Nadam se da me niko nije poslušao i da niko nije odigrao na Bugare

nisam mogao da odolim na kvotu 5.30

kako došlo tako i otišlo...
Jbt, da ti isti Bugari nisu dobili Belgiju u onom zadnjem kolu kvalifikacija onda mi najverovatnije ne bi otišli na OI jer bi pored nas i Kube i Kanada bila u ovom trouglu a oni trenutno imaju dvadesetak bodova više od Srbije jer su posle poraza upravo od Srbije nanizali tri ogromne pobede protiv Japana, Nemačke i Brazila i uzeli preko 30 bodova u ta tri meča a ova druga dva po redu napisana rivala isprašili su bez izgubljenog seta. Mi smo se onda jesenas ''plašili'' da ta Belgija ne ode u Pariz samo i isključivo zbog nekakvih ''kontinentalnih kvota'' a u stvari bi ispalo da bi Kanada i Argentina ispušili sa tog turnira, Gaučosi bi svakako otišli preko liste a i Kanada će verovatno na kraju biti ispred nas na listi i to bi bio pravi razlog našeg neplasmana da su Belgijanci dobili Bugare u meču koji se igrao u svih pet setova.
Večeras meč odluke za Srbiju, imali su dovoljno vremena za odmor i samo da ne uđu u peti set jer bi to bilo ludilo, nije smak sveta izgubiti jedan deo igre jer je to nekih 2,5 bodova razlike a ne verujem da će baš tolika razlika na kraju odlučivati između nas i Kubanaca.