Board index Razni Sportovi Odbojka

Muška reprezentativna odbojka

Re: Reprezentativna takmičenja

Postby bekrinjo » 18 Sep 2011, 19:44

Image

SAMPIONI!!!
bekrinjo

Postby Statista » 18 Sep 2011, 19:46

Starsica wrote:Ne treba zvizdati bas toliko jbg.

A nas su drugi korektno i sportski dočekali i nisu nam zviždali, podseti me GDEEEEE
Nigde, da ti olakšam, mi se nešto kao trudimo da budemo fini a ovamo, malo, malo pa nam ga neko zavuče seljački ili na finjaka.

Zato i treba ovako, čisto da se ne foliramo da smo nešto fini, kad nas ionako smatraju divljacima. Od pet lopti u četvrtom setu za koje su se italijanski cigani bunili i "kleli u majku" samo su jednom (kod zadnje) bili u pravu, zato i treba da popasu jedno seljačko UAAAAA made in Smoljinac
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby twoface » 18 Sep 2011, 19:46

Bravo sinovi Srpski, tako se peva himna!
twoface

Postby Milutinov Tata » 18 Sep 2011, 19:47

Simic u teskom delirijumu :biggrin:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Starsica » 18 Sep 2011, 19:51

Statista wrote:
Starsica wrote:Ne treba zvizdati bas toliko jbg.

A nas su drugi korektno i sportski dočekali i nisu nam zviždali, podseti me GDEEEEE
Nigde, da ti olakšam, mi se nešto kao trudimo da budemo fini a ovamo, malo, malo pa nam ga neko zavuče seljački ili na finjaka.

Zato i treba ovako, čisto da se ne foliramo da smo nešto fini, kad nas ionako smatraju divljacima. Od pet lopti u četvrtom setu za koje su se italijanski cigani bunili i "kleli u majku" samo su jednom (kod zadnje) bili u pravu, zato i treba da popasu jedno seljačko UAAAAA made in Smoljinac

Ne treba meni nista olaksavati, niti crtati. Valjda imam pravo da kazem sta mi je po volji a sta ne, i da se sa tobom ne slozim. Ako kazem da mi je toliko zvizdanje degutantno, onda mi je degutantno, nema tu skrivenog znacenja u fazonu da se pravim fina, teram mak na konac ili isterujem pravde.
Od teranja inata, pokazivanja da smo divljaci i tako to.. Sta imamo? Ich.

Nemoj da sa ovakvim raspravama kvarimo pobedu i medalju. Ti imas svoje a ja svoje. Meni je degutantno a tebi ne. Finito.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby bekrinjo » 18 Sep 2011, 20:01

@Nebojsa

Jesi li preziveo? :biggrin:
bekrinjo

Postby VMJunior » 18 Sep 2011, 20:06

:blue:

Ruke vam se pozlatile majstori!
Hvala do neba.

Ponos do neba,sreca bez kraja..

A tek vreme slavlja dolazi!
VMJunior

Postby Houdini » 18 Sep 2011, 20:11

ZLATNI ODBOJKAŠI: Čekajte nas, to je naš san

Šampioni Evrope priželjkuju doček u ponedeljak svesni da su napravili junački posao. Ispraćeni bez pompe, vraćaju se kao heroji.

Image
Srpski odbojkaši su najbolji u Evropi! Malo ko je verovao da Ivan Miljković i drugovi mogu do vrha Starog kontinenta, a oni su to uspeli. Utoliko je njihova radost veća posle bečkog finala u kome su trijumfovali nad Italijom - 3:1 (15:25, 25:20, 25:23, 26:24).

Zlatni "orlovi" vratiće se u Beograd u ponedeljak oko 12,30 sa željom da ih dočeka što više navijača.

"Najvažnije je da smo prvaci Evrope. Došli smo sa željom da idemo od utakmice do utakmice. I tako smo išli i sve pobedili. Igrali smo u transu u većini utakmica", počeo je selektor Igor Kolaković priču za RTS.

Srbija je ponosna...

"Da nismo uzeli zlato komentari bili drugačiji. Mi smo uvek imali dobru grupu. Ovo je samo kruna mladih momaka koji su bili u zapećku, potcenjivanji su, pričalo se da ne igraju u velikim klubovima i nemaju mentalitet pobednika. Pokazali su koliko su hrabri", dodao je Kolaković.

