by Old school » 26 Jun 2025, 14:03
Imam ja jedno drsko i konkretno pitanje za sve forumaše koji priželjkuju promene i bore se deklarativno protiv ovog zla.
Jeste li spremni da na ličnom planu nazovete zlo pravim imenom iako ono možda čuči u nekom od vama najbližih, roditeljima, braći i sestrama, kumovima, drugarima od malena, prijateljima, komšijama, kolegama?
Jeste li spremni da sa njima jednom za svagda raskrstite, zaćutite da im saspete sve u lice i nema dalje? Jeste li?
Jeste li spremni da i njih pozovete na lustraciju, krivične prijave i kazne ako su zaglibili ili to važi samo za nepoznate?
Posle 13 godina nema više nisam znao, jao pa je l' moguće, morao sam jbg...itd.itd. Sve se zna, sve se vidi iz aviona, ono što se mora je 100x gore od onog što se dobija moranjem.
Hoćemo li Srbiju konačno "očistiti" iz temelja, a ne na ulici jedno a kad dođem kući softi priča?
Nije samo 28.06. Vidovdan. Svaki dan je Vidovdan u borbi sa Mordorom.
Nije samo Informer, Pink, Happy, RTS, B92, Alo, Srpski telegraf, Kurir i ostalo smeće glasilo Kaligule. I najbliži koji ga slede i slepo mu veruju ili im odgovara da mu veruju su isto tako glasilo dotičnog.
Last edited by
Old school on 26 Jun 2025, 14:04, edited 1 time in total.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd