Board index Razni Sportovi Odbojka

Domaća odbojkaška takmičenja i srpski klubovi u Evropi

Re: Domaća takmičenja

Postby Hezonja » 20 Oct 2013, 22:57

1,16 kvota bila na nas...Svaka cast na pobedi, ali ovih 3:0 nije realno.
Hezonja

Postby Fred Perry » 21 Oct 2013, 11:41

Pa kako nije realno kad je bilo 3:0,mislim 3:0 uopste ne znaci da si nekog dobio lagano,ja to uvek gledam po broju poena,
Fred Perry

Postby Hezonja » 21 Oct 2013, 11:50

Fred Perry wrote:Pa kako nije realno kad je bilo 3:0,mislim 3:0 uopste ne znaci da si nekog dobio lagano,ja to uvek gledam po broju poena,

Hocu da kazem da rezultat 3:0 nije realan, dovoljno je pogledati samo setove...

I u OK-u je katastrofa stanje...Nije bilo para da se platio 20K evra za igranje u LS...Plate su male, ali kasne...
Hezonja

Postby Fred Perry » 21 Oct 2013, 12:20

Pa ne znam ja barem uvek gledam poene,pa po tome gledam je li ubedljivo ili nije,logicno uvek je najteze ako se igra na 5 setova bez obzira na poene ali ako se ne igra u 5 ja barem uvek gledam poene,tako da je ovo po meni bila neizvestan mec.Ma naravno da je odbojci katastrofalno stanje,mislim u svakom sportu kod nas je katastrofalno stanje,pa evo kako je u kosarci u fudbalu,ostali sportovi su tek u haosu,pogotovo sto mislim i da ima para da bi se pre gurale u veterpolo ili cak i rukomet,deluje mi da smo mi odbojku bas zapostavili iako su nam odbojkasi najbolja reprezentacija,ako ne racunamo veterpoli,gde je ipak konkurencija smesna.
Fred Perry

Postby Hezonja » 21 Oct 2013, 12:22

Fred Perry wrote:Pa ne znam ja barem uvek gledam poene,pa po tome gledam je li ubedljivo ili nije,logicno uvek je najteze ako se igra na 5 setova bez obzira na poene ali ako se ne igra u 5 ja barem uvek gledam poene,tako da je ovo po meni bila neizvestan mec.Ma naravno da je odbojci katastrofalno stanje,mislim u svakom sportu kod nas je katastrofalno stanje,pa evo kako je u kosarci u fudbalu,ostali sportovi su tek u haosu,pogotovo sto mislim i da ima para da bi se pre gurale u veterpolo ili cak i rukomet,deluje mi da smo mi odbojku bas zapostavili iako su nam odbojkasi najbolja reprezentacija,ako ne racunamo veterpoli,gde je ipak konkurencija smesna.

Odbojka je u citavom svetu izuzetno popularan sport, plate u Evropi odbojkasa su mozda malo manje od kosarkasa, a mozda i vece...

Prenosima je takodje jednako, negde i vise pokrivena odbojka nego kosarka...Ulaganje u odbojku ima smisla, jer se dobijaju novcane nagrade iz osvajanje CEV kupa i lige sampiona, ali koga to zanima...
Hezonja

Srpski klubovi u Evropi

Postby Hezonja » 21 Oct 2013, 12:40

Crveno-bela deca u eliti: počinje Liga šampiona za odbojkašice

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević izjavio je da njegova ekipa može da se suprotstavi azerbejdžanskom Igtisadčiju, u utakmici prvog kola u Ligi šampiona, i da će se truditi da unese neizvesnost u meč.

"To je odlična ekipa, ali mi svakako možemo da igramo s njima, nadamo se da možemo da napravimo neizvesnost u setovima, poštujemo ih i trudićemo se da pružimo maksimum. U našoj grupi nema slabih protivnika i ovaj prvi meč je veliki izazov za nas", rekao je Pavličević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Odbojkašice Crvene zvezde sutra od 18 sati u hali Šumice igraju protiv Igtisadčija iz Bakua, utakmicu prvog kola Grupe B u Ligi šampiona.

"Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima igračice koje igraju nespecifičnu odbojku za nas. Imaju mnogo odbojkašica iz Azije i gaje azijski stil igre", dodao je Pavličević.

Odbojkašica Mina Popović rekla je da će njena ekipa pokušati da stekne iskustvo iz predstojećeg meča.

"Veliko mi je zadovoljstvo što se četvrtu godinu uzastopno takmičimo u Ligi šampiona. Želimo da damo sve od sebe i da ostvarimo naš zadatak, a to je da 'uzmemo set' i steknemo iskustvo, jer to nam je potrebno - iskustvo i dobar rezultat", rekla je Popovićeva.

Prosečna starost beogradske ekipe je 19 godina, a azerbejdžanske 27 godina.

U Grupi B takmiče se još Dinamo iz Moskve i Rebeči iz Pjačence.
Hezonja

Re: Srpski klubovi u Evropi

Postby -Lepi- » 21 Oct 2013, 23:43

Ma bicemo lak plen za sva tri tima.Svaki osvojeni set bice veliki uspeh.
Mozda odem na mec sa Dinamom iz Moskve.Da vidim Nataliju Goncarovu.xD
Inace Sport klub ove sezone prenosi utakmice i zenske i muske LS.