Libero Nikola Rosić osvrnuo se na finalni duel.

"Od početka je bila teška utakmica. Mnogo smo se potrošili protiv Rusa u polufinalu. Morali smo da držimo Italijane u egalu i da probamo da ih slomimo", predočio je Rosić recept za uspeh, a onda konstatovao:

"Protiv Rusa najteže. Bukvalnbo svaka lopta je odlučivala pobednika. I finale je bilo teško. Svaka čast svima koji su bili uz nas".

I na kraju, Rosić je poručio Srbiji:

"Dočekajte nas u što većem broju, to nam je bio san".

Dragan Stanković je podsetio na plan koji su "orlovi" imali pre početka šampionata.

"Imali smo cilj - da idemo iz seta u set, iz utakmice u utakmicu. Tako smo uspeli da osvojimo titulu".

I Stanković je ocenio da je najteže bilo igrati sa glavnim favoritom, Rusijom.

"Bilo je teže nego u finalu, koje je bilo priča za sebe. Odlično smo odradili posao posle prvog seta".

Od oko 8.000 gledalaca u bečkoj dvorani većina je navijala za Srbiju.

"Publika nam je dala mnogo samopouzdanja i sigurnosti. Odužili smo joj se", zaključio je Stanković.

Prvi čovek srpske odbojke i prvi potpredsednik CEV, Aleksandar Boričić, bio je ponosan:

"Odigrali su momci u pojedinim momentima i izvan svojih mogućnosti, igrali su srcem i bogato smo nagrađeni. Ispraćeni smo bez pompe, neki nisu ni znali da smo otišli, zato treba svi da dočekaju ove junake", jasan je bio Boričić.

Podsetio je da je reprezentacija podmlađena.

"Iako smo ostali bez kapitena Nikole Grbića, pojavio se novi kapiten Ivan Miljković, pravi vođa, igrao je sjajno i davao snage saigračima kada im je ponestajalo", dodao je Aleksandar Boričić.

Uz zlatne odbojkaše bila je i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.

"Ovo je pobeda kontinuiranog rada i zbog toga bih pohvalila gospodina Boričića. Dugo su gradili i to im se isplatilo. Pobeda odbojke i pobeda Srbije u pravo mesto i u pravo vreme", rekla je Snežana Samardžić Marković.

Zao mi je sto ne zivim u BG-u zbog ovakvih stvari.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Stoxan » 18 Sep 2011, 20:17

AirBall wrote:
Stoxan wrote:Slike sa finala

Jel imaju neke slike poljskih navijacica kako popravljaju sminku na poluvremenu... :D

Image
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Napredpartizan » 18 Sep 2011, 20:21

Napredpartizan

Postby Gama » 18 Sep 2011, 20:25

Ala ste se raspisali :biggrin:
Evo da se i ja upisem i kazem ovim momcima : HVALA!!!!!
Posebno mi je drago za Miljkovica (moj nishlija) sto je sjajno predvodio ekipu, sto mu je ovo mozda i zadnje evropsko i zavrsava sa zlatom.
Naravno i svi ostAli su me odusevili, svako je dao svoj doprinos bez cega ne bi ni bilo ovog zlata.

BRAVO I HVALA!!!!
:blue: :blue: :blue:
Gama

Postby KKP » 18 Sep 2011, 20:26

Alal vera, heroji!!! Prvaci Evropu, bum, kakav nenadan uspeh srpskog sporta! Svaka vam čast!!! :blue: :blue: :blue:

Ginuli su, igrali šampionski, oduševili su, bravooo! :P
KKP

Postby OnTheEdge » 18 Sep 2011, 20:29

Hoce li biti organizovanog doceka sutra? Bila bi strasna sramota i blamaza da ne bude.
OnTheEdge

Postby Stoxan » 18 Sep 2011, 20:32

Jučerašnji peti set sa Rusima.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Diktator » 18 Sep 2011, 20:34

Napredpartizan wrote:

:blue: :blue: :blue:

napokon neko da je otpeva glasno,jasno i sa ponosom u glasu :blue:
svaka cast momci :blue:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator