Fudbaloman wrote:Skandalozno. Mi smo cak dva puta bili zrtve toga da kontinentalni prvak nema prolaz na OI na osnovu titule, i 2012. i 2020., s tim da so eto 2012. uspeli preko tada ipak podnosljivih kvalifikacija da prodjemo. Ne ide, prosto ne ide da ti naguras toliko vrhunskih evropskih reprezentacija na jedan turnir i kazes "evo igrajte pobednik odlazi", u par dana i cao. Jedno EP ili SP se igra po dve nedelje, pa lepo dokazes svoj kvalitet ili ne dokazes. Ovo je bas sramotno sto su radili i mi smo direktne zrtve toga bili, bez obzira sto smo podbacivali sa igrom, to niko ne spori. Sustina je da su ti bile obezvredjene prethodne velike zasluge na najvecoj sceni i da si bio prepusten trenutnom raspolozenju u par nekih dana odmah posle NG, pa sta ti bude. Krajnje idiotski od onog ko je to smislio tako.
Foteljas wrote:Problem je samo sto je svaki mec na tim turnirima bio "najbitniji"...
Dexi wrote:Fudbaloman wrote:Skandalozno. Mi smo cak dva puta bili zrtve toga da kontinentalni prvak nema prolaz na OI na osnovu titule, i 2012. i 2020., s tim da so eto 2012. uspeli preko tada ipak podnosljivih kvalifikacija da prodjemo. Ne ide, prosto ne ide da ti naguras toliko vrhunskih evropskih reprezentacija na jedan turnir i kazes "evo igrajte pobednik odlazi", u par dana i cao. Jedno EP ili SP se igra po dve nedelje, pa lepo dokazes svoj kvalitet ili ne dokazes. Ovo je bas sramotno sto su radili i mi smo direktne zrtve toga bili, bez obzira sto smo podbacivali sa igrom, to niko ne spori. Sustina je da su ti bile obezvredjene prethodne velike zasluge na najvecoj sceni i da si bio prepusten trenutnom raspolozenju u par nekih dana odmah posle NG, pa sta ti bude. Krajnje idiotski od onog ko je to smislio tako.
Ne blamiraj se ,od kad pratim odbojku,a pratim je od 94' nikad prvak Evrope,ni sveta nije imao zagarantovano mesto.Dal je pošteno ili ne,ali tako je.
I uvek smo uspevali do 2016,bez nekih prevelikih problema da izborimo OI ,jednom protiv Nemačke,Poljske i to na njihovom terenu,jednom protivu Španije.Uostalom ta Španija kao prvak Evrope čini mi se nije išla na OI 2008 u Pekingu,možda grešim.
Dakle i tada si mogao da izgubiš na slab dan,ludilo rivala,ali to se nije dešavalo na sreću jer je ta ekipa ima taj ekstra kvalitet.
Ova generacija očigledno to nije imala,jel se raspadala u tim najbitnijih mečevima.Nesto je tu falilo očigledno.
Dexi wrote:Foteljas wrote:Problem je samo sto je svaki mec na tim turnirima bio "najbitniji"...
Pa uvek je bio,od 95' i čuvenog turnira u Danskoj,kasnije i Nemačkoj,potom za OI 2000'turnir u Poljakoj itd.itd.
Takva su pravila bila oduvek,I važila su za sve reprezentacije.
Foteljas wrote:Problem je samo sto je svaki mec na tim turnirima bio "najbitniji"...
Nasi bodovi za sutrasnji mec:
14.9
12.4
9.9
-0.1
-2.6
-5.1
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 3 guests