leteceprase, potpuno se slazem, odbojkasi su uvek bili gospoda, nikada nisu odbijali reprezentaciju i uvek su davali sebe maksimalno. Sto se mene licno tice, nikada nisam zapostavljao odbojku i uvek sam sa paznjom pratio sve nase nastupe i posebno tesko mi je padao izostanak sa prethodnih dvaju OI bas odbojkasa, jer su sinonim za jednu ispravnu ekipu bez skandala i sa manje vise uvek dobrim rezultatima.
Hajzenberg, ne znam o kome se radi, ali svakako necu da mracim, samo znam da nam sreca nije naklonjena kada je najpotrebnija generalno u sportu
Foteljas, najpostenija situacija je generalno ona u kojoj medjusobni duel treba da presudi, posto je on pripao nama, svaki sad drugaciji ishod bi bio u principu nepravedan, pogotovo sto sam siguran da bi na nasem mestu, odnosno u situaciji da neka reprezentacija ima svog trenera na celu suparnicke a treba joj pobeda, to zloupotrebila najsurovije moguce i namestila pobedu, a mi to nismo. Zamislimo recimo Italiju koja igra protiv Francuske sa selektorom Italijanom, mislite da bi ih bilo sramota da najociglednije nameste? Ja sam ipak ocekivao da ce Nikola naci nacin da nam popusti ovaj mec do kraja, tako da razocarenje ostaje. Sami sebi smo uvek najveci neprijatelji nazalost. Drugi takve situacije obilato koriste bez pardona. No, bilo proslo, cekamo sutra i nadamo se sada najboljem po nas.