SK3

Utorak 22.10

15:00 - Liga šampiona (ž): Azeryol - Busto Arsizio
20:30 - Liga šampiona (m): Lube Macerata - Zenit

Sreda 23.10

18:00 - Liga šampiona (m): Zaksa – Galatasaray
20:30 - Liga šampiona (ž): Conegliano - Galatasaray
-Lepi-

Postby Hezonja » 23 Oct 2013, 00:54

Premalo gledalaca...Nazalost, bez seta osvojenog, a moglo je...Neverovatno je kako se malo ulaze u ovaj klupski sport, koji moze biti dosta isplativ i koji je u TOP 5 kolektivnih sportova po popularnost...Koliko godina unazad je prosek igracica manji od 19 godina...Ove godine ce biti i tesko do titule mada ce ovaj tim za 5, 6 meseci biti mnogo bolji nego sada...

Premalo gledalaca, bas premalo...

Crvena zvezda – Igtisadči 0:3 0:3 (15:25, 16:25, 23:25)
Crvena zvezda: Trnić 8, Čanak, Marinković, Popović 3, Simić, Helić 8, Pušić (libero), Milenković 5, Novaković, Kecman 13, Lukić, Milović 3. Treneri: Ratko Pavličević i Nikola Milosavljević.
Igtisadči Baku: Vana (libero), Lenka, Kim 1, Pleumijt 8, Onuma 8, Arijele, Vei 4, Vilavan 14, Manon 15, Ma 5, Lei 3, Valentina. Trener: Bulent Karšliolgu i Farid Jalalov.

Hezonja

Postby Hezonja » 23 Oct 2013, 19:11

Partizan Vizura dobila prvi set protiv Azerrail Baku 25:20...Bila bi to fantasticna pobeda, ukoliko bi do nje dosli.'

Drugi set dobile 25:15, u trecem gube 16:23...Kvote na live kladjenju su jednake...

Za vas je mnogo bitno da uzmete 4.set, jer bi isli u Baku sa 3 boda...

Kuci su jezivo jake, pa ce verovatno dobiti sa 3:0 ili 3:1, a onda ipak u zlatnom setu ima sansi...

Izgubile su i 4.set...Sada samo cudo neko moze da odvede Partizan u 2. krug...
Hezonja

Postby -Lepi- » 23 Oct 2013, 21:52

Ja mislim da se gleda samo pobeda.Nije bitno kojim rezultatom.Partizan Vizura je dobila 3-2 i sad i da izgube 3-0 tamo igrace se zlatni set.On se igra do 15 tako da ima nas klub sansi za prolaz dalje.
Zbunio me je malo naziv azerbejdzanskog kluba.Imaju dva kluba sa slicnim nazivom. Samo sto ovaj jaci igra LS.
Uglavnom odlican je tim Partizan Vizura.Trenutno izgledaju mnogo bolje od CZV.
-Lepi-

Postby Diktator » 23 Oct 2013, 22:02

:laugh:
kako se uredno pise Partizan Vizura..a sa druge strane skakanje na pomen Beograd Telekoma :biggrin:
Spoiler: pokaži
samo konstatacija,meni ne smeta :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby -Lepi- » 23 Oct 2013, 22:21

Samo vracamo istom merom.xD
Nemoj odmah da skaces.
-Lepi-

Postby Hezonja » 23 Oct 2013, 22:55

-Lepi- wrote:Ja mislim da se gleda samo pobeda.Nije bitno kojim rezultatom.Partizan Vizura je dobila 3-2 i sad i da izgube 3-0 tamo igrace se zlatni set.On se igra do 15 tako da ima nas klub sansi za prolaz dalje.
Zbunio me je malo naziv azerbejdzanskog kluba.Imaju dva kluba sa slicnim nazivom. Samo sto ovaj jaci igra LS.
Uglavnom odlican je tim Partizan Vizura.Trenutno izgledaju mnogo bolje od CZV.

Uvedeno je novo pravilo, pa se igra na bodove...Partizan ima 2 boda, a Azerrail 1...
Hezonja

Postby -Lepi- » 23 Oct 2013, 23:11

OK onda, hvala na ispravci.Znaci moraju uzeti najmanje dva seta onda.Bice to veoma tesko.
-Lepi-

Postby Hezonja » 25 Oct 2013, 13:38

Parovi kupa Srbije.

Osmina finala, žene, 12. i 13. novembar:
Takovo Zvezda Helios (Gornji Milanovac) – Partizan Vizura
Bor – NIS Spartak (Subotica)
Futog – Dinamo (Pančevo)
Radnički (Beograd) – Crvena zvezda
Radnički (Kragujevac) – TENT (Obrenovac)
Varadin Vojvodina – Jedinstvo (Užice)
Jedinstvo (Stara Pazova) – Železničar (Lajkovac)
Smeč 5 (Kragujevac) – Kolubara (Lazarevac)

Osmina finala, muškarci, 14. novembar:
Jedinstvo (Stara Pazova) – Crvena zvezda
Spartak (Subotica) – Spartak (Ljig)
Klek Srbijašume – Đerdap (Kladovo)
Bukovica Putevi (Ivanjica) – Radnički (Kragujevac)
Železničar (Beograd) – Mladi radnik (Požarevac)
Novi Pazar junior – Ribnica (Kraljevo)
Niš – Vojvodina NS Seme (Novi Sad)
Smederevo – Partizan Vizura
Hezonja

PreviousNext

Return to Odbojka