@Fred Perry
Ja mislio postoji neki snimak pa reko' da vidi na koji je nacin fejk jer 17 autobusa trenutno ni magijom ne bi moglo da se posalje iz RS u Srbiju.
Kad ono nekakva poruka.
A onda se ismijavaju ljudi koji vjeruju Vucicevicu i Informeru i koji padaju na njegove lazi.
Jbt. imam osjecaj kad citam neke komentare kao da je Dodik Putin i kao da u Republici Srpskoj trenutno ima 100 hiljada partijski pjesadinaca spremni u svakom trenutku da na prvi mig i poziv krenu ka Srbiji da brane Vucica.
A u praksi imamo prvog covjeka drzave koga smijenise i stranci i Sud BiH, a nemamo nikakav skup podrske jer su valjda procjene da ne bi doslo dovoljno ljudi da podrzi tog istog covjeka.
Urnebesna komedija.
Bojdo wrote:Niko123 wrote:Bojdo
Normalan narod iz R.S je uz studente i naš narod. Mislio sam na Dodikovu ekipu, u kojoj su krimosi i oni koji su se zaposlili preko stranke, pa sada moraju da odrađuju prljave poslove. Na Fejsbuku, uglavnom komentarišu pozitivno za Vučića, ljudi iz R.S. Bukvalno, svaki drugi komentar je njihov. Uglavnom komentarišu stariji ljudi.
Dodikova stranka vlada u Doboju, pa ne znam nijednog batinaša, niti je identifikovan a da ide na ulice Srbije da bije? Koliko znam, a neka me Pit ispravi koji je iz BL, ali ne sjecam se da je neko identifikovan iz BL ili neka veca grupa da ide da se tuče?
Ma koga da identifikuju?
Moze uvijek biti neki izolovan slucaj, a nemam sumnju i da je moguce da je tipa otislo 100-200 ljudi kao podrska policiji i sta ti ja znam kako to vec ide.
Ali neka veca grupa od bilo kuda iz RS da ide u Srbiju da radi bilo sta za SNS...
NEMA LJUDI.