Board index Razni Sportovi Atletika

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Fratelo » 26 Jun 2025, 16:51

Doktore, zaboravih pre, postoji i treca strana koja je izasla sa ovih protesta, a to je politika koju zastupaju studenti Filozofskog fakulteta i deo Pravnog, ali njih puste da promole glavu sa patriotizmom tek kada dobiju rezultate istrazivanja, kada se vidi da rejting ide na dole, zahvaljujuci EU fanaticima iz njihovih redova.

Evo prodje 5 dana, niko se ne ogradi od lupetanja one male. Znaci podrzavaju tu politiku.
Fratelo

Postby jupol » 26 Jun 2025, 17:34

Fratelo wrote:Mozda sam glup, ali da stojim sa ljudima sa kojima ne delim isto misljenje ne zelim.

:dodje u Arenu i na JNA da sa kriminalcima i ludacima navija protiv Zvezde:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby rabesandratana » 26 Jun 2025, 17:40

Jbg Zemunci, most se mora preci.

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Kreanga » 26 Jun 2025, 17:51

Jasno je koje studente sa odredjenim stavovima Olja poziva u njenu emisiju.
Sigurno nece pozvati mog sugradjanina koji je takodje student, ali pesaci do Hilandara.
Ali to je njeno pravo, njena emisija.
Nema potrebe praviti od komarca magarca misleci na izjavu random balavice iz Pazara. Potpuno nebitna izjava od nebitne osobe.
Jedina ideologija je sad skidanje ove nakaradne vlasti, a posle ce biti vremena za sve moguce kolone koje nam padnu na pamet.
@ Old, mahom sam vec sve uradio sto si nabrojao.
Nemam komunikaciju sa nekada vrlo bliskim osobama.
Kreanga

Postby AirBall » 26 Jun 2025, 18:10

Ja i još dva je dobitna kombinacija...

Ko go dođe još nekog da povede :biggrin:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby soniko » 26 Jun 2025, 18:18

Evo i informer upro u srebrenicu "studenti protestuju od 28 do 11.7 jer zele proglasiti srpski narod genocodnim"

Da ima neko da ih pita kako opet proglasavanje pa sns je dosao na vlast jer su zuti izdajnici usvojili rezoluciju u skupstini kojom su "srpski narod proglasili genocidnim", npa onda na inicijativu engleza u un srpski narod "proglasili genocidnim" ali nista to ne vazi dok se ne utrojci i dok random studenti ne proglase "srpski narod genocidnim".
Onda je to jedan kroz jedan, bas bas zapecaceno, da se ne mijenja.
Sta udba radi ovo je cudo, ja za politicki nepismeniji narod nisam cuo :krsti:

Cime se vi zamlacujete, muzika za psihove usi
Last edited by soniko on 26 Jun 2025, 18:21, edited 1 time in total.
soniko

Postby medjutim » 26 Jun 2025, 18:21

Opšte je poznato da se mišljenje o narodima formira shodno rezolucijama koje njihove skupštine usvoje i nikako drugačije.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby soniko » 26 Jun 2025, 18:31

Ne slazem se ali shvatam logiku i bas zbog takve logike sam ovo i pisao.

Tada je od strane istih ovih kojima i danas to smeta misljenje formirano da je vlast proglasila "srpski narod genocidnim", kako sad prijeti opasnost od necega sto je vec uradjeno prije gotovo 20 godina?

Kao da sredovjecna gospodja kuka da joj danas neko zeli oduzeti nevinost koju je izgubila prije dve decenije.

Da se razumijemo, nista od toga nije tacno, samo povlacim paralelu i primjecujem nedosljednost.

I jos nesto, za mene je mnogo veci grijeh koristiti otadzbinski rat u RS za ocuvanje na vlasti nego sto pojedini idioti vjeruju bajke o Srebrenici i pricaju gluposti o genocidu.
Jer su to zaludjenici koji vjeruju u lazi dok su ovi prvi savrseno svjesni svega ali provlace tezu o "genocidnim Srbima" jer razbijaju prijetnju po njihove privilegije sto se savrseno moze vidjeti iz par poslednjih strana ove teme.
soniko

Postby hevi_doze » 26 Jun 2025, 18:57

Istine radi, Filozofski je najtešnje povezan sa DUNPom, ali i među jedinima koji je pokrenuo bilo šta u vezi sa Univerzitetom u KM.

To govori u prilog tome da razumevanje te politike mora poći iz anti-imperijalnog gledišta gde patriotizam nije stvar rešavanja čisto lokalnih problema i rana, dakle nije zagledan u prošlost, već se obraća sadašnjosti i budućnosti svih onih u našem, ili gorem, položaju.
hevi_doze

Postby BlackOwl » 26 Jun 2025, 19:19

Tegi wrote:Skinite ban Zappi, da se ne brukamo uoči Vidovdana, kao na Kneževoj večeri.

Nije to način na koji se ide po pobedu.

Eto zappa popije ban sto je pesimista a oni botovi sa svetske ili jedan koridor nista.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Ziks96 » 26 Jun 2025, 19:44

BlackOwl wrote:
Tegi wrote:Skinite ban Zappi, da se ne brukamo uoči Vidovdana, kao na Kneževoj večeri.

Nije to način na koji se ide po pobedu.

Eto zappa popije ban sto je pesimista a oni botovi sa svetske ili jedan koridor nista.

Ljager je valjda zaradio trajni :biggrin:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby V.M. Varga » 26 Jun 2025, 19:49

Kreanga wrote:Jasno je koje studente sa odredjenim stavovima Olja poziva u njenu emisiju.
Sigurno nece pozvati mog sugradjanina koji je takodje student, ali pesaci do Hilandara.
Ali to je njeno pravo, njena emisija.
Nema potrebe praviti od komarca magarca misleci na izjavu random balavice iz Pazara. Potpuno nebitna izjava od nebitne osobe.
Jedina ideologija je sad skidanje ove nakaradne vlasti, a posle ce biti vremena za sve moguce kolone koje nam padnu na pamet.
@ Old, mahom sam vec sve uradio sto si nabrojao.
Nemam komunikaciju sa nekada vrlo bliskim osobama.

Ovo pokazuje kako nemaš pojma kako studenti funkcionišu.

Ne bira Olja ko će da govori, već plenumi. Studenti biraju one koji će imati javne nastupe. Da se desi neko da ode na javni nastup bez dozvole plenuma i van okvira onoga šta se priča, leteo bi iz istog. Kao što se već dešavalo.

Na taj način se bore protiv stvaranja kulta ličnosti i samopromocije iz vlastitih redova.
Last edited by V.M. Varga on 26 Jun 2025, 19:52, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby Sezione » 26 Jun 2025, 19:51

https://n1info.rs/vesti/hapsenja-pod-op ... do-pobede/

Naslovnica N1, Fratelo ne veruje :lollol:

Image

Ti i famozna milionska treca Srbija znate ko je patriota, a ko nije. Toliki Vidovdani prodjose, a mi sedimo kuci za svaki i tupimo djoku, a sad kad treba da se izadje na ulicu, natee ovo natee ono. Je l nam neko branio da izadjemo na ulicu u milionskom broju? Da krene nas 500.000 ka Kosmetu pesaka cisto u mirnu protestnu setnju bar do administrativne linije?

Moras da skapiras da medju masom ima mnogo vise onih koji su tebi slicni nego onih koji nisu, evo, pogledaj ovog decka u kojoj je majici, ja ti garantujem da je na svakom protestu 80 posto ljudi identicno orijentisano kao on

Najjace da ces sad da drkas decu koja su imala 7 do 10 godina kada je ova sekta zajahala i da im drzis pridike, a vrlo verovatno si sam svojim glasom doprineo dolasku iste na vlast, sto bi jedan pokusaj coveka rekao, licemeri najveci

I ne samo ti, nego mnogi odavde i generalno u javnosti

A to, za glas na izborima, i tvoj i Medjutimov, nema izbora ako nema mase na ulici, nije ovo Nizozemska
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Sezione » 26 Jun 2025, 19:55

Ako nista, zbog njega i njegovog Partizana i Kosova i Metohije

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Fratelo » 26 Jun 2025, 19:59

Sedimo kuci jer lik 12 godina samo radi na tome da ne postoji normalna patriotska opcija koja zastupa sve suprotno od onoga sto on sprovodi javno i tajno.

Znam ja da je vecina ljudi na protestu meni bliska, problem je manjina koja se ubaci ispred te vecine i onda 10% ljudi vodi neku politiku svoju a ostalih 90% ih sledi.

Sto kaze Kreanga, pozicioniranje kada padne sa vlasti, tu se ne slazem, jer je sada bitno ko gde stoji i kakav se narativ gura.
Fratelo

PreviousNext

Return to Atletika