravo on.
Sta da se radi, svi oni sem Ivane su evropska klasa i normalno je da love ciljeve u skladu sa svojim mogucnostima. Jos kad se doda u obzir kakva ce biti konkurencija i da evropska medalja donosi nacionalno priznanje (doduse ne isto) kao i olimpijska, koja nam je nedodirljiva 60 godina, potpuno je normalno sto tako razmisljaju. Niko od njih to i ne krije. Svi su u fazonu, OI su bonus i slag na torti. Dudas je najotvoreniji u tom stavu